זה קל...

©סתבי©

New member
זה קל...

why do birth sduntly epirs... "it´s the end of the world משהו כ´זה וסליחה על השגיאות כתיב,.... תוכלו להגיד לי מי המבצע ומה שם השיר? תודה רבה מראש! רוני.

inigo

New member
The end of the world

הביצוע המוכר יותר הוא של Skeeter Davis איניגו.

nights

New member
אפשר להתווכח על זה...../images/Emo29.gif

אבל אני "רק" אציין שהשיר בוצע גם ע"י הCARPENTERS

nights

New member
../images/Emo93.gifיש כאן מה-זה בלבול../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אתה בעצם מחפש שני שירים וכנראה אתה מחפש אותם בביצוע הCARPENTERS WHY DO BIRDS SUDDENLY APEAR - השיר הוא CLOSE TO YOU END OF THE WORLD - השיר הוא (כמו שאיניגו אמר) THE END OF THE WORLD

התמ-ים

New member
אפשר להתכווח גם על זה,

רק ששניכם מדברים על שני שירים שונים ...

inigo

New member
פשששש.......

הלכתי לכמה דקות ומה נהייה כאן.....
באמת נראה שגם close to you מעורב כאן (לא תיארתי לעצמי שיש כאן שתי שירים, אז ישר נתפשתי על הציטוט היותר ברור...) מעניין למה הוא התכוון....

©סתבי©

New member
דבר ראשון

אני בת.. נעים מאוד! דבר שני, אני יודעת שחשבתם שזה שני שירים שונים אבל.. why do birth sdunyly epirs..dont they know its the end of the world.. יש שורה אחת בפזמון ככה..משהו כ´זה.... ויש שיר אחר Its The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine) של - Suicide Machines מבינים?? אוי איזה בלאגן.. רוני נקבהההההההה

yoavsc

New member
זה לא suddenly appear

זה go on singing, זה האזכור היחיד לציפורים בthe end of the world ונראה לי שיש לך סלט בראש

nights

New member
סדר בבלאגן../images/Emo29.gif

OK עכשיו אנחנו מדברים של 3 שירים. באמת לREM יש שיר It´s The End Of The World. אבל אין בו שורה שאומרת "Don´t they know" וכו´ לגבי השאלה המקורית: חיפשת שני שירים של הCarpenters. שניהם ד"א בוצעו ע"י הרבה אמנים. כמו שכבר כתבנו השירים הם: The End Of The World Close To You הקישי על הלינקים למלים. חג שמח

למעלה