זה פשוט לא עובר ....

Nicolush

New member
זה פשוט לא עובר ....

אז ככה לפני כחצי שנה ניהלתי רומן זהיר סטוץ מתמשך מה שזה לא יהיה עם בחור שלמדתי איתו ... שידעתי שיש לו חברה ועוד יותר ידעתי שזה בחיים לא יצמח למשהו מעבר וגם לא היה אכפת לי באותו רגע עד שסוף סוף מישהו הסתכל לכיוון שלי בתקופה ההיא של החיים שלי ... חבר שלי התאבד לפני שנתיים וחצי בקשר שהייתי איתו שנתיים וחצי אבל חשבתי כל עוד יש את זה מה טוב זה יגמר אני אשכח אבל לא כך קרה כמובן שזה נגמר נגמר בצורה הכי מגעילה שיכול משהו להגמר אבל התאהבתי בו ... והוא לא יוצא לי מהראש אני מנסה מנסה אבל זה פשוט לא יוצא ... הוא תמיד תקוע שם ... הוא פגע בי מאוד אבל כנראה זה היה העונש שלי שיצאתי איתו שידעתי שיש לו חברה ... ועוד יותר העונש שלי שאני לא יכולה לא מסוגלת לשכוח אותי וכמה שהוא פגע בי .. הוא בראש שלי וכבר נמאס לי להחזיק את זה מבפנים ... אז הוצאתי את זה ... הייתי חייבת ... עם הוא רק היה יודע כמה לילות בכיתי בגללו ...עם הוא רק היה יודע שזה היה כזה אמיתי מה שהיה בנינו כזה אמיתי כמו שלא היה מעולם ... ועכשיו רק נשאר לי לחיות עם הכאב לחיות בתקווה שזה יעבור מתישהו ... עשיתי טעות אבל אלוהים למה לשלם כל כך ביוקר ...

JudyWn

New member
ניקולוש ../images/Emo215.gif

עושה רושם שאת יודעת יפה מאוד לבד שהקשר שהיה לך עםהבחור הזה היה קשר לא בריא ועדיין, את לא מסוגלת להתנתק ממנו. אני חושבת שלא התמודדת עד הסוף עם הסיפור של החבר שהתאבד ושזה גם המקור לאובססיה שלך לבחור הזה. את צריכה לשבת עם עצמך (או עם יועץ מקצועי) ולנסות להבין מה בחיים שלך כרגע מונע ממך מלהתקדם ולהגיע למצב יותר טוב בחיים

Nicolush

New member
יש מצב שאתה צודק אפילו שלי אישית

נראה שאני התגברתי עליו כבר לא כואב לי לדבר עליו והכל .. ולפני שהכרתי את הבחור הזה אני לא יכולתי שאפילו יזכירו את שמו של הבחור שהתאבד הייתי מתחילה לבכות אבל יכול להיות שבאיזשהו שלב האובססיה שלי אליו נובעת מזה שלא לגמריי התגברתי ... וכן זה היה קשר לא בריא כל כך לא בריא... אבל ... בכל זאת כל כך קשה לי ...

hayapollak

New member
זה בטוח מאד כואב../images/Emo201.gif

היה לך חבר שהתאבד וזה לא דבר פשוט שעובר כל כך מהר וזה בטח לא דומה לקשר רגיל של אהבה שנגמרת. (שגם זה כואב) יתכן מאד שנכנסת לקשר חדש מהר מדי, ובלי שתהיי מוכנה לקשר מה שאני מנסה לומר - שאת כנראה צריכה זמן, זמן נוסף להסתגל הזמן הזה יתן לך חוסן - החבר ההוא אולי ישאר בלבך זמן רב, ובזכרון שלך זמן רב יותר אך תוכלי להבין לאט לאט שחייך צריכים להמשך בלעדיו. אז קחי את הזמן שלך - זמן למנוחה, להתבוננות,תחיי את חייך ותני לרגע הזה להגיע - אני מתכוונת לרגע שבחור חדש יתאהב בך - וזה יקרה אם פשוט תחיי את היום יום ולא תדאגי יותר מדי למה שיקרה בעתיד.

Nicolush

New member
אני מבינה למה שאת מתכוונת

אבל אני לא אומרת שלא יכולה לשכוח את החבר שהתאבד התרגלתי לרעיון והכל ... אני התאהבתי בבחור החדש הוא לא יוצא ליי מהראש

hayapollak

New member
התאהבת בבחור החדש

מה את אוהבת אצלו? אילו תכונות אני מתכוונת. העניין הוא שהוא לא פנוי ריגשית יש לו חברה והוא כנראה לא התאהב בך (לצערנו) ולא מסיים את הקשר עם החברה ההיא (נוח לו ככה...) אז מה שאני מתכוונת - תני לחיים לזרום, אם תחפשי היטב אבל תהיי רגועה (לא לחוצה) את בטוח תמצאי את האחד שלך - זה שיתאהב בך.
מגיע לך בחור שיאהב אותך.

Nicolush

New member
כן אני יודעת זהו

שאני בעצמי לא יודעת מה פשוט התאהבתי בו אין בו שום0 דבר שהיה מושך אותי בגבר

למעלה