זה פשוט מדהים

0מינרית

New member
זה פשוט מדהים

לפני כל דבר גדול שקורה לי,ואני רוצה להצליח בו,אז אני תורמת לקופת העיר בני ברק..אתם לא מבינים כמה שרואים מיזה ישועות!! ואני גם משערת שלאו דוקא לקופת העיר.אלא לכל בנ"א שפושט את היד,לשים כמה שקלים בתחילת היום..ו..רק רואים הצלחה מיזה..אה ובלי שום קשר חבר`ה אני מחכה למתכון של עוגת גבינה פשוטה לחניכות..

לא יודע. אצלי בחיים זה לא עבד.

אצלי עובדים דברים אחרים. כמו להבטיח ללמוד מסכת מסוימת או לקבל קבלה טובה. וכשיהיה לי כח אני יסביר את דעתי בנידון.

0מינרית

New member
דוקא

אני ספרדיה וראיתי המון סיעתא דשמיא! כמה וכמה פעמים רצוף

0מינרית

New member
חבר`ה

ני לא עושה פה פירסומת לקופת העיר! נא לא לשלוח מסרים בשאלות של כמה לתרום,ובכמה תשלומים!

הרבה אמרו

שלתת צדקה לקופת העיר בני ברק זו סגולה להרבה דברים טובים... וזה נכון שמעתי זאת מפי כמה.... יום טוב

0מינרית

New member
אשמח

למתכון.אני אישית יעשה אותו..המתכון הפשוט והזול רציתי לחניכות

הנה:

את התחתית עושים רגיל מפירורי בסקוויט, אני ניסיתי עם משהו אחר שיצא טעים אבל מורכב, לדעתי עם פירורי בסקוויט זה ייצא טוב יותר. החומרים: למלית: 750 גר' גבינת לבנה 9% ללא נוזלים 200 גר' ריבת חלב 1/3 כוס סוכר 3 כפות קורנפלור 4 ביצים 2 כפיות תמצית וניל ציפוי: 150 גר' ריבת חלב 2 כפות מים חמים אופן ההכנה: מחממים את התנור ל 175°, מרפדים תבנית אפיה 24 בנייר אפיה, מניחים פסי נייר בהיקף הפנימי של התבנית בגובה הדפנות. למלית, מערבבים עם מקצף ידני בקערה את כל חומרי המלית, מגרדים את דפנות הקערה ומוודאים שכל התערובת מעורבבת היטב. יוצקים את המלית על התחתית האפויה ומכניסים לאפיה של 20 דקות על 160° עד להתייצבות קלה של המלית. מנמיכים את חום התנור ל-150° ואופים עוד כ-20 דקות או רק עד שהמלית מתייצבת ואינה רוטטת אך ללא השחמה של קרום העוגה, העוגה תתיצב בקירור. סוגרים את חום התנור, פותחים מעט את הדלת (מכניסים כף עץ למרווח) ומשאירים את העוגה לצינון בתנור כשעה. מוציאים ויוצקים את הציפוי. לציפוי, מחממים במיקרוגל למספר שניות בקערה קטנה את ריבת החלב והמים רק עד לקבלת תערובת חלקה ונוזלית, יוצקים על העוגה, מטים את העוגה מעט לכל הכיוונים לכיסוי אחיד של פני העוגה, מעבירים למקרר להתייצבות מלאה של 6 שעות לפחות. מוציאים את העוגה מהמקרר כ-15 דקות לפני ההגשה. בהצלחה

חלושקית

New member
צרי קשר במסרים.

יש מתכון פשוט ומוצלח. כל שנה המדריכות באירגוני בתיה עושות את זה.

נyרההה 16

New member
את לא יודעת כמה שזה עובד..

אנחנו בסמינר הבטחנו כמה פעמים שקל לקופת העיר כדי שהמורה לא תבוא וזה עובד... רק שהתפקשש לנו קצת כי בנות הבטיחו ולא שמו.מתי ששמו הרבה מורות לא באו

למעלה