זה פשוט מדים

עין הנץ1

New member
זה פשוט מדים

אז נכון שאני נכנס לפורום רק כדי לקונן על מר גורלי (לא יודע מה שמו הפרטי, מה תעשו לי? ומה קפת תעשה לי? הקליקו להגדלה. איי וויש), ונכון שמר גורלי הוא בדרך כלל מילואים, ונכון, שזה רק אימון של שבוע, ונכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת <??? דניאל, נסחפת בצונמי>. ובכל זאת, בזמן שאתם מנמנמים לכם על המיטה המתכווננת שלכם ברמת אביב ג' בואכה ל' (חוץ מחנן גולדבלט שמתנמנם בחיקו של כושי גדול בשם באבה), אני אשים את נפשי בכפית (וזה יתפוס פחות מחצי כפית) ואצא לחרף (ולגדף) אותה אי שם בדרום. טוב נו, בחצרים. אז, מדריכות מוזיאון יקרות, שימו עליכן משהו (לא יותר משאנל 5) כי אני מגיע עם כל העין. ומילה ליעקב טרנר: תקשיב יעקב, אני יודע שמוזיאון חיל האוויר בחצרים זה רק חמש דקות מבאר-שבע. הבעיה היא שבאר-שבע זה נורא רחוק. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו. סיכום הראיון: כלשונו.

קפת

New member
כל הזין לעין

לבי, לבי (אם היה לי לב, וגם אם היו לי שניים, הייתי תורמת אותם לך בשמחה. בחיי.) לעין האומלל. מר גורלי אכן מכה בך שנית (עם מקל הקצב שלו, איי וונדר וואמן). בעיקר כשאני חושבת על תנאי המילואים הקודמים שלך, שאנחנו כמובן מנועים מלהזכיר אותם,ושהיו קשים מנשוא, לכוד באיזה מכתש ענק שנפער כתוצאה מנסיונות כושלים לשגר טיל בליסטי עם ראש נפץ כימי, בחברת 96 חיילות בוכיות בנות יומן. אופס. הזכרנו. אז באמת, הלב נכמר עליך, שתיאלץ לגרז מטוסים ממלחמת העולם הראשונה, אבל מצד שני - במוזיאון חיל האויר גם הסוכה כבר מוכנה... אגב, כפרות: שאנל5 זה די פאסה. אתה חייב איזה ביקור קצר בנמל התעופה, לא כל כך בשביל לראות מטוס ממריא דרך דימעה שקופה, כמו כדי להתעדכן במבחר הבשמים של קולקציית שנות ה2000. ועוד מלה אחת, או 15, בעניין חנן גולדבלט, שדי מדהימותי שעד עכשיו אפחד לא הזכיר אותו: נדמה לי שהרבה יותר בטוח לנמנם בחיקו של כושי בשם באבה, מאשר בחיקו של גשש בלש.

עין הנץ1

New member
קפתדיר

אכן החיילות בנות יומן (יומני היקר?) בכו, אבל זה היה מאושר צרוף (אח של עינת). ועאלק צעירות, הן ידעו לעשות דברים שנשים אחרות לא יודעות אפילו לאיית. גירוז מטוסים אינו זר לי (כולם קוראים לי זר לי). כברירת מחדל וכידוע אני מבכר לגלוש ולצ'וטט בעירום כאשר אני מרוח בשמן מנועים (אפרופו מנועים מלהזכיר). לגבי הבושם, בביקורי הבא בשדה התעופה אזכור לשאנל מותניים. ואם כבר הזכרנו את חנן-אנס. כידוע חנאן עשראווי התחתנה לא מכבר עם קופי ענאן, ועכשיו קוראים לה חנאן-ענאן, ושמעתי גם שמפיקים סדרת המשך בחינוכית ל"בלי סודות" ויקראו לה "בלי ידיים".

למעלה