זה קצת מרגיז...

yossi iv

New member
זה קצת מרגיז...../images/Emo4.gif

הוצאות חברי הכנסתלשנת 2004. הכנסו לקישור...

כול כך מרגיז....

אני מתאר לעצמי,עד שאני אפילו לא רוצה להכנס לשירשור כדי סתם לך להיות מרוגז בשישי בערב והלואי וההוצאות שם יהיה הביזבוז המיותר העיקרי במדינתנו

Moralida

New member
ממש לא מעצבן

בואו לא נשחק אותה ראש קטן, ידענו מה קורה שם.. רק כשמביאים את זה שחור על לבן אתם אומרים "מעצבן". בולשיט, לא מעצבן, זה ידוע. אתם גם יודעים שיש אי-צדק במערכת המשפט לא בפלנטה אחרת, כאן בישראל, אתם יודעים שאנחנו הורגים אחד את השני יום אחר יום כשאנחנו הורסים את כדור הארץ ולא יהיה אכפת לנו עד שנשמע שנגמר לנו משאב מסויים או שאם לא ימצאו פתרון יקרה משהו לכדור הארץ, ואתם גם יודעים שיש ערבים שזועקים מכאב מהכדורים שצה"ל דופק בחזה שלהם, וזה עוד במקרה המזל שהבן שלהם בדיוק הסתכל לכיוון אחר בדיוק באותו הרגע. את כל זה אתם יודעים אבל אתם מחליטים לעצום עיניים, וזה בסדר, אבל אל תגידו שזה מעצבן כי אתם ידוע.

כואב לי שאתה אומר את זה..

מה אתה בתור חייל היית עושה אם היית רואה המון עצוםםםם ,מפחיד וזועם מתקרב ומתקרב אלייך ומתחיל לזרוק אבנים לכיוון שלך? זה באמת מפחיד, רואים שאתה לא חייל קרבי... אל תשפוט לפני שהיית שם... ו..אל תתן למעשים של כמה מטורפים בודדים (פסיכופטים פנאטים מורעלים, מה שתרצה) בצה"ל (כן אני מדברת על אלה שהתעללו או רצחו ערבים או גנבו מערבים בלי סיבה ולא מתוך הגנה, הם באמת אחדים ובאמת דפוקים בראש), להקרין על צבא שלם, ועל כל החיילים הקרביים, שרובם רק מנסים להגן על עצמם ועל המשפחה שלהם. אולי אתה לא באמת חושב ככה על כל החיילים הקרביים ועל כל צה"ל ולא מטיל את האשמה בצה"ל עצמו וחייליו ומטרותיו ,אלא רק על החיילים האלה המסויימים שרצחו והתעללו וכו' בלי שום סיבה, אולי אני סתם מדברת, אם כן וזאת כוונתך ,ראה הודעה זאת מבוטלת. אם לא, בבקשה תגובה, מה יש לך נגד החיילים הקרביים והארגון שמגן עלייך יום יום וחוטף כדורים וסבל בשבילך? כי אתה דיברת די כללי, אמרת צה"ל.

yossi iv

New member
אני לא הייתי שופט

את רועי בחומרה הזאת. אני מסכים עם כל מילה שלו. המהפכה שהוא מרמז עליה בוא תבוא בין אם נרצה ובין אם לא.אנחנו מזמן לא צבא הגנה לישראל, אנחנו צבא התקפה!!! אבל הצבא לא אשם, מי שאשם אלו "המנהיגים" שאת פירוט ההוצאות שלהם ראיתם בקישור. הם אלו שמנציחים את המצב הזה, המלחמות, המצב הכלכלי, החינוך הלקוי, הערכים, השנאה, הפילוג, הרוע וכו.

אמממממ

צבא התקפה????????????????????? הייתי שמח לשמוע מה גורם לך להגיד את זה. תקבל תשובה הולמת לכל תגובה שלך!

הוא בפירוש מאשים את הצבא,

ומעצבנת אותי כפיות הטובה הזאת כלפי הבנים והבנות בעם שלו עצמו שרק רוצים להגן על המדינה שלהם... אני לא יודעת על איזה מהפכה אתה מרמז, אולי אתם רואים משו שאני לא, כי מנק' מבט שלי שום דבר לא הולך להשתנות בזמן הקרוב, בטח שלא להתהפך... מהמנהיגים אני מזמן מאוכזבת, אבל הם בכלל לא קשורים לדברים שלו. אני לא רוצה לעשות פה תעמולת בחירות, אבל יש אדם כזה כמו שאמרת... הוא קרוב משפחה שלי לכן אני יודעת שזה אמיתי... והוא הולך לעשות מהפכה אמיתית בתוך כמה שנים, הוא שונא את המנהיגים המושחטים האלה, הוא ועוד קבוצה של 30 אנשים שחברו יחד , כולם כולל אותו, ראשי ערים... אני לא ארמוז מה הוא הולך לעשות... אבל רק תעקבו אחרי ראש העיר העכשווי של בת ים...

Silly LoveSong

New member
שלא יבואו ויבכו שיש עניים ורעבים

במדינה שלנו. מה איכפת להם, לאנשים המנופחים שיושבים מעל כולם שיש מאות-אלפי עניים, רעבים וחסרי בית במדינה הזאת? העיקר שכל חודש מגיע להם 50 אלף שקל לבנק! נכון? נכון!! והם עוד משחקים אותה ודואגים למצב הכלכלי הקשה, מנסים לבנות תוכניות שונות, מחלקים בחגים מוצרים ובלה בלה בלה. אבל המצב נמשך!! כבר שנים על גבי שנים! פתרון פשוט למצב הזה: לקחת כסף ממי שבכלל לא זקוק לו ואפילו לא משתמש בו (שרי ממשלה, מנהלי בנקים וכו') ולתת אותו למי שבאמת זקוק לו (חסרי בית מורעבים, אמהות חד-הוריות שמתפללות לסיים את החודש בלי שום עיקול וכו'). אבל אף אחד לא רוצה לוותר על הכסף שלו, נכון? הרי בסוף כל בני האדם הם חמדנים קטנים שחושבים רק על עצמם... ככה גם נאבד בסוף את הבית שלנו - כדור הארץ, כי מטבענו אנחנו רוצים רק לכבוש, לשעבד ולנצל את המשאבים היקרים לצרכים שלנו, ולא איכפת לנו אם השמדנו כבר יותר מ-70% מיער הגשם או גרמנו להכיחדותם של אלפי מינים של בעלי חיים-וצמחים. אבל אנחנו ממשיכים בדרך שלנו, גם אם אנחנו יודעים בבירור מה יקרה אם לא נעצור...

רבותיי!

נחמד ודי כיף לשבת ולקטר אבל... צריך להתחיל לעשות! משהו לא מוצא חן בעיניכם? תפעלו לשנות!

Silly LoveSong

New member
ומה אפשר לעשות בדיוק?

לפרוץ לכנסת בזמן ישיבה ולאיים על כל השרים שאם הם לא ישנו את המדיניות שלהם אז שיגידו שלום יפה לעולם הזה? אני מניחה שרובינו רק בני נוער. אין לנו שליטה. אין לנו מספיק כסף לשנות דברים! וכסף הוא מה שמניע את העולם כיום.

שו"ת

הבעיה ברורה, והשאלה לא מרחפת באוויר. הפיתרון היחיד הוא מהפכה. בלשון האינטרנציונל, "לא כלום אתמול/ מחר הכל". את מוזמנת להעיף מבט באתר של בנק"י (ברית הנוער הקומוניסטי הישראלי), או אולי גם לזרוק שאלה לפורום העירני. בירושלים, אגב, יש קבוצת חברים פעילה שנפגשת כל שבוע בעיר.

Moralida

New member
כן... בואי נעשה את זה..

ונמוטט כל ערך של החברה הקפיטליסטית. זה ממש ממש לא צודק. השרים הם אנשים שמגיע להם הכסף הזה. אני לא מדבר על חיילים, כי חיילים מצייתים לפקודות. אני מדבר על החלטות של זקנים.. ("מלחמה משמע צעירים מתים וזקנים מדברים"). את תוכנית ההתנתקות היו צריכים להרים ב-1960, לא בשנות ה-2000... שורה תחתונה, נראה לי שאנחנו פשוט מחזיקים יותר מדי מהציוויליזציה.

yossi iv

New member
יש לי רעיון יותר פרקטי...

צריך להכניס לכנסת נבחרי עם חכמים שאכפת להם מהמדינה ומאזרחיה ולא כאלה שהכסא ועתידם חשוב יותר מעתיד המדינה. אנחנו צמאים לאנשים שיכולים לדבר אחד עם השני!!! אנשים שיכולים לחשוב ולפעול באומץ, אנשים שמסוגלים לחלום ולבצע, לא עוד אנשי צבא ו"ביטחוניסטיים" שרוקדים על מצע "בטחון המדינה" ומפחידים אותנו בתסריטי אימה ובעבר הקלוקל של העם היהודי. לא עוד שחיתויות, ורמאויות. לא עוד קשרי שלטון אפלים הסמויים מימי הביניים. לא עוד מדינה בלי חזון ורוח. לא עוד.... אנשים כואבים...

הענין העצוב הוא....

שכול האנשים טובע הלב והאיכפתיים שלא רודפים אחרי כוח ועוצמה אלה מונעים ע"י הצדק ואהבת המולדת לא יכולים לפלס את הדרך לשלטון,כי חסרים להם קצת מרפקים...

למעלה