זה קורע!!! אתם חייבים לראות את זה.. אף פעם לא ראיתי חיקוי כלכך טוב שלהם:
S SUBG New member 15/5/07 #1 זה קורע!!! אתם חייבים לראות את זה.. אף פעם לא ראיתי חיקוי כלכך טוב שלהם:
H Hen m New member 15/5/07 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקק XD חחחחחחחחחחח "בלובי" XD חחחחחחחח "הו! סימון! אועואועואועאועאע יו וור בלובלבלהלבלהלבה" דייייי!!!!!! גדול!!!!!!!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקק XD חחחחחחחחחחח "בלובי" XD חחחחחחחח "הו! סימון! אועואועואועאועאע יו וור בלובלבלהלבלהלבה" דייייי!!!!!! גדול!!!!!!!!!!!!
F frhx New member 15/5/07 #6 איזה ענק!!! נשפכתי מצחוק, אם היו שמים של המתחרים בכלל הייתי נקרע, אפשר לעשות אותם מצחיק. שמתם לב שזה שחיקה את רנדי לא אמר dog פעם אחת? חובבנות. החיקוי של פאולה ענק!!!
איזה ענק!!! נשפכתי מצחוק, אם היו שמים של המתחרים בכלל הייתי נקרע, אפשר לעשות אותם מצחיק. שמתם לב שזה שחיקה את רנדי לא אמר dog פעם אחת? חובבנות. החיקוי של פאולה ענק!!!
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 15/5/07 #9 לא נכון, החיקוי של רנדי ענק. איך שהוא עולה בקול, והדברים שהוא אומר... בול.
M MeetLofe New member 15/5/07 #8 ../images/Emo109.gif You move me ../images/Emo6.gif זה הכי הרג אותי. בכלל פאולה היה מעולה. ושרנדי אמר-It was funny גם היה טוב
../images/Emo109.gif You move me ../images/Emo6.gif זה הכי הרג אותי. בכלל פאולה היה מעולה. ושרנדי אמר-It was funny גם היה טוב
C Conviction New member 16/5/07 #10 חזק! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif [אבל איפה הdog של רנדי?]