זה קרוב...

Siren

New member
זה קרוב...

אני זקוק להמלצה של איטליז טוב באיזור ת"א מרכז. מישהו מכיר אחד כזה באיזור הרחובות: ארבעה, רוטשילד, שינקין?

פ ו ל ק ע

New member
לא ממש - אבל אם את/ה מוכנ/ה להצפין

מעט - יש את ידע הבשרים (רפי אהרונוביץ) הנפלא בטאגור (ליד קניון רמת אביב) ואת חינאווי ברמת אביב החדשה,

Siren

New member
תגובה

יש מצב לרמת אביב. יש לך את הטלפון כדי לברר שעות פתיחה? ואם יש מישהו שמכיר איטליז באיזור המבוקש אשמח לקבל מידע.

פ ו ל ק ע

New member
פתוח כל הזמן... זה ערב חג

טלפונים אסור לפרסם כאן - תריץ גוגל ותקבל אותו תוך שתי שניות

ברק קרב

New member
ממליץ להדרים עד ליפו, ל"זלמן"

האטליז "זלמן" נחשב לאחד הטובים ביותר, הם גם עושים משלוחים בכל תל אביב, במידה וצריך. ממליץ מכל הלב !! פרטים: בן זומא 1 , פינת שדרות ירושלים, יפו, תל אביב טלפון: 03-6829671

קשיו

New member
מובי דיק בהדר יוסף, ממליצה בחום

יופי של דגים, אחלה שירות

קשיו

New member
האמת, אף פעם לא קנינו ביום שישי

וזה גם יוצא מיד אחרי החג, אז אולי בכלל סגור. הכי בטוח- תרימי אליהם טלפון, אפשר גם להזמין מראש.

ברק קרב

New member
לחינאוי יש פירות-ים, בטח גם דגים ?

אני יודע שהבשרים שלהם טובים, אני ממש לא בטוח אם יש גם דגים, אבל אפשר לעשות טלפון לבדוק: רודנסקי 5, ת"א. 03-6997878

smartblonda

New member
5 דקות בהליכה נימרצת משנקין אתה

ניכנס לשוק הכרמל,יורד עד שמסתיימות חנויות הבגדים ,פונה ימינה ואתה נמצא בכניסהנ ל"מעדני אביב"המרכזים בתוכם,איטליז מעולה(את רוב האנטריקוטים והלבן רכשנו שם),כמו כן יש לך שפע של נקניקים מכל הסוגים והמינים וכמובן דלפק נפרד לגבינות. נראה כמעיין מיני מרקט ,מאחר והכל מרוכז תחת קורת גג אחת.

Siren

New member
קניתי!

הפור נפל על חינאווי ביפו. הבשר נראה טוב (ההבנה שלי די מוגבלת בתחום) אבל אני נוטה לסמוך עליהם. וכך התנפצה לי הפנטזיה לאיטליז במרחק הליכה. תודה לכל היועצים!!!

למעלה