זה קורה עכשיו!!!

זה קורה עכשיו!!!

השידור המסכם את 2003 בוידאו צ'טים של תפוז אנשים: כל הקטעים המעניינים מפי כל הסלבריטאים המעניינים, בהשתתפות: ירדנה ארזי, דנה אינטרנשיונל, עברי לידר, דן תורן, כוכבי פרוייקט Y, ידין חורב, גלית גוטמן, גלי עטרי ועוד רבים אחרים כנסו עכשיו לצפות בשידור

סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מלאני סי נזרקה מחברת התקליטים שלההההההההההה ייאיייייייייייייייייייי *הייתי חייבת* גאדדדדדדדדדדדדד הפורום מתתתתתתתת!!!

מה הוא לא עובד לך?

חשבתי שנמאס לך ממני
*הודעה דרמטית*

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifדיי כבר לחיות בעבר!

זה ברור שהם לא יחזרו! גיי לאחל להם לחזור! פלאדד ניוז-ג'ניפר עכשיו עם בן והיא מאושרת איתו! היא כבר לא עם כריס!

2 דברים...

זה ניוז פלאששש לא פלאש ניוז חיחיחי ואני הסנובית מבינינו חיחי את הערסית זוכרת??? חח לאב יההההההההה ואיך אתם בכלל משווים ת'הו לבן אפלק??? הלוווווו בן אפלקקקקק!!!

Lopezit

New member
איכסססס

אני לא מבינה מה אתם עושים ממנו ענייןן!!! הוא בכלל לא יפה
אבל אני לודעת מה לעשות אני גם לא יכולה להיפרד מבניפרררר הם גם זוג מושלם
כל מי שעם ג'ן הם זוג מושלם

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifבואנההההההה

אני רוצה לעשות פלאש ניוז אז אני יעשה פלאש ניוז!!!זה יותר יפה! חצופית!!!!חכי חכי אני עוד ישים לך עטלף מת במיטה נראה מה תגידי אח"כ... סנובית!

זה כזה לאאאאא יותר יפהההה

יאקקקק יאקקקקקקקקקקקק עטלף מתתתת יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היום לא עברתי דרך העטלף עברתי מהצד השני ואוסנת ליוותה אותי עד דקל ככה חחחחחחחחחח

דהההההה ברור שהם לא ייחזרו..

אבל תנו לאשליות לנצח!! למה לדכא הא?הא???? הבנתי את אוהבת את בן... לא כולם אוהבים אותו!!!

QueIronia

New member
אם את וצה למחוק את ההודעה מעלייך,

יימחק כל השרשור... למחוק או לא

this is me then

New member
אחר כך אנחנו מתנשאים פחחח

תסתכלי איך את מתייחסת אל הנהלים כאילו אנחנו חייבים לך משהו
אז יש לי חדשות אני לא חייב לך כלום וגם לא ארז
ואם לא תתחילי להפסיק לדבר אךינו כאילו אנחנו משרתים שלך אנחנו פשוט לא נעשה מה שאת מבקשת כמו "תמחקו ת'הודעה הזאתי בבקשה", "תוסיפו למאמרים" וכו'.......

למעלה