זה קצת

roy758

New member
זה קצת ../images/Emo32.gif

אתמול, ובכלל, אני קמתי ומצאתי את עצמי הפוך בצד של המיטה, ז"א ממש הפוך! אני ישנתי עם הפנים לקיר אחד והתעררתי עם הפנים לקיר אחר, חשבתי שזה חלום כי, איך הסתובבתי??, והסתכלתי על השעון כמה פעמים וניסיתי להעביר את היד דרך הקיר וחיפשתי משהו לא הגיוני והכל היה נורמלי (רק שבבוקר אני לא זכרתי איזו שעה זה היה) אז המשכתי לישון עכשיו השאלה
אם הרי הגוף משותק, נכון? כדי שלא נעשה את מה שאנחנו עושים בחלום אז איך אנשים מתהפכים, מסתובבים וכו וכו -
שאלה למחשבה
-
 

Chav

New member
אממ אוקיי.

לגוף יש מערכת שמונעת היווצרות לחץ על מקום אחד במשך זמן רב מדי בזמן השנה. בשביל למנוע פצעי לחץ. לאנשים שמשותקים לדוגמא המערכת הזאת לא עובדת באותם חלקים והם צריכים להתעורר כל שלוש בערך ולהפוך את עצמם. זאת לא פעולה מודעת כמובן, היא עובדת כמו נשימה בזמן השינה אני מניח.
 

roy758

New member
אוקיי, הכי מוזר

שמצאתי את עצמי בצד השני של המיטה....
 

Chav

New member
וואו זה באמת מטורף.. אולי..

חיזרים חטפו אותך??? או שלא. אני לא מבין מה הבעיה עם זה שזזת קצת. מה הגודל של המיטה שלך? אם זה חמש מטר אז אני מבין. אבל אם זה להתגלגל מצד לצד אז מה הבעיה. אנשים מסוגלים לעשות דברים הרבה יותר דברים מתוך שינה.
 

roy758

New member
תראה המיטה

שיל היא לייד הקיר וצד שני אין כלום... וזה הפליא אותי שאני עשיתי סיבוב של 180 מעלות (תמונה מצורפת [מצטער על הרישום הלא כ"כ מדוייק])
 

roy758

New member
אופס ../images/Emo93.gif טעות בתמונה! הנה האחת

הנכונה (שוב מצטער על הרישום, צייר! זה אומר הכל)
 

מוקוש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... יווווו..... זהו, עבר..... חחחחחחחחחח...... או שלא....חחח... לא יודעת למה- אבל זה מצחיק אותי נורא!!!!!
Lucid בנאדם, קבל ח"ח!!!
אני יודעת שזה לא כ-זה מצחיק, אבל אני לא יכולה להפסיק לצחוק...
 

Chav

New member
אוקיי

זה היה חייב להיות בצורה מודעת, אבל אולי לא מספיק. אני זוכר כשכשהייתי קטן לדוגמא, והייתי מתשעל וההורים שלי היו מביאים לי מים. אז בבוקר לא הייתי זוכר כלום והם תמיד היו אומרים לי מה קרה. היו עוד כמה מקרים שממש קמתי ודיברתי ובבוקר לא זכרתי כלום. זה אפשרי.
 

roy758

New member
עוד כמה סיפרוים

אח שלי פעם אמר לי שבאמצע הלילה הוא ראה אור מהחדר שלי והלך לראות, הוא ראה אותי יושב על המיטה ושאל אותי, מה אני עושה ואמרתי לו משהו לא מובן והוא אמר לי, תחזור לישון! וחזרתי לישון ובבוקר הוא סיפר לי את זה ואמרתי לו "לא יכול להיות!!!" אני לא עשיתי כאלו דברים!! ----- עוד סיפור: פעם אח שלי בא לחפש בחדר שלי משהו שהוא רצה והיה לו פנס והוא האיר עליי בטעות ואני התעוררתי ואמרתי לו שייצא מהחדר, יש לי מחר מבחן גדול ואני צריך לישון והוא אמר לי בסדר, איפה המספרים שלך ואמרתי לו שבמגירה השנייה הוא לקח אותם והלך בבוקר הוא אמר לי "תודה על המספריים ובהצלחה במבחן" ואני אמרתי לו, מה אילו מספרים? ואיך ידעת על המבחן שלי והוא אמר לי בלילה אמרת לי! ואמרתי לא נכון אתה סתם משקר והוא נתן לי את המספריים, מוזר לא??
 

Brurya

New member
גם לי קורים דברים משעשעים כאלה

יום אחד התעוררתי בלילה וירדתי מהמיטה שלי (קומותיים) והלכתי לחדר של אמא שלי ואמרתי לה שתביא לי 50 שקל כי חלמתי שהכרטיסית אוטובוס שלי נגמרה ואמא שלי צריכה להביא לי כסף.. והיא אמרה לי שהיא תביא לי בבוקר ובבוקר היא נתנה לי 50 שקל ולא הבנתי מה היא רוצה ממני כי הכרטיסיה שלי הייתה עוד חצי שלמה... :) ועוד משהו.. לילה אחד חזרתי מאוחר מאיזושהי מסיבה והלכתי לישון בסביבות 2 וחלמתי שנשארתי במסיבה עד הבוקר והחלום היה כל-כך מציאותי שכשהתעוררתי לא הבנתי מה אני עושה בבית, איך חזרתי ולמה אני לא עדיין במסיבה.. ברכות להולדת הבן! ברוריה
 
למעלה