זה פשוט נורא, פשוט אסון

זה פשוט נורא, פשוט אסון

פתאום עכשיו פתאום היום אחרי כל השנים הללו מפסיקים את לחיות? הפרק האחרון ביותר ישודר אי שם בסוף יולי. וזהו יורידו את המסך. בעיות תקציב כך קוראים לזה בABC הם עשו עקומת צופים ורייטינג והחליטו שלחיות יורדת. כותבי הסידרה אומרים שאין להם מושג איך יבוא הסוף, ושהעניין בא להם בהפתעה . דיברו שם על עוד סדדרות שיורדות אבל אותי עניין רק מה שאמרו על לחיות. אני לא מתארת לעצמי שהעניין יעבור בשתיקה. אני מניחה שעכשיו תור הצפון אמריקאים לחתום עצומות והפעם זה לא רק שידור פרקים ישנים זה קורה בזמן אמת מנתקים אותנו את כולנו מהאינפוזיה. והרי אי אפשר להשמיד את הגיבורים שלנו ככה. בדיוק עכשיו כשיש סיכוי שהזוג הכי הכי חוזר להיות הזוג הכי הכי ביחד , לא. ממש אי אפשר לעשות לנו את זה. אני כותבת ולא מאמינה שזה מה שיוצא לי מהמקלדת אסון אסון.

Woods rules

New member
'צטערת להרוס לך, אבל...

זו לא מתיחה של 1 באפריל במקרה??? כי אם כן (ואני בטוחה שכן!!!), זו מתיחה גרועה מאוד. מאווווודדדד!!!! יש פה אנשים עם לב חלש, שחיים עדיין בתקווה שהסדרה תחזור למסכים בארץ, אז למה להוריד להם ת'שאלטר, למה???? שיהיה יום נפלא לכולנו

גם אני משוכנע שזו מתיחה לא מוצלחת

של אחד באפריל, ותסלחי לי, לדעתי זה ממש מגעיל מצידך להגיד כזה דבר, במיוחד שאת יודעת שבסוף "תפתיעי ותגלי" ש"לחיות" נשארת, בעוד שאצלנו היא לא נשארת ולא בטיח. חוסר טאקט משווע

למעלה