זה קורה עכשיו!!!

זה קורה עכשיו!!!

השידור המסכם את 2003 בוידאו צ'טים של תפוז אנשים: כל הקטעים המעניינים מפי כל הסלבריטאים המעניינים, בהשתתפות: ירדנה ארזי, דנה אינטרנשיונל, עברי לידר, דן תורן, כוכבי פרוייקט Y, ידין חורב, גלית גוטמן, גלי עטרי ועוד רבים אחרים כנסו עכשיו לצפות בשידור

Miss Pigmelion

New member
נצלוש- תראו אותם!../images/Emo99.gif../images/Emo122.gif

איזו תמונה מדהימה? אה?
התמונה פשוט מתאימה. היא בדסקטופ שלי וזה כל כך כיף להסתכל על השניים האלה כל פעם
בכלל, הם בדיוק כמו שדמיינתי וזה מושלם גם בתור ציור. אוף, אני מתגעגעת לרייסט, הוא מופיע בנשמות? ארג. לא. אל תגידו. אני קונה את הספר השבוע (אני מקווה) ואני אגלה לבד. הלוואי שכן..
מקסימום אני אקרא שוב את שאר הספרים. אחרי שאני אסיים את כישור. או שאני אקנה את הרומח. אממ..אולי. תלוי כמה כסך יש לי. אחרי הכל אני רוצה עוד מצלמה. טוב. סורי שבזבזבתי מזמנכם. פשוט תתסתכלו בתמונה שמשאל.

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo3.gifניסיתי לדמיין את רייסט../images/Emo122.gif

מושלם. בגלל זה דמיינתי אותו ככה. דאלאמר אלף, הוא אמור להיות יפה. אממ..ואני מודעת לעובדה שרייסט אמור להיות כחוש, עם עור חולני ובלה בלה בלה.

Uzumaki Naruto

New member
מי טו מי טו

בכלל, אני כבר לא זוכר איך דמיינתי אותו, אבל כרגע אני מדמיין אותו כמו תמונת המנגה שלו בגלריה... תמונה מדהימה.

Uzumaki Naruto

New member
גם אני מתגעגע אליו!

צריך להתחיל שוב את הרומח.... גם בדשלק ובאגדות לא ממש אהבתי את רייסט. אני מתגעגע לרייסט הישן של רשומות הראשון והשני.... ורייסט נראה מפחיד בתמונה!

Uzumaki Naruto

New member
האמת, הוא הכי שולט בכבשן ו

באחים לנשק... באגדות הוא רשע. בהחלט שולט, אבל רשע.

rocket

New member
לא נכון לא נכון !! אני מוחה !

הוא לא רשע ! הוא קצתת אגואיסט אבל הוא לא רשע !!

python 4

New member
רייסטלין הוא רוע צרוף

ובתמונה דאלאמר נראה כמו ערס.

בלין

New member
אני מניח שלנטוש את חברים שלך למות

שלנטוש את חברים שלך למות זה לא רוע. להרוג גנום מסכן שעומד לך בדרך זה לא רוע. להתעלל באח שלך ששדאג לך מהרגע שנולדת זה לא רוע. לנצל עד הסוף את היחידה שאהבה אותך ואז לזרוק בסוף השימוש זה לא רוע. רייסטלין הזה, ממש בונבוניירה.

rocket

New member
צריך סבלנות ברזל כדי לסבול מישהו

כמו קרמון כל החיים . אני לא היייתי מסוגלת. ואני כל כך הבנתי את את המעשה של רייסטלין במבחן שלו (בסוף של כבשן הנשמה) . הנה. ניסחתי בלי ספוילרים ^^

Uzumaki Naruto

New member
הבנת??

עכשיו שאני חושב על זה... יכול להיות שזה גם מה שאני הייתי עושה. רק חבל שהוא המשיך לנטור טינה, חבל שקרמון לא המשיך לנטור טינה.

בלין

New member
צריך להיות תולעת מרושעת כדי להרוג

בגלל קנאה משהו שמגיל אפס עזר לך ודאג לך. אני בכלל אומר שאם בגיל צעיר קרמון היה מעמיד אותו במקום, הוא היה יוצא בסדר גמור. אבל קרמון נתן לו להפוך לתולעת מגעילה, וזה מה שהוא. בלי שום יכולת להראות הכרת תודה, או רגשות בכלל.

rocket

New member
מצטערת להגיד את זה אבל

קרמון חתיכת סמרטוט רצפה ללא שום כוח רצון משלו. אף אחד לא הכריח אותו "לשרת" את אחיו. זאת הייתה הבחירה שלו.

python 4

New member
סמרטוט רצפה? כח רצון?../images/Emo12.gif

נראה לי שאת הבנת אחרת לגמרי את הדמות של קרמון ממה שאני הבנתי אותה. קרמון הוא לא סמרטוט רצפה, הוא פשוט היה בנאדם נאמן שאהב את אח שלו מאוד, והיה מוכן למות בשבילו עד לרגע שבו הוא הבין מי זה באמת אח שלו.

למעלה