זה קצת אבסורדי...

רוני13

New member
זה קצת אבסורדי...

שאחרי שהאפיפיור אמר שהאיסלם היא דת אלימה המוסלמים הגיבו ב...אלימות?! חחח....לדעתי זה רק מאשר את דבריו אבל חבל שהוא פחד מהתגובות והתנצל. ואני שואל למה לנו אסור ללכת ולזרוק איזה בקבוק תבערה על מסגד מתי שנשיא איראן מכחיש את השואה והעולם שותק? מי נתן לאיסלם זכויות שמתירות להגיב באלימות? ועוד אחרי זה להתנצל בפניהם?!

Celtic Frost

New member
בדיוק המחשבות שלי../images/Emo45.gif

הרי יהודים מבקרים כל הזמן, אז פתאום האפיפיור אומר משהו שהוא נכון לגמרי ופתאום כל המוסלמים הבכיינים קופצים? בפעם הבאה שהם מתחילים ליילל, אני מציע פשוט להתעלם מהם ולשים זין, ילדים קטנים.

lithium1914

New member
נו, ברור.

הרי היללות של הערבושים הבכיינים האלה הם סתם עניין שולי. לאף אחד לא *באמת* אכפת מזה. יש הרבה מאוד סכסוכים בזירה העולמית שיותר חשובים מהם. אני בטוח שאתה יכול להזכיר מלא.

pelegs

New member
כי יש פי כמה וכמה יותר מוסלמים משיש

יהודים...? חוץ מזה שאתה צריך לזכור שכל פיפס אנטישמי בעולם המערבי דכיום מגונה ע"י הקהילה היהודית המקומית (שבדר"כ די חזקה פוליטית), ההנהגה המקומית וארגונים שונים ומשונים (אפילו לפעמים הכנסיה הקתולית בכבודה ובעצמה). זה לא כוח?

שרירי86

New member
כן יש פי כמה

יש פי כמה וכמה , ואתה רוצה לתת להם עוד מדינה . http://www.jtf.org/g נצלש,נצלש : דת האיסלאם קורא לרצוח כל מי שלא מאמין בקוראן !! זאת לא דת נאצית ?? מה יעזור אם ניתן להם מדינה פלסטינית ?? הם תמיד ירצו את כל שטחי מדינת ישראל ובראשה ירושלים . כנסו לקישור המצורף .

דת האיסלאם

קוראת לרצוח מי שלא מאמין מוסלמי - ככה נודע לי היום . כנסו לסרטון בחתימה של 'גשש בפעולה' .

למעלה