זה קרה זה קרה - אני מאושרת

Iris-1

New member
זה קרה זה קרה - אני מאושרת

שזה סוף סוף התחיל לקרות גם לנו. אז ככה ההיפרית שלי רותם סוף סוף התחילה להביא עבודות מהגן שוות. (שלא תבינו לא נכון הערצתי גם את הקשקושים שהיא הביאה ושמרתי המון זמן כל קשקוש נתלה על המקרר וקיבל כל הכבוד וכו´) וגם האומנית הקטנה זכתה למחמאות וכו´. אבל הפעם היתה שונה ואני פשוט ישבתי לי על הספה וראיתי את היצירות ובכיתי. כמו ילדה קטנה. סוף סוף היא למדה למלא שטחים בלי לצאת מהקווים, ואפילו בצבעים הנכונים תוך שימת לב למקומות הנכונים ולא מילאה את הדף כהרגלה בקשקושים. וואו איך שאני התרגשתי. זהו כתבתי רק כדי לספר הייתי חייבת להוציא לאן שהו. איריס.

דרדרית

New member
היי איריס ../images/Emo39.gif

היי איריס שולחת לך
ענק התרגשתי לקרוא את דברייך מאחלת לך שתמשיכו כך ושתזכי לראותה מתקדמת ומצליחה גם הלאה דרדרית

איריס...!!!!!!!!!!!!1

לא יודע מה להגיד מרוב התרגשות....האם מזל טוב זה הדבר נהכון? האם וואו זו ההתבטאות המתאימה?? אני פשוט נרגשת..ואני שמחה בשבילך ואני מאושרת ואיזה התקדמות! ואיזה יופי! חיבוקים ונשיקות לקטנה וגם לך!

Iris-1

New member
המשך...... ../images/Emo34.gif ../images/Emo33.gif

אז ככה טס לו הזמן ואני לא מרגישה. הילדה היתה בת 6 ביום שישי האחרון וכל כך התרגשתי. היינו אצל סבא-סבתא שתמיד אומרים שהיא עושה צרות והיא לא עשתה כלום. ולשמוע מאימא שלי שהיה לה חופשה נפלאה איתנו - זה המחמאה הכי גדולה שיכולתי לקבל ממנה. חוץ מזה הילדה החלה לגלות חוש אחריות מפותח לחלוטין. והכוונה היא שהתחלנו לאסוף את הבלגנים שלה על ידה. היום גם החלטתי לעשות שוב לוח פרסים לשינה אולי סוף סוף בעקבות כל ההתקדמויות שאני רואה בזמן האחרון - יבוא לך (בלי כוונה) לשון סוף סוף אצלה במיטה כל הלילה. תחזיקו לי אצבעות בנושא השינה - אני כבר מרוטה. אפרת מה קורה לא הבטחת שתתקשרי אלי.
אני עוד מחכה לך. איריס.

היי יקירתי!

את צודקת...אני לא בסדר אבל אם תסתכלי על השעות שאני מכניסה הודעות תראי בדיוק כמה זמן פנוי יש לי...
רוצה לפרט יותר על נושא השינה?

Iris-1

New member
בקשר לקשר של הקשר על השינה

נו טוב שיהיה בלי סיימלי. הבוקר יוצא לי הכל עקום. אז ככה שמנו על הארון אתמול לוח פרסים חדש. (טבלה לכל החודש עם המון מקום לצייר לכל יום מה שהיא תבחר - כלומר סמל). הלילה התחיל בערך בשעה 21:00 עם חיבוק ונשיקה וסיפור וגם תוכנית טלויזיה שעוד הרשיתי לראות וסגרתי כשהסתיימה. אח"כ רותם בקשה: עוד נשיקה, עוד חיבוק, לאכול, לשתות, פיפי, אני לא אוהבת להיות לבד, מפחדת ועוד כל מיני דברים (שאנחנו כבר יודעים שמטרתם להביא אותה אלינו למיטה). סרבתי להכל בטענה שאת לא רעבה, אין לך פיפי, אמא איתך במיטה את לא לבד, לא הולכים למיטה של אמא נגמר. אוף היה קשה. קשה מאד. אבל הפנימה. בערך בשעה 1 בלילה עשתה טיילת אלינו והוחזרה למיטה שלה. אותו הדבר בשעה 4 לפנות בוקר. בבוקר היא התעוררה ולא זכרה כלום. כוכב היא קיבלה כי בכל זאת לא ישנה אצלנו. מקווה להמשך נורמלי יותר ונעים יותר. נ.ב. נקודת אור אחת - לא היה בכי בטיולים שלה חזרה למיטה שלה. לפחות נקודת אור אחת באמת. אני מקווה שתוך חודש חודשיים העניין יסתדר. מה אני אגיד לכם - קמתי הבוקר חדשה לגמרי, אין כאבי גב (מעניין למה!!!!), אין יסורי מצפון, אין בכי - הכל נעים וחלק.

Iris-1

New member
אפרת לא מצליחה לשלוח לך מייל

אולי כאשר בעלי יגיע ננסה להתקין את התוכנה מחדש ואז אני אצליח להוציא מיילים. אני רק מקבלת כרגע ומצליחה לקרוא ואיתך הסליחה.

יקירתי!

אני מחכה למייל בקוצר רוח, בקשר לילדה אני שמחה לשמוע שאתם מצליחים לעמוד בתכנית שהתוותם, אל תתיאשו! אני עשיתי את הטעות הזו של הטיילת ועד היום זה לא נגמר....תעדכני אותנו שנלמד ממך קצת. נשיקות.

למעלה