זה קרה!!!

dor94

New member
זה קרה!!!

היום בלילה היה לי את החצלול הראשון!! (ככה לפחות אני מקווה)
קודם כל, היה לי לילה נורא! סיפור ארוך ולא עקרוני, אבל תכננתי לעשות מילד, והלכתי לישון בשעה רבע לשלש
.. בשעה שלש קמתי בהיסטריה בגלל איזה משהו, ונשארתי ער אולי שעה. אז כשנרגעתי הלכתי לישון, ואמרתי לעצמי שעכשיו יהיה לי חלום צלול. קמתי מהחלום והוא לא היה צלול, אז שוב, ניסיתי לעשות מיילד בלי הרווח של השעה. גיליתי שאני לא כל כך זוכר את החלום, אז פשוט דמיינתי שאני בג'ונגל ואמרתי לעצמי שאני הולך לחצלל. לפי החלום הבא, לא נראה לי שזה השפיע במשהו, אולי רק בעצם הידיעה שאני הולך לחלום עכשיו. אז החלום התחיל ככה: הכל התחיל במין מפגש של חברים, שפתאום התגלגל לחלום צלול. אני לא בדיוק זוכר את המעבר הזה.. אבל מהשכונה הקרובה הופעתי פתאום באזור ירוק עם גבעות, כפרי כזה, עם חוות והכל.. הכל היה כל כך יפה.. אני הייתי עם ידידה (שהיא שריד כנראה מהחלק הקודם). ופה מגיע הקטע המוזר: למרות שבשלב של המעבר הבנתי איכשהו שזה חלום, עדיין הייתה לו מין עלילה: ברחנו ממשהו לא ברור. בערך באמצע החלום התחלתי לנצל את זה, ועפתי משהו כמו 5 דקות. זה הרגיש נהדר! כנראה בקטע שהצלילות עלתה מעט, היה לי קושי לעוף, אבל אמרתי לעצמי שהכל חלום וזה הסתדר, והמשכתי לעוף ואפילו יותר טוב (את התודה שלי במקרה הזה אני חייב לאחד מחברי הפורום שאני לא זוכר איך קוראים לו, שאמר שפשוט צריך לדמיין שיש לי מין מנועי סילון ברגליים. זה עובד!). אחרי חמש דקות אמרתי לעצמי שאני בחלום, ליתר ביטחון, ושפשפתי את הידיים פעמיים בהפרש של אולי שלש דקות כדי לא לאבד את הצלילות.
מפה חזרתי לאותה ידידה (שכביכול עדיין הייתה בצרה ולא הספקתי להזהיר אותה קודם), ודיברתי איתה טיפה ואז התעוררתי. האם יכול להיות שהתעוררתי רק בגלל שחזרתי ל"תסריט" החלום המקורי? מה אתם חושבים? איך יכול להיות שקיבלתי צלילות פתאום? איך אפשר להשתפר? תודה מראש, דור.

makron2

New member
יפה,תמשיך כך.

"דמיינתי שאני בג'ונגל ואמרתי לעצמי שאני הולך לחצלל. " במיילד רצוי להוסיף קטע שבו אתה מדמיין את עצמך מבחין במשהו דמוי חלום,מזהה שזה חלום ומבצע בדיקת מציאות. "לדמיין שיש לי מין מנועי סילון ברגליים" - גם אני אוהב את השיטה הזו. "שפשפתי את הידיים פעמיים בהפרש של אולי שלש דקות כדי לא לאבד את הצלילות. " - יפה מאוד,הגברות צלילות לאורך החלום משפרות אותו. "יכול להיות שהתעוררתי רק בגלל שחזרתי ל"תסריט" החלום המקורי?" תלוי עם התרגשת בעקבות זאת,חשוב לנסות לשמור על ידיעה שמדובר בחלום במיוחד ברגעים שזורמים עם החלום המקורי,בעיקר ע"מ לשמר את הצלילות ולשמור על שליטה מסויימת. "איך יכול להיות שקיבלתי צלילות פתאום?" - כמו שאמרת אתה מנסה כבר כמה זמן אז יש רצון מאחורי זה ולפעמים בחלומות של רדיפה/סיוטים דיי קל לזהות שמדובר בחלום,בעיקר בגלל ההתרגשות+הפעילות דמוית החלום שמתרחשת שמסביבך. "איך אפשר להשתפר?" לכתוב חלק מהחלומות,להכיר אותם ואת סימני החלום שלך בנוסף תמשיך לבצע הגברות צלילות ובדיקות מציאות לאורך החלום.

silverhawk

New member
מזל טוב!

מאחר ואתה אומר שקיבלת צלילות בתוך חלום מסוים, ייתכן ומדובר בדילד ולא במילד, אך בכל מקרה - כל הכבוד! חצלולים ראשונים הם בד"כ קצרים ביותר מאחר ומתעוררים מהתרגשות. העובדה שהצלחת ליצרו חלום צלול ארוך כ"כ, וכן שזכרת להשתמש בבדיקות המציאות היא מצוינת. להבא, אני מציע להעזר גם בשיטות להגברת הצלילות (גם אם נדמה שהחלום ברור לחלוטין - יש להן השפעות רבות). בהצלחה בהמשך!

למעלה