זה קרה שוב..

ספירו^ש

New member
זה קרה שוב..

או יותר נכון - כמעט.. אני לא מבינה!!! אלוהים למה?! מה, אני מזמינה את זה?! :-( כן כן.. כמעט קרה שוב.. ככה זה ידידים.. למרות שאתה אומר את המילה הכי חזקה בעולם - לא - בשבילהם זה עוד סתם מילה בלקסיקון.. אבל כנראה שבלקסיקון שלהם המילה לא נמצאת שם.. עם ידידים כאלה מי צריך אויבים?? הייתי בהלם.. שזה קרה עוד הפעם ואני לא מבינה למה אתם בטח חושבים שאני.. אני.. לא יודעת איך לתאר.. ``מזמינה את זה`` ``מוכרת את עצמי`` ידעתי.. בטח כולם חושבים את ככה.. אבל אני חושבת שפשוט יש לי משהו מבפנים שלא עוזב.. משהו שכל פעם תופס אותי מחדש.. זה קרה לפני שנה וחצי וזה קרה גם לפני יומיים.. ביום שבת.. את הלילה הזה אני לא אשכח.. קפאתי.. ורק מילמלתי שוב ושוב לא.. לא.. ושוב פעם לא.. וכמובן, זה לא עזר. מזל שזה לא הדרדר.. לפחות על זה אני יכולה להודות לאלוהים.. רגע, בעצם על מה אני מדברת? אלוהים?! נראה לי שכבר הפסקתי להאמין בו.. הדבר היחידי שעוד נתן לי תחושה להאחז בו חזק.. הדבר שקשר אותי למציאות הקשה שאני חייה בה.. הוא אלוהים.. למרות שהוא דמות בלתי נתפסת וניתנת לתיאור על פי מחשבותיו של כל איש.. גם אותו.. איבדתי. כן! גם אותו! אותו ואת התקווה, האמונה.. והנפש איבדתי את עצמי אני נגררת לעולם שכולו תועבה.. מחוללת אני נפשי מחוללת לא יכולה להסתכל על עצמי במראה.. חושבת מה עובר בראש לאותם אנשים.. לא מצליחה להבין נסיכת הפורום כבר לא אהיה.. גם לא הייתי.. טמאה אין לי מילים פשוט טמאה :-( מצטערת שאכזבתי.. שוב

tairon

New member
לא!!! לא!!!! לא!!!!

את התואר הזה של נסיכת פורום אני נתתי לך ורק אני יכול לקחת אותו חזרה את נסיכה ואת לא טמאה תכניסי את זה טוב לראש .... אני רוצה לומר לך דבר מה אף אחד! אף אחד! לא יכול להכריח אותך ללכת לאן שאת לא רוצה אין לאף אחד את הזכות הזו .. ומי שכופה עליך לעשות ככה הוא הטמא והוא תת אדם!!!!! את לא נגררת והנפש שלך זכה וטהורה ואת מקסימונת של ילדה ואת לא אכזבת פה אף אחד או אחת אנחנו אוהבים אותך מחבקים אותך אלינו ואנחנו מאמינים בך.. ספירו^ש יקרה אחת תקראי את מה שכתבתי פה 3 פעמים ברצף ואם צריך יותר והאמיני בזה כי זו האמת

ספירו^ש

New member
אין..

אין לכם מושג מה אני מרגישה.. פשוט.. אין לי מילים. אני לא תארתי שזה יקרה עוד הפעם כמה בכי...

פושעת-

New member
נסיכתו של טאי

ספיר חביבה, את יודעת שאנחנו לא תמיד אחראים למה שקורה לנו. ויש הרבה אנשים שמנצלים את שברירותם של אחרים. ואת כל כך חזקה בזה שאת פה איתנו. תאספי גם את האומץ הזה ליום יום. ותקריני להם - אף אחד לא יכול עלי - אני חזקה. חלק מאיתנו פה נשים מבוגרות, שעברו כל כך הרבה ואנחנו קמות כל בוקר ואומרות לעולם - אתם לא יכולים עלינו כי אנחנו רוצות לנצח ולא ניתן לאף אחד לקחת את זה מאיתנו. ולך, נסיכה - יש את החבר הכי טוב בעולם - את טאי וזה כבר המוןןןןןןןן

ספירו^ש

New member
תראי..

אין בכלל מה לדבר על טאי.. הבנאדם הכי הכי.. וכמו ששמתי לב שאומרים פה - משו משו אבל אתם - המתנה הכי גדולה.. אוהבת אתכם.. מקודם הזלתי דמעות של כאב.. וברגע זה אני גם מזילה דמעות.. אבל הפעם - הן דמעות של אושר.. אוהבת.. כל כך אוהבת ספירו`ש

לספירוששששששש

ספיר בלי לדבר שטויות לעולם אמרנו, יש כאן אנשים כל כך מקסימים, אני בראש ובראשונה מוכנה לעזור לך בכל מה שתרצי......תכתבי לי במייל אם את זקוקה למשהו ותכתבי מה קרה. יש כאן עוד הרבה אנשים מקסימים בפורום שישמחו לתת מעצמם אני מאמינה. ספיר מה קרה? חמודה? תדברי.... מחכה יונית התכוננתי לעזוב כרגע....אבל בשבילך אשאר.... דברי ספיר....

ספיר אני אוהבת אותך מאוד....

ספיר, אם את עצובה נהייה לי רע....ואולי בכלל היה לי רע כמה ימים כי לא ראיתי אותך? B-) את יודעת מה ספיר? תעשי לי טובה בבקשה,,,,אני מבטיחה להרגיש טוב אם את תרגישי טוב...כל מה שקרה לך לא צריך לפגוע בכלום. אם את רוצה שאני אתקשר אליך תשלחי לי מייל ספיר אני מבטיחה לעזור. אני אוהבת אותך ולא רק אני כולם כאן

ספירו^ש

New member
תודה..

אני אכתוב למייל ולא הייתי כאן כמה ימים בגלל שקצת נהרס המחשב וגם בגלל שהייתי בהלם לא היה לי כוח לדבר עם אף אחד ישבתי בחדר כמעט יומיים הצפתי אותו בדמעות.. מסכנה המקלדת.. גם היא נכנסה לעסק..

t@gel

New member
בואי נדבר בגובה העיניים

דיבור בין שתי טמאות מחוללות השם אני יכולה...הייתי שם... יבואו אליך עכשיו ויגידו לך: ``ספירוש, את לא טמאה``... ואת תחשבי לעצמך...מה הם יודעים בכלל, הם לא מבינים... אבל אני מבינה נכון? אני יודעת מה זה חהרגיש מלוכלכת ולרצות לתקוע סכין בלב ולמות לצרוח ולמות... אז אני המלוכלכת והטמאה והמחוללת אומרת לך... את טהורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני ודעת על מה אני מדברת...לא שוב ספירוש...אני כותבת לך בדמעות עכשיו..נשבעת לך שזה לא ייקרה שוב...תשאלי את טאי, חוצי, אלמנה, הם יבטיחו לך...גם דובשה ופוש יגידו לך...ספירוש זה לא ייקרה שוב! נשבעת לך שלא...אני לא אתן לזה לקרות! יפה שלי קטנטונת...השמרי לנפשך...אל תשימי מבטחך באיש מלבדך אוהבת אותך כל כך תגל... למי שקיבל חום מההודעה הזו...מה לעשות...בשביל ספירוש יצאתי החוצה בגלוי...

ספירו^ש

New member
אוהבת אותך..

אוהבת אותך המון! אבל תגלי אני לא מצליחה להסביר את זה.. פעם אחת יותר מידי.. אבל פעמיים?? מה עשיתי?? במה חטאתי?? אף אחד לא יוכל להבטיח לי שזה לא יקרה שוב.. כנראה מישהו למעלה שונא אותי.. שונא עד מוות

לספיר ...דחוףףףףףף

הפעם אני חושבת שבעצם יש משהו במה שאת אומרת..... אז ככה....עד לכאן....לא מייל ולא שום בטיח....אני מוכנה אישית לבוא ולסגור את ענין הבנאדם איתך ועם החוק....לדעתי, כך זה צריך להגמר. ואפילו מוכנה לשתף פעולה בגדול,,,ולצרף לצורך הענין איש חוק מאוד מאוד חם לבבי ואכפתי שיתמוך בך מכל הלב , הוא יעזור לך אם רק תתני לי את האשור לכך אפנה אליו. אם את רוצה בנתיים להתקדם לאט גם אעזור לך.... אני כבר מוכנה רק תדברי. יונית

ספירו^ש

New member
את מבינה ש..

זה לא אותו בנאדם? זה שניים שונים.. לאן הדרדרתי.. קשה לי לדבר על זה.. להורים לא סיפרתי.. החברות לא יודעות.. רק אתם.. לשתף עוד מישהו? קשה לי קשה לי מאוד

*קסנדרה

New member
ספיר, אותי לא איכזבת יקירה :)

ספיר אנא עני לי לאי מייל מחבקת אותך בחום תודה קסנדרה

למעלה