זה קצת ארוך, אך אודה עם תענו לי.

yellow tree1

New member
זה קצת ארוך, אך אודה עם תענו לי.

שלום, אני בת 22, לפני כמה שנים היתה לי עששת קלה בשיניים, הלכתי למרפאה גרועה (לא ידעתי שהיא גרועה) הם כיסחו לי את השיניים הקידמיות. אחרי שהם טיפלו לי 5 פעמים באותו בעיה ברחתי לרופא אחר מומחה, עם שם טוב, הוא פתר את הבעיה אחת ולתמיד והפסיק תכאבים... אבל... הסתימה שהוא עשה לי נשברה,(מילימטר על מילימטר) הוא אמר שבגלל שזה בשן הקידמית אי אפשר לעשות עוד סתימה כי אין אחיזה, ופשוט שייף לי את שתי השיניים פנימה! מילימטר פנימה!!! מבחינה רפואית הוא רופא מעולה. מבחינה אסטטית, אין לי אפילו טיפה של אינטואיציה! זה פשוט מזעזע כל מי שרואה אותי אומר שאני נראית כמו עובד תאילנדי. בקיצור.. מה אני יכולה לעשות? ועוד שאלה: הוא אמר לי שאי אפשר לעשות גשר, (3000 שח) כי השיניים עקומות (זה לא היה נראה לעיין לפני שהוא שייף אותם למטה, עכשיו ישור זה מאסט) ואם אני רוצה לסדר את כל העניין, אז קודם כל ללכת לאורטודנט ולישר את השיניים. ישור שיניים שלא רואים עולה 4000$ וישור שיניים עם ברזלים (מה שאני ממש לא רוצה) עולה 2000$, יש לי ביטוח משלים בקופ"ח ואם אני איישר הם יממנו לי חלק מהטיפול... אבל!... בקופ"ח שלי אין את השיטות הבילתי נראות, רק טיפול בברזלים. אז השאלה היא כזו, אם אני מיישרת בקליניקה פרטית, שעובדת עם השיטות הנוחות יותר, והיקרות יותר, האם אני יכולה לדרוש מקופ"ח שלי זיכוי חלקחי? או, האם יש קליניקות פרטיות שעובדות עם השיטות הנוחות, וגם עם קופ"ח, ואז אוכל לקבל זיכוי חלקי או משהו כזה? או שחבל על הזמן שלי אם אני לא עוברת ישור בברזלים בתוך קופ"ח אז אין לי מה לחפש זיכוי מהביטוח? תודה על הזמן שלכם. (ולא, בקופ"ח אין להם זמן לענות לי על שאלות)

yellow tree1

New member
תיקונים קטנים בהודעה:

1-מה אפשר לעשות-מבחינה מבחינה משפטית, איך אני הולכת להוכיח שלפני זה היה לי חיוך יפה??? 2-"הוא אמר לי שאי אפשר לעשות גשר" = התכוונתי, כתר, הוא אמר לי שאני לא יכולה לעשות כתר (לסדר את כל העניין) לפני שאני עושה ישור שיניים.

מציעה לך...

לפני שאת מתחילה טיפול אורטודונטי: מציעה לך לקבל חוות דעת נוספת מרופא שיניים אחר, עדיף מומחה בשיקום הפה. ייתכן שיש דרך טיפול חלופית,טובה יותר, אולי אפילו זולה יותר? חוץ מזה - לפני שאת מתחילה בטיפול אורטודונטי, בקשי לקבל הסבר על הסיכונים בטיפול אורטודונטי במבוגרים.

למעלה