זה פשוט מקסים!

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה לא ביקש ממני

זה פשוט העלה את המדיה פלאייר ועכשיו זה לוקח שנה לכל אחוז אגירה..

פנטילון

New member
בגלל זה...

לוחצים על הלינק עם הכפתור הימני ואז על save taget as או שאצלך זה "שמירה בשם" וזה קובץ גדול (18M) אז לוקח זמן להוריד אותו.

NiKi†a

New member
וואי! זה יפה לאלללללה!

R a a B

New member
זה ממש מדהים!

היה אחד בטיילת באילת שגם צייר באותו סיגנון רק עם ספריי ממש מדהים! אם היה לי כסף (פחחח תקציב של 30 שקל ליום) הייתי קונה ממנו

Mooa-Numi

New member
אוי, אני מתה עליהם!

אלו שעושים עיגול, ואז הורסים אותו, ואז זה נהיה משהו ממש יפה? וואו. מכיתה ד' לא ראיתי אחד כזה. ואני כל הזמן מחפשת (הם בורחים ממני
) לפעמים הדרך שמכינים את הציור יפה אפילו יותר מהציור.

R a a B

New member
לא.. הוא פשוט מצייר עם הספריי

ויוצאים לו דברים מדהימים

YaLdoNet 4 EveR

New member
אם אנחנו בקטע של אומנות...

כשהייתי בברצלונה נכנסנו לאיזה קניון (כאילו, מה כבר יש לעשות בברצלונה?
NOT) והסתובבתי עם בת דודה שלי.. אוקצור מצאנו חנות נרות. פתאום קלטנו שהמוכרת עושה "הופעה", היא ממש מראה איך מכינים ת'נרות.. עכשיו אל תבינו לא נכון, זה לא נרות ריחניים או צבעוניים כמו אצלינו. זה נר רגיל, טבול במלא שכבות צבע, ומגולף בדרכים מדהימות. ממששששש מדהים ונראה ממשששש קשה לעשות (ואני בטוחה שזה בהחלט כך). אוקצור חלון הראווה היה המוכרת ואיזה קבוצה של 15 איש התקבצה סביבו כדי לראות את עושת הפלאות והניסים. חוויה של פעם בחיים!
אגב, הנרות היו מאוד יקרים. לא קנינו.
נ.ב למי שמתעניין: היא לוקחת נר לבן, בגודל גדול, מאוד פשוט ורגיל וטובלת אותו בתוך שיר של צבע חם. כמו כל דבר חם שנכנס למים קרים (היא טבלה את הנר במים): הוא התקשה והיא שמה עוד שכבת צבע, ועוד, ועוד, ועוד. אחר כך היא עשתה משו עם הנר כדי שיהפוך אותו לנוח לגילוף (אולי היא חיממה אותו), לקחה סכין ופשוט גילפה את הנר ועשתה דברים מדהימים. זהו.

למעלה