זה קרה לכם ?!

זה קרה לכם ?!

שהייתם בקשר צפוף עם בחורה מסויימת, ובסוף החלטת להכנס לאטרף דקדושה ולצאת מבנות, ואתה ממש שלם עם עצמך, וכשזה נודע לבחורה היא משכנעת אותך להמשיך את הקשר וגם אם אתה רוצה להתחזק אז נוריד פרופיל ונדבר פחות, ואפילו היא יכולה לבכות לך בטלפון ואתה כמעט משתכנע... אבל בכ``ז אתה אומר לה שהקשר הזה הסתיים ! וכשהיא מבינה שאין לה ברירה היא צריכה לקבל את זה באהבה ולאחר יום או יומיים היא שולחת לך הודעות עם משפטי אהבה, ולא מפסיקה להתקשר, ולמרות שגם אתה לוקח את הפרידה בצורה קשה יש דברים מסויימים שעלולים לשבור אותך - כעת אני חווה את תקופת הפרידה הזאת ואני לא יודע אם אצליח לעמוד בנסיון הבא שהיא תתקשר אלי, איך אני אמור לצאת מהבעיה הזאת ? תודה רבה .

מWIי

New member
מוכר לנו...

פשוט תזכיר לעצמך שאתה גבר והיא סתם נקבה חסרת חוט שידרה שמתבכיינת... גבר. תזכור! לא ראית גינרל אישה.. זה המלחמה שלך ואתה תנצח. מצדיע! בהצלחה

מWIי

New member
מה. מה אתה מברבר?

אתה מנצל את השעה לכתוב שטויות? לא פר! מחר בבוקר כולם יפרסו אותך.. ואתה תהיה עמוק עמוק בתוך הפוך. חבוק בזרעות אשתך... הא אטרף דקדושה... לילה טוב.

מWIי

New member
תאמת אני לא יודע כלום פה.

כל אחד מחליף פה ניק כחלק מהכותרת.. הסתבכתי כבר עם מתחזה.. תלכו כולכם לעזעזל.. אין יותר מאימייל אחד. אז זה לא נותן לי לפתוח חדש. איך מחליפים ניק בלי להחליף משתמש. אפשרי?

וזרועותיו של מי יחבקו זרועותיך ?

ודאי לא את זרועות אשתך, ואף לא חיק נכריה שמתגובותיך ניכר שמתעב נשים-הנך והכנסתן לקטיגוריה אחת כולל אימך ואחיותיך עם עבדים וקטנים, ושילחתן לעשות ספונג`ה. כך שלא נראה שמתעב נשים שכמותך יחבקו זרועות נקבה

מWIי

New member
מה הקשר???

שובניסט מתעב נשים?? שונא את הטימטום שלהן... את כל השיט שהן מייצרים עם השיויון... אבל זה לא קשור לתאווה.. הם אומנם צריכים לשרת אותנו ולפנק אותנו.. כי אנחנו הגברים שליטי העולם!! מאז ומעולם. ואז פתאום הרימו ראש ורוצים להיות ראשי מדינות... שילכו לנגב ריצפות.. מה יש כואב להן הגב? למה הן נבראו? לספק אותנו הגברים!

אם בשביל סיפוק היצרים

אפשר להמשיך למדוד חום לבהמות וחיתו יער כמו אדה``ר ! ורק כאשר נתפקח משכרונו ``ויאמר האדם...על כן יעזב איש את אביו ואת אימו ==> ודבק באישתו`` הוא תלויי בה ! ובלעדי האישה צריך לבדוק היכן מודדים חום ?

למעלה