זה קורה גם לכם?

tiptip4u

New member
זה קורה גם לכם?

יש לי יותר מדי באגים בזמן האחרון במשחק. התוספות שיש לי- הוט דייט וויקישן ואנלישד. בכל מקרה, כל פעם שאני נכנסת לבית זה עושה לי הודעה כמו שזה עושה בפעם הראשונה שנכנסים להוט-דייט (שסימסים צריכים להתמקם שם בלה בלה) וזה בתים פרטיים ולא חלקות עירוניות! וחוץ מזה המון פעמים זה מוציא אותי מהמשחק כשאני נכנסת לבתים ואז שאני מעלה שוב זה כן מכניס אותי. הייתה תקופה שכל פעם שהייתי משגרת אנשים זה גם היה מוציא אותי, אבל זה עבר
אין לי מושג למה זה, וחוץ מהסימס הראשון הכל מקורי (ועם הראשון אף פעם לא היו לי בעיות, הבעיות התחילו מאז שבאו כל התוספות והתחלתי להוריד המון מהאינטרנט). ויש לי שאלה- בדאון טאון חלק קטן מהחפצים שהורדתי עולים, אבל בוויקישן שום חפץ שהורדתי לא עולה וזה פשוט מבאס, כי המלונות שלי מבפנים ממש מכוערים בגלל זה. גם אצלכם זה ככה? ואיזה אתרים יש להם חפצים לוויקישן? אני לא מצאתי.

M ShadY

New member
מניסיון של הורדות...

אני הורדתי ממממששששש המווווןןןן חפצים (בסביבות ה1000) וזה התחיל לעשות לי גם דברים משונים. כמו למשל- אם הייתי לוחצת על חפץ ורוצה להשים אותו איפשהו בבית, זה יצא לי מהמשחק. בסופו של דבר, הורדתי כנראה יותר מידי חפצים, והמשחק פשוט לא עלה לי (והיו לי בתים כאלה מהממים
). מתי שלא עולה המשחק, לא עוזר כלום... את צריכה להתקין אותו מחדש. אני ממליצה לך למחוק ת'חפצים המיותרים, ולהשאיר ת'"קרובים לליבך". בהצלחה.

shirush3

New member
מה אמרתי

אמרתי לחברה שלי שתמחוק חפצים וזה באמת עזר לה אפילו היא כתב לך

shirush3

New member
תשובה

תתחלי למחוק את הדברים שהורדת מהר ותסתפקי רק בכמה דברים אבל מאוד קצת גם לי זה קרה והתחלתי למחוק דברים וזה באמת עוזר וגם לחברה שלי זה קרה ואמרתי לה למחוק דברים והיא אמרה לי שעכשיו זה בסדר אבל אז אם את רוצה שזה יפעל טוב תמחקי את הדברים שהורדת

למעלה