זה קצת מביש

זה קצת מביש

אבל אני צריכה עצות. שלשום אני ויזיז שלי קיימנו יחסי מין, היה כיף נורא עד שפאתום הכוס שלי עשה רעש מוזר, כמו נפיחה! יזיז שלי נבהל וחשב שאני תקעתי, ופשוט התחמק מלהמשיך לזיין אותי..כנראה שנגעל. מה גרם לכוס שלי לעשות רעש של נפיחה???? אפי תעזרייי לייייייי

יסמין43

New member
למיטב ידיעתי,

זה דבר רגיל (יענו אוויר נכנס תוך כדי פעילות ואחר-כך יוצא), אבל יש פורום מאוד נחמד להתייעצות בנושא כזה, שמנוהל על-ידי סקסולוגית שכרגע פרח לי שמה (רונית משהו), ויענו לך ברצון. (אם לא תמצאי ברשימה, אני אחפש לך.)

resputin

New member
זה דבר נורמאלי.

שחרור של אוויר שנותר עקב מהירות כניסה ויציאה גבוהה בפרק זמן קצר. וזו לא הייתה סתם שפה גסה, זה סתם היה מנוסח בצורה גועלית.

nutmeg

New member
בפעם הבאה

נסי להגיד לטמבל הזה שנבהל מרעשים נורמאליים ומוכן להפסיק מערכות יחסים בגלל איזה נאד, שאם המה-שמו שלו היה קצת יותר מאסיבי לא היה נכנס אויר מלכתחילה... סתם בשביל להיות מרשעת. People never cease to amaze me

nutmeg

New member
אהה כן -

וקוראים להם varts vaginal farts. ת'קפלתי מצחוק ששמעתי את זה לראשונה!!

יסמין43

New member
הגברים אשמים? למה?

במקרה זה, האשמה היחידה של בן-הזוג שהוזכר כאן הוא הרתיעה שגילה. ונניח שזו הייתה הפלצה "רגילה". אז מה? קורה. זו סיבה להרתע?

דן צ

New member
טוב נו, אני אסביר

קודם כל הדבר הזה אינו אמור להגעיל וזה בכלל לא מוזר. ברגע שהידיד שלך חדר לתוכך הוא יצר מעין וקום בנרתיק שלך וקום עם אויר שנכנס בחדירה, תוך כדי המשגל חברך כנראה יצר חור בוקום, כלומר, הוציא את איברו כך שנוצר פתח לנרתיק, הפתח היה קטן וצר והאויר השתחרר ממנו בחוזקה דבר שגרם לרעש ההוא. סתם עיצה שכזאת, בזמן המשגל , כדי שלא יווצר מצב שכזה על הגבר לחדור לתוך האישה אולם בפעם החמישית לעשות זאת באיטיות על מנת לשחרר את האויר בצורה שקטה ועלומה.

דן צ

New member
המספר הוא טרויאלי

אפשר גם בפעם הרביעית או השישית והאמיני לי שזה גם מגביר את הנאה!

למעלה