זה קרה שוב...

Bad life1

New member
זה קרה שוב...

הכל קורה שוב ושוב וזה לא נגמר אז שוב הייתי במיון הפעם שלחו אותי מההפוך...זה בהתחיל ביום רביעי הגעתי להפוך וישבתי למעלה עם אחד המתנדבים וחברה שלי פתאום באה מתנדבת אחרת והתיישבה לידי (אין לי שום קשר עם מתנדבים ביום רביעי) המתנדב הלך עם חברה שלי לסיבוב ואני נשארתי עם המתנדבת...אני מכירה אותה והיא גם קצת מכירה אותי התחלנו לדבר היא שאלה שאלות אני עניתי זה התגלגל לשיחה על החיים שלי והתחלתי לשפוך הכל...היא נורא נורא נורא חמודה בגלל זה אפשרתי לעצמי לספר לה היא נלחצה נורא ושאלה אם אני רוצה שהמנהלת של המשמרת תעזור לי ולה להבין יותר מה צריך לעשות...הסכמתי היא הלכה לקרוא למנהלת המשמרת והן חזרו המנהלת אמרה דבר נורא פשוט או שהם שולחים אותי עם אחד המתנדבים למיון או שיש להם חובת דיווח ואני יגיע למיון עם ניידת משטרה אמרתי לה שאני רוצה לחשוב קצת לבד מה קורה היא נתנה לי כמה דקות לבד ואז ירדתי להפוך ישבתי לבד על הספות ואז הן ירדו המתנדבת התיישבה לידי והמנהלת גם היא אמרה שאם אני לא יחליט היא תצטרך להחליט נתתי לה להחליט והיא החליטה שלוקחים אותי למיון עם אחד התנדבים כלכך רציתי שזאת תהיה אותה מתנדבת שדיברתי איתה אבל זאת הייתה מתנדבת אחרת כי היה לה אוטו...הגענו למיון אמא שלי כבר ידעה אבל הייתה באירוע אז לא יכלה להגיע נכנסנו לפסיכיאטר המתנדבת שהייתה איתי הונחתה להגיד כל שתי דק שלדעתם אני צריכה להתאשפז ככה זה נמשך עד שתיים עשרה בלילה כן מתאשפזת לא מתאשפזת נרהנ בכי הרבה מחשבות בסוף לא התאשפזתי אבל זאת עדיין אופציה בשבילי... מה שהיה במיון ומה שהיה בהפוך באותו יום יהיה קשה לי לשכוח כולם דאגו הם כלכך רצו שאני יתאשפז אני התאכזבתי מזה שהם התאכזבו של התאפשפזתי בסוף כי לדעתם זאת הדרך היחידה שלי לצאת מהמצב הזה...אני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת ללכת להפוך כי אולי הם כועסים עליי? אולי אני לא צריכה לדבר שם עם אף אחד? אולי אני רק עושה שם בלאגן? אני בהתלבטות קשה מה לעשות עם ההפוך. רציתי כלכך חיבוק מנועה חיבוק ממנהלת המשמרת חיבוק מהמתנדבת שהייתה איתי שראתה אותי במצב הכי קשה שלי שהייתה איתי ושמרה עליי מעצמי....רציתי ללכת עם מתנדבת שאני קשורה אליה יותר אולי זה היה אחרת אני כלכך רוצה לראות את המתנדבת שדיברתי איתה שלא יכלה לבוא איתי למיון כלכך מחכה ליום רביעי אני רוצה להגיד לה תודה להגיד לה שאני אוהבת אותה שאני מצטערת שהלחצתי אותה ושהיא הבן אדם הכי מדהים שפגשתי...הלוואי שפשוט יכולתי לדבר איתה לפני יום רביעי כי אני לא יכולה לחכות יותר לפני שיצאתי למיון היא חיבקה אותי ואמרה לי בהצלחה שהיא סומכת עליי שאני יבחר באופציה הנכונה ואכזבתי אותה אכזבתי את כולם בהפוך אני לא יכולה להסתכל על נועה היא עושה בשבילי כל כך הרבה ואני לא עושה בשבילי ובשבילה כלום...אני מצטערת אני פשוט אכזבה לכולם!

bad life יקרה

&nbsp
bad life יקרה, איך את מרגישה היום? האם הוקל לך מעט מאז יום רביעי שהיית במיון?
כתבת שוב ושוב שאת מרגישה שמאוכזבים ממך. מה גורם לך לחשוב או להרגיש כך? אני בטוחה שכולם רק רוצים בטובתך וזה גם אומר ללכת איתך בקצב שלך ולהיות איתך איפה שנכון לך כך שאין פה סיבה לאכזבה.
רוצה לשתף מעט איך היה לחזור מהמיון? איך היה להגיע הביתה? האם דיברתם על זה בבית עם אמא?
&nbsp
שולחת לך חיבוק

נויה

Bad life1

New member
נויה; -(

אני מרגישה רעעעע....אני על הפנים לא הוקל לי בכלל אני לא יודעת מה אני מחפשת ומה אני רוצה...אני מרגישה שאני מאכזבת כי ההפוך עשה בשבילי כלכך הרבה ואני לא נתתי ולא כשיתי כלום בשבילהם ובשבילי...אני פשוט אכזבה אי אפשר לשנות את זה! אחרי שחזרתי מהמיון המצב רק החמיר אמא בכתה בלי סוף אני בכיתי כי הרסתי להורים שלי את החיים אמא שלי לא יודעת כבר מה לעשות היא מנסה לתת לי הכל כי היא חושבת שככה אני יהיה בסדר היא לא מבינה שזה לא עובד ככה ואני כבר לא יודעצ באיזה דרך להסביר לה את זה... נויה אני כלכך רוצה חיבוק אבל חיבוק שמכיל ומקבל חיבוק אמיתי באלי לבכות על מישהו אבל אין על מי....אני לא מפסיקה לחשוב מה היה קורה אם הייתי מתאשפזת אולי זה היה הדרך הנכונה אני לא יודעת באמת שאני לא יודעת...

למעלה