זה פשוט מדהים....

זה פשוט מדהים....

מכירים את זה שמשפט אחד יכול לשנות לכם את מצב הרוח ב- 180 מעלות ? הייתם שמחים או סוג של שמחים ופתאום חשבתם או שמעתם משהו וזה עשה אותכם עצוב ? או להיפך - הייתם עצובים ואז הגיע מישהו ואמר לכם משהו קטן אחד שהחזיר אותכם לפרופורציות ? מכירים את העניין הזה שתמיד - אבל תמיד !! - השירים ברדיו יתאימו בדיוק למצב הרוח שלכם. פתאום מכל מקלט אתם שומעים את הראל סקעת או את ג'יימס בלאנט או את קרן פלס (תגלית השנה מבחינתי...) וזה עושה לכם צובט ? גפ אם אותו שיר היה שמח יומיים קודם הוא ישמש כמגבר רגשות ברגע זה... מכירים את זה שיש לכם מליון מחשבות בראש ואתם פשוט רוצים להקיא אותם החוצה - אבל זה לא יוצא... אתם לא יודעים מאיפה להתחיל... מכירים את זה שאומרים לכם "יהיה טוב" או "תן לזה זמן".... וכל מה שאתם רוצים לעשות זה ללכת לישון ולקום רק כהשזמן הזה יגיע... לילה טוב.....

orrin

New member
תן לזה זמן.....

ועכשיו ברצינות.... מכיר את זה שלמישו שאתה אוהב כואב ולך אין לה לעשות חוצ מלחבק ולהגיד "יהיה טוב"? מכיר את זה שאין לך דרך לעזור לא משנה מה אתה עושה אז אתה בורח לקלישאות הידועות??? מכיר את זה שאתה יודע כמה כואב אבל נשיקות על המצח כבר לא פותרות כלום אחרי גיל 4??? את אז לך לישון, ותתעורר מצידי כשהנסיך ינשק אותך אחרי 100 שנות כישוף אם זה מה שיעשה לך טוב....

magenta73

New member
מכירה... מכירה...

אני בדרך כלל יושבת וכותבת... או ביומן או מכתב לבחור (מן הסתם זה קשור לזה, לא?... מה עוד יכול להפיל אותנו ככה?) אפילו כששמעתי שסבתא שלי, המקסימה שלי, מתה, כתבתי לה מכתב... וביקשתי לשים אותו באדמת הקבר שלה, כי אני הייתי בתאילנד כשזה קרה... בדרך כלל מכתב ובכלל לכתוב עוזר לי ועושה לי סדר ואני מצליחה להוציא ככה רגשות ומחשבות ולהניח אותם מסודר על דף... קורה שאחרי כמה זמן אני קוראת מה שכתבתי ובא לי להקיא על עצמי... (במיוחד מכתבים לבחורים, שלמדתי כבר לא לשלוח!!!) אבל אני גם מבינה שזה עיניין של זמן ופרופורציות. אז קבל חיבוק ולך לישון. מקווה שתרגיש יותר טוב בבוקר.

shaniza

New member
לישון

ולחלום ובחלום הכל טוב, אתה בדיוק איפה שהיית רוצה להיות ואז מגיע סיוט- הרגע בו צריך להתעורר ולגלות שהכל היה בעצם חלום, צריך לחזור למציאות ואתה רק רוצה להמשיך לעצום עיניים- לישון... מכירה את זה. חברה אמרה לי לא מזמן- "אם תמשיכי לישון... לא תתקדמי לשום מקום" אז שיהיו לך חלומות פז
ויותר חשוב... שיהיה בוקר טוב שה
תזרח עליך ותוכל לשמוע את ה
מצייצות
חזק לבינתיים...

למעלה