זה קרה לי שוב ...

MegaMan

New member
זה קרה לי שוב ...

תקשיבו ,הפעם המקרה היה יותר מטורף ...אני וחבר שלי הלכנו לנו ברחוב אחר שוב פעם ,עברנו ליד מנורה -היא כבתה ,עברנו על יד האחת שאחריה -היא כבתה והקודמת דלקה ,ואז החלטתי לנסות משהו ,חזרתי אל הקודמת ליבדוק אם היא תיתכבה שוב -והיא אכן כבתה שוב וכשעזבתי נידלקה מחדש ...אני נידהמתי מזה וגם חבר שלי ,אז...מה עכשיו ? מצטער שפתחתי את הנושא מחדש -פשוט אף אחד לא שם לב שרשמתי תגובה באותו דיון קודם ,ובאמת שחשוב לי לדעת ...

0oeliado0

New member
תשמע ניראה לי הבנתי מה קרה

תשמע ניראה לי הבנתי מה קרה אני לא מומחה אבל תקשיב האנרגיות שלך הצליחו לשבש את החשמל של הפנס ואם תחזק את האנרגיות האלה אתה תוכל שתיכנס נגיד לרחוב מסוים לכבות את כל פנסי הרחוב או בכלל כל מיני מכשירי חשמל ככה לדעתי ממה שהבנתי ממה שכתבתה.....

MegaMan

New member
לא חושב שזה עובד ככה ....

ולא חושב שזה עובד רק לגביי פנסי רחוב ,אני מעדיף לשמוע עוד טיעונים -במיוחד של מנהלת הפורום .

0oeliado0

New member
אני יודע

פנסי רחוב זה היה רק דוגמא הכוחות שלך יכולים לשבש עוד דברים ואם תלמד לשלוט בהם הם יהיו לך ליתרון

MegaMan

New member
לשבש?

מה שימושי בחרא הזה? =\ לא חושב שזה עדיין המשמעות של זה ...לא חושב שנולדים עם יכולת לשבש בישבילד -במידה וזאת יכולת -ובמידה וכמו שאמרתי -כל עניין המיסטיקה ,הכוחות ,הרוחות והכל קיים.

0oeliado0

New member
השיבוש הוא רק סימן שיש לך אנרגיה חזקה........

השיבוש הזה הוא רק סימן לכוחות שלך תנסה לחקור את זה ושתבין מה משמעות הכוחות שלך תלמד לשלוט בהם

זה בדיוק כמו מה שכתבתי פעם שעברה, אין לזה קשר

לרוחות, אלא לכוחות שיש לך, ושוב השאלה היא אם אתה מעוניין לפתח את היכולות האלה או שאתה פוחד מהם?

לפחד מחוסר השליטה, מכך שיכול להיות שיהיו לך

קשיים להרדם כי תשמע קולות או דברים שיצוצו פתאום כמו קולות שתשמע סתם כך ותחשוב שהם אמיתיים, וכיו'... אם אתה מעוניין לפתח את התחום תקרא ספרות בנושא ותתרגל תקשור בעזרת מדיטציה ותשפר את יכולת השליטה שלך על מה שקורה ותתעל את הדברים לטובה ולטובת אחרים ולא כדי להזיק או לנקום.

למעלה