זה קורה שוב

אז זהו, שלא

בתור העיר הנצחית, טאנלורן נשארת כל הזמן. גם טאלב קארנה ניסה לתקוף אותה (בעזרת אנשי הלטאה מפיו, אותם זימן באמצעות אביזר של העם האבוד שמצא אי שם ביער טרוס), וגם נארג'אן אל הקבצנים תקף אותה בעזרת תושבי נאדסוקור (עיר הקבצנים), ובשני המקרים היה מדובר במתיחה של המאזן הקוסמי עד לקצה גבול המותר, ושניהם נכשלו. כשסוף העולם הגיע, טאנלורן הייתה המקום היחיד שנשאר והמשיך למחזור הזמן הבא - עם ברוט מלאמשאר עומד בכניסה ומחזיק גרזן ביד אחת ואלה בשניה, כדי להכניס ניצולים ולגרש תורפים.

l o r e

New member
אז זהו שכן

אמנם העיר שורדת לנצח, אבל הלוחמים שמגנים עליה לא תמיד נשארים חיים אחרי ההגנה הזו. קרא את תיאורי הקרבות השונים שוב. על שני הקרבות אחראי טלב קארנה, ובשניהם זומנו יצורי תוהו, שחיסלו רבים ממגני העיר. בשתי הפעמים אלריק הציל את העיר. כנגד הקבצנים ע"י זימון אויביהם של הלוחמות שזימן קארנה, ובפעם השנייה ע"י הבאת הציוד הדרוש מהמגדל הנעלם, כדי לגרש את הלוחמים המוזרים שקארנה הביא מעולם אחר.

לא הבנת אותי

חבר'ה מטאנלורן בהחלט נהרגים פה ושם, אבל ב*סוף העולם* כולם מתו - חוץ ממי שמצא את טאנלורן ונמצא בה בעת חורבן העולם, וזכה לשרוד ולהגיע למחזור הזמן הבא.

l o r e

New member
הבנתיך

אכן הסאגה של הוקמון מסתיימת בכך שהוא מגיע בסוף העולם אל טאנלורן, שם מתאחדים כל האספקטים של הגיבורים הנצחיים עם כל האספקטים של האהובות וכמובן של המלווים. קורע לב ממש :) קראת גם את הספר הראשון של הסאגה "The Eternal Champion"?

יצא לי לקרוא רק חלק מהם

חלקים נכבדים מהסאגה של אלריק, וקצת מכורום. אישית, אני לא מת על הכתיבה של מורקוק - יש לו רעיונות מעולים, אבל הוא מתעצל לממש אותם, כמדומה.

l o r e

New member
בעייתי איתו היא...

שהוא בדרך כלל נסחף לרמות כאלה, שהגיבור צריך עזרה חיצונית די רצינית כדי לצאת מהם. האמת שהסדרות הכי טובות שלו הן אלה שיש בהן הכי פחות קסם, כמו הטרילוגיה השנייה של קורום, הוקמון ו-The Dancers at the End of Time, שמספר על האנשים הכל יכולים שחיים בסוף הזמנים, ועל הימים שבאו אח"כ.

התחושה שלי

תמיד כשיוצא לי לקרוא משהו של מורקוק, יש לי את ההרגשה שבאמצע הכתיבה צפרו לו החבר'ה מלמטה כדי שיבוא לראות משחק, והוא נאלץ לסיים מהר.

l o r e

New member
זו בעיה של רוב כותבי הפנטזיה הכבדה

הם מסתבכים כל כך בעלילה של עצמם, שכשמגיע סוף הסיפור הם נאלצים לזנק עם פיתרון קסם. זה לא תמיד ככה אצלו, אבל בהחלט במקרה של אלריק, יש לא מעט סיפורים קצרים שהחברה לא רק צפרו אלא גם עלו לדפוק בדלת.

לא רק הפנטזיה הייתה כבדה

אל תשכח שסיפורי אלריק התחילו בשנות השישים, בהן גם סמי ההזייה היו כבדים מאוד - זה יכול להסביר כל מיני דברים.

The Evil Rabbit

New member
[אנחה]

שוב מקרה קיצוני של אנשים קיצוניים שפוגע בתדמית של כלל שחקני התפקידים.

panters

New member
אבל זה קורה בכל תחום

לא צריך להרגיש נחיתות או עליונות בגלל זה בכל תחום כמעט יש איזשהו מקרה קיצוני לכאן או לכאן שמעודד או הורס את אותו התחום... הנה זה המקרה הקיצוני (שלא קשור בכלל למשחקי תפקידים אלא לטמטום של אנשים) שהורס לנו

מי היה שאמר..

אין כזה דבר פרסום שלילי ? תדמית שלילית ? תדמית חיובית ? מעטים האנשים שבכלל יודעים במה מדובר , אם זה לפחות יעורר סקרנות כלשהי אז יצאנו נשכרים. מעבר לערך הברירה הטבעית שבמקרה הנל. (כמובן שאני לא מדבר על ההורים , מותם הוא טרגי ומצער עד מאד).

JuffoWup

New member
כן, רבות היו הדקירות במועדון

השח באשקלון, אני זוכר את האימה שחבר המועדון היו מטילים על ספורטאי בית ספרנו, במיוחד הכדורגלנים!

רמץ

New member
המממ... כפילות ההודעות בפורומים...

עכשיו אני מרגיש כאילו נטשתי את הפורום של תפוז לטובת העמותה... אני לא יכול לחזור על כל הודעה פעמיים Damn it! חייב להיות לזה פתרון!

DDN

New member
אבל באמת נטשת את תפוז לטובת העמותה

בוגד שפל מוטאנט קומוניסט אוהב כחול!

למעלה