זה קרה !!

אסף6

New member
זה קרה !!

דיברתי היום עם האופה בפעם הראשונה !! הלכתי עם ידידה שלי כהרגלי לראות אותו וידידה שלי אמרה שהיא הביאה כסף ושנכנסים לקנות משהו , סירבתי בתוקף ואמרתי שאין מצב וושאני לא אדע מה להגיד וכבר שהגענו לשם הלב שלי דפק במהירות והתרגשתי בטירוף ! ידידה שלי אמרה שאני חייב לעשות את זה ולהיכנס , אז לקחתי נשימה עמוקה ונכנסתי .. עמדנו ליד הקוראסונים וראיתי אותו במרחק מטר ממני מסדר בגטים ואז הוא בא אליי : "אתם צריכים משהו ?" הבטתי לו בעיניים מקרוב , איזה עיניים !! כחולות כמו הים והוא בא עם חיוך ואיזה חיוך מקסים יש לו !! חשבתי שהקול שלי יעלם אבל בכל זאת הצלחתי להגיד : "היא בוחרת משהו" ואז ידידה שלי בחרה קוראסון והוא אמר לי שוב בחיוך : תיקח בשקית שלמעלה" ואמרתי לידידה שלי לקחת את השקית של המאפייה ולשים בתוכה את הקוראסון כשנגשנו אליו לשלם הוא אמר : "לא צריך , אני במילא סוגר עכשיו" , ידידה שלי שאלה אותו : "בטוח ?" , "כן" הוא אמר , "תודה , ביי" אמרה ידידה שלי ויצאה , הוא הסתכל עליי , חייכתי אליו "ביי" , הוא חייך בחזרה ואמר "ביי" ויצאתי מהמאפייה במהירות הלב שלי עוד דפק מהר אבל החיוך לא ירד משפתיי ..

איבגי1

New member
סליחה אבל מה ניסית לעשות בזה

להגיד לו "ביי" ? זה טפשי תנסה לברר עליו פרטים מסביבת עבודה שלו בעקיפין, אולי מישהו יתן רמז ? יעזור ?

yotem 17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo83.gif

צר לי, אבל די. אני עובד בבית קפה, יש לך מושג כמה פעמים חייכתי לאנשים ואמרתי להם "מכסה וסוכר יש שם מאחורה?"? זה בדיוק כמו שהוא אמר לך לקחת שקית. חוץ מזה, הגיוני שהוא לא לקח כסף אם זה עמד שם מהבוקר והוא בדיוק סגר, גם אצלנו אם זה נשאר העובדים אוכלים או שזה עף לפח. מה גם שיכול להיות שהוא כבר סגר את הקופה ובגלל זה הוא העדיף לחסוך לעצמו את ההתעסקות בעוד 4 ש"ח. כאילו, אתה חייב לצאת מהסרט, באמת. אתה סתם מפרש את זה אחרת כי אתה דלוק עליו, אבל אם תסתכל על זה מהצד (ואני מאמין שכל מי שיסתכל על זה מהצד יראה את אותו הדבר) הוא סתם מוכר שהיה נחמד ללקוחות שלו, זה לא אומר כלום.

T M T

New member
קצת פאתטי אתה

אני מצטער להגיד לך את זה אבל אתה ממש חייב לצאת מהאשליה שכל בן אדם שני שיחייך אליך ברחוב ינסה להתחיל איתך. עצה ידידותית וחמה שלי תפסיק לחשוב כל היום במונחים של כמה אני רוצה להתחיל עם אנשים ולחפש רמזים לדברים שלא קיימים ותתחיל להתעסק בחיים

starfield

New member
זה כמו שאני אגיד

זה קרה !!! המוכר בסופר לקח מהיד שלי אבטיח ושם אותו על המשקל יאאא זה בטח אומר משהו ואחרי זה הוא גם הציע לי 3 שקיות ניילון כדי לשים את כל המוצרי חלב.... מדהייים!!!! באותו רגע אמרתי לו כמו מפגר "אני אסתדר עם השקיות לבד" הוא שאל "בטוח?" יאא הוא בטח מזה רוצה

archangel3

New member
אני לשם שינוי לא אהיה ציני!

שמע נחמד שהיה לך סוף סוף את האומץ לפחות להגיד שלום... אולי פעם הבאה תפתח יותר שיחה וגם אם לא יצא כלום (רוב הסיכויים שלא יקרה) עדין זה יעזור לך בהמשך שאתה יכול להפתח יותר בקלות לאנשים במקום סתם לעקוב אחריהם כמו איזה סטוקר וככה גם אולי בעתיד כן יצא משהו. :) בהצלחה איתו ובהמשך
אביב :)

אסף6

New member
תודה רבה לכולם וזו הכוונה ..

שהיה לי אומץ לגשת ולדבר איתו סוף סוף .. לא רמזתי שהוא רוצה אותי

Deanb

New member
איפה הוא עובד? יהיה מעניין לעבור ולראות

מי הבחור המפורסם חחח

אסף6

New member
תמונה של האופה [[:

מצאתי תמונה של שחקן ארגנטינאי שדומה לאופה שלי בצורה מפחידה .. הם ממש מזכירים זה את זה .. תהנו

למעלה