זה קורה עכשיו!!!

זה קורה עכשיו!!!

השידור המסכם את 2003 בוידאו צ'טים של תפוז אנשים: כל הקטעים המעניינים מפי כל הסלבריטאים המעניינים, בהשתתפות: ירדנה ארזי, דנה אינטרנשיונל, עברי לידר, דן תורן, כוכבי פרוייקט Y, ידין חורב, גלית גוטמן, גלי עטרי ועוד רבים אחרים כנסו עכשיו לצפות בשידור

OFIRB9

New member
נצל''ש, בגלל ששירשור הציטוטים לא עו

לה, בנתיים לפי ההבנה שלי זה ה"לא ככה תתפסי אותי!" של ניקול נגד ה"עוגה הקשה" שלי, יאלה אנשים נראה מי יגיע לגמר התמונות הכי טובות! אחרי שנסיים אני רוצה שכל אחד יגיד איזה תמונות הוא הכי אהב, ונבחר אותן לגמר, אבל רגע, קודם בואו נשים עוד! ברוק הרוקה ואש:אוי! מי אלה השלושה אנשים האלה מאחורי המראה?! או: אוי! ברוק פקח עיניים! אני ה-מ-ו-מ-ה-!

OFIRB9

New member
ועוד-

ברוק: לא מיסטי את לא תתפסי את אש! הוא שלי! (זו תגובה לניקול)

OFIRB9

New member
*

גארי: אש אתה בא לסרט? אש: בטח! הפופקורן עליי?

OFIRB9

New member
**

שחכתי להוסיף את פיקצ'ו מקנא ^_^ ועכשיו: בוניטה דה מאס! או: יש! מתחילים לשדר בארץ את ערוץ בייבי!

OFIRB9

New member
**

שחכתי להוסיף את פיקצ'ו מקנא ^_^ ועכשיו: בוניטה דה מאס! או: יש! מתחילים לשדר בארץ את ערוץ בייבי!

OFIRB9

New member

טעות נפוצה... רוצים שיער כמו שלנו? רק השתמשו בפנטן פרו ווי! לחיזוק השיער! על תדאגו זה לא יצבע את השיער שלכם בכל מני צבעים מוזרים!

OFIRB9

New member

תאמת שתמונה אחת שווה אלף מילים, אבל אני יוסיף בכל זאת אש (מביט בהשתקפות): פיקצ'ו מה עשית לראש שלך שהוא נראה כל כך טוב...? תאמת זה לא אלף זה רק 9...

OFIRB9

New member

תאמת מה שהוא עושה עם הידיים מזכיר לי אחלה ציטוט מדיביזי של מסטר רושי... אבל אני אצנזר כמו שעשה ערוץ הילדים כי יש פה ילדים קטנים -.-... אש: מי אכל פלפלים חריפים?? תאמת המשפט המקורי הרבה יותר מצחיק...(והמבין יבין!)

OFIRB9

New member

אש:אוקי באלבזור אני אתן לך לראות הערב אהבה מעבר לפינה רק תפסיק!

OFIRB9

New member

אש: כבר לבשת את התחתונים הורודים-<לא מזכירה שמות>-? אני יכול לפקוח תעיניים?

OFIRB9

New member

אחרון לבנתיים, והיא בועטת והיא קולעת! גוווווווווווווווווווווווווווווווווווווול

Warcraft3

New member
מגניב!

אין לי תמונות אבל אני יכול לומר שהכי אהבתי את האחרון עם הגול.

הא!את לא תנצחי בכזאת קלות!

ואת חושבת שמיסטי הבקיעה גול... סולופוק שם לה דגל צהוב!

למעלה