זה פשוט לא יתכן...

קוסטיקה

New member
זה פשוט לא יתכן...

לך תבחר מצלמה כשמציעים לך מיליון סוגים ודגמים שונים ובמחירים שונים... אני אפרט מה חשוב לי ואודה לקבלת הצעות אשר לדעתכם אטרקטיביות. מצלמה דיגיטלית איכותית! עם אפשרות לצילום וידאו קליפים (עם קול זהו בהחלט יתרון!). חשוב לי שאפשרויות הזום יהיו נאות (עד היום צילמתי במצלמת רפלקס עם עדשה 28-200 ולפחות זום כזה אני רוצה, אבל עקב חוסר ידע והבנה אני לא דורש באופן מדויק כמה מהזום יהיה אופטי וכמה דיגיטלי). לא צריכה להיות רפלקס כי אני אינני מצלם צילומי מאקרו וכי חשוב לי יותר שתהיה קלה וקטנה ז"א נוחה לנשיאה. חובה שיהיה בה פלש פנימי (ואם ניתן להוסיף לה פלש חיצוני זהו יתרון). בסוגי זיכרונות אינני מבין רק שחשוב לי לציין שאני רוצה זיכרון גדול שיוכל להכיל למעלה מ-200 תמונות באיכות טובה (זאת בעיקר עבור טיולים בחו"ל). תקציב: אשמח אם עלות המצלמה הבסיסית + נרתיק + הרחבת זיכרון יסתכמו ב-2000 ₪. (אם כספית צריך להתאמץ מעט יותר אז אפשרי). תודה מראש.

tomash3

New member
המלצה אחת

אני בטוח שיש המון מצלמות טובות בשוק, אבל יכול להמליץ רק על שלי. קניתי Olympus C-750, ואני מרוצה. יש לה זום ענק (גדול יותר ממה שאתה רגיל, אם כי לפעמים צריך חצובה), אבל היא עדיין קטנה מאוד, בעלת גוף מתכת מתאים לטיולים ועם אפשרות לזיכרון גדול מאוד (אבל צריך לזכור - זה עולה כסף). וכן, יש לה גם אפשרות לצילום סרטונים קצרים, כולל קול, ועוד הרבה מעבר לכך. איכות התמונה, לטעמי, מצויינת (לפחות על המחשב). אם התקציב מקשה, אפשר לקנות גם את קודמותיה בסדרה, שיש להן תכונות דומות, וכל הפרטים נמצאים באתר של אולימפוס. עוד שאלות לגביה? אשמח לענות...

idohal

New member
קצת קשה לקנות ב - 2000 ש"ח את הכל

אבל OLYMPUS C720 + כרטיסים 128 מ"ב יתאימו לתקציב

קוסטיקה

New member
ראשית תודה ו

חוצמזה האולימפוס C750 נשמעת ממש עונה לכל הדרישות שלי. בא נבדוק: מותג ידוע , 4 מגה פיקסל , פלש מובנה + אופציה לפלש חיצוני , זום ענק - אם כי הבנתי שחסר מייצב
מידות ומשקל סבירים (אבל עדיין לא הלכתי לראות בחנות!) אפשרות לצילום וידאו קליפים עם קול בארץ 3150 ש"ח והתקציב שלי כאמור הינו כ-2000 ש"ח אבל בארה"ב אפשר למצוא ב-2000 ש"ח (ויש לי אפשרות). מה שכן אשמח לדעת אלו מותגים נוספים ודומים מתחרים עם הכלה הנ"ל. תודה!

idohal

New member
בזום אין מתחרים לC750 אבל תוכלי

בארץ למצוא את אחיותיה הזולות יותר כמו C730 או C740

קוסטיקה

New member
אגב

האם כאשר אני מביא מצלמה שכזאת מארה"ב יש בעייה כלשהי של תאימות? צריך אדאפטורים כלשהם? יש סיכוי ליציאת דגם חדש של אולימפוס בקרוב - בתקווה שיפיל מעט את המחיר... (אני כמובן מעדיף את הדגם המשוכלל- אוכל לקנות אותו בארה"ב בעוד כחודשיים).
אני לא
יש לי בולבול

bzini

New member
ה - 750 חדשה מאד

יצאה בארה"ב רק בסוף יוני. להערכתי לפחות חצי שנה עד לדגם הבא וכנראה הרבה יותר. גם אני רכשתי בארה"ב, 520$ למצלמה + 110$ לכרטיס זכרון של 256MB, קצת מעל התקציב שציינת אבל המחיר רק יורד. מחיר הזכרון ירד בטוח כי אולימפוס כבר הוציאו את גדם ה 512MB, אם אתה יכול להסתפק בנתיים ב 16MB שמגיע עם המצלמה (בלתי אפשרי) תמתין קצת עם קניית הזכרון. לגבי תאימות אין שום בעיה. אפילו המטען (המחורבן וסליחה על השפה) של אולימפוס הוא DUAL, כלומר גם 110V וגם 220V. רק לוקח לו שנה לטעון את הסולולת (לא נורא עוד שבועיים שוב בארה"ב ה - MAHA כבר מחכה לי).

DOOM123

New member
איפה יש אפשרות ב USA ל 2000 ש"ח ?

הייתי ב B&H (חנות הגונה וזולה ) לפני חודש ומשהוא והמחירים שם לא כלכך רחוקים ממה שיש בארץ ... אם יש לך המלצה על מקום אני אשמח לשמוע ! אבל איך שאני יודע אתה יכול לקנות אצל הרצל-אלקטרוניק ברחוב והוא כבר "יסדר" לך מחיר
(יש גם צביקה-אלקטרוניק ושמוליק-אלקטרוניק ועוד ועוד )

קוסטיקה

New member
וכאן:

http://shop.store.yahoo.com/parkdeals/225390.html או: http://shop.store.yahoo.com/jesdigital/olcaculzodic.html

DOOM123

New member
מי נותן אחריות לדבר הזה ?

מה אני פשוט שולח את זה לכתובת בUS וכשאני מגיע אני לוקח את זה ? יש סיכוי שאם תהיה לי תקלה בארץ יעזרו לי ? אם אתה קונה אני אשמח לשמוע איך זה הלך ...

קוסטיקה

New member
תשמע בכיף ../images/Emo13.gif

אבל תזכיר לי בבקשה כי אני בע"ה יתברך אקנה בדצמבר... אם יש תקלה זו כמובן בעייה... אולי אפשר להתמודד איתה אבל זה לבטח לא פשוט. זה באיזשהו מקום "מחיר" שאתה משלם. לפני שנתיים בערך קניתי ככה שעון יד, סיטיזן שבארץ אם אני זוכר נכון עלה 3000 ש"ח פלוס ובאינטרטנט 1000 ש"ח בלבד. "אספתי" את השעון בארה"ב ועד היום אני יודע מה השעה

Hshom

New member
c-750

קוסטיקה- גם אני מחפשת את המצלמה הנ,ל אפשר אולי לדעת איפה בארצינו היקרה אפשר למצוא אותה ב-3150 ש"ח ????

קוסטיקה

New member
דרך זאפ הגעתי ל

http://video.org.il/category.asp?catcode=19&page=8 + 48 משלוח http://www.nnn.co.il/c-750.html משלוח חינם לא בדקתי כמובן את האמת הפרסום - אתה בטח מכיר את הטריקים של האינטרנט - היה ונגמר אבל אני אתן לך מוצר יותר טוב באותו מחיר...
אבל תבדוק...

hunt

New member
תודה על ההמלצה , אפשר שאלה ?

איזה גודל זכרון לדעתך ומנסיונך, יהייה מתאים לצילומים לא בכמויות מסחריות , כלומר , מה שנקרא - בייתי + .... למחפשי המצלמות בארה"ב , אפשר במנועי חיפוש של השוואת מחירים למצוא גם זול יותר מאשר ב- B&H , ולא שהם "רעים" , רכשתי אצלם המון דברים בעבר. בברכה

קוסטיקה

New member
אני טירון...

זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי כך שאני לא הכתובת לשאלה שלך, לפחות לא לתשובה של "מספרים". המלצתי: אחרי שתמצא את "המפתח" לגודל הקבצים של התמונות (בהתאם לאיכות...) תחשב לעצמך כמה זכרון נחוץ לך ע"י הכפלה של כמות * איכות... (אתה צלם חתונות? אתה יוצא לטיולים של חודש מחוץ לבית?...). אצלי אישית אני יודע שהצורך בזכרון גדול בא לידי בעיקר בטיול בחו"ל שכן אז לא ניתן לפרוק, בארץ זה פחות קריטי, כמובן מעבר למינימום הכרחי...

idohal

New member
לא מדויק. בחלק המקומות בחו"ל ניתן

לצרוב את תכולת הכרטיס ע"ג דיסק ויש עמדות מיוחדות לכך. אבל הכי בטוח זה לקנות "ארנק דיגיטלי" - דיסק קשיח בד"כ 20 ג"ב ומעלה שנתון בתוך מארז מיוחד ויש בו חריצים מיוחדים להכנסת הכרטיסים להעתקת התמונות וכאשר מגיעים הביתה בחזרה כל שנותר לחבר את המכשיר למחשב בשקע USB ולהעתיק את התמונות למחשב. המחיר כ -$200 זול בהרבה מכל כרטיס זיכרון. לכן צריך לקנות כרטיס זיכרון שיאפשר מידה סבירה של עבודה, במצלמות 5 מ"פ 256 מ"ב או 512 מ"ב שעולים בין $70 ל $150 (עכשיו אפשר לחשב כמה אפשר לחסוך כאשר קונים ארנק דיגיטלי)

למעלה