זה פשוט לא יפה

זה פשוט לא יפה ../images/Emo88.gif

לכו תבינו..... אגואיסטים מושלמים נהנים על חשבון אחרים ועוד יש להם חוצפה להכנס למקומות ציבוריים לא רק יקר וממכר גם גורם לי לשנוא אותכם יותר למה אתם מיוחדים? יש לכם את הזכות לפגוע באנשים מי דיבר על בריאות אבל קצת איכפתיות...... כתבתי את זה היום...כשעישנו לי בפרצוף............. מתי יוציאו חוק ????????????? אשמח לשמוע תגובות מיכל:)

לא שמתי את זה ../images/Emo81.gif

בפורום אחר כי יש פה אנשים יותר נחמדים
וזה יכול לפתוח דיון ארוך........ אני טועה? שנה נטולת סיגריות.... אוהבת את כולם מיכל:)

חי אדר

New member
את צודקת אבל.

ללא ספק הכעס שבליבך הוא מוצדק לאור הנסיבות המצויינות בהודעתך.עם זאת,חקיקת חוק,נראית כבעייתית.הדרך למנוע תופעות כמו שאת מציינת,צריכה לנבוע מתוך תהליך חינוכי מגיל קטנות,ולא בכח הכפייה של החוק.הטעם לכף שדברים כאלו לא ניתן לאכוף. ואם ניתן, אזי יהיה צורך להושיב ציבור שלם על ספסל הנאשמים.

לא בקיצוניות כזאת

הכוונה שלי הייתה פשוט להוציא חוק שבו יוכלו מעשנים להיות מופרדים מהלא מעשנים, כך שכשאני עומדת בתור לא יבוא בן אדם מבוגר ויעשן לי בפרצוף ואני באמת חושבת שצריך ללמד אנשים כאלה נימוסים והליכות מגיל קטן. אפילו מכפיית חוק ...כך לא התעלמו מהנושא ואולי גם יחשבו על אנשים מסביבם. מיכל:)

חי אדר

New member
עוד נקודה.

מסתבר, שלא עמדתי על כונתך הנכונה.מכל מקום, דומני כי יש חוק, האוסר על עישון במקומות ציבוריים.אך עתה, אין ספרים לידי שאוכל לבדוק את הסעיף הרלוונטי.מכל מקום,במה שאת מציינת, הבעייה בעינה נשארת, אין זה עניין של חוק, אלא נימוסים והליכות.כיצד יהיה אפשר לאכוף צורת התנהגות, שאותה את מציינת? יישומו של חוק מסוג זה הוא קשה.ודבר ידוע כי אם חוק לא נאכף,זה גורם להקלה בשאר מצוות המחוקק. ולכן, יש צורך לשקול את האיטרסים השונים,ביעילות אכיפת החוק, כנגד אפשרות הפרתו או יישומו.עם זאת אני שותף מלא לבעיה שאת מציינת.

דז

New member
שאת מדברת על סיגריות

את מדברת על מחורים תיהיה נחמדה ותתחשבי בזה . וקצת עשן לא הורג אף אחד אל תיהיה צבועה נויה

כמה דברים.... ../images/Emo46.gif

1. לא איכפת לי אם הזקן היה מכור או לא. 2. אני צריכה להתחשב ולהיות נחמדה אם הוא מזיק לי..מה איתו? 3. אני לא יודעת מה איתך אבל שני ההורים שלי מעשנים (מכורים)ותאמיני או לא זה הורג אותי (אני אפילו יכולה לזהות את הסוגים. ואחרון.. זה שאני חושבת שזה לא יאה לעשן למשהו בפרצוף עושה אותי צבועה??????? מיכל

דז

New member
לא זה לא עושה אותך צבוע

בתור עובדה יחידה . אבל זה שאת עומדת ליד כביש ונושמת אפשר של מכוניות , שזה הרבה סיגריות , זה כבר עושה משהו . נויה

מי מדבר על כביש?

דיברתי על אדם שעישן לי בפרצוף, אם זה פוגע בבריאות שלי לא היה כל כך איכפת לי (השורה האחרונה שבשיר) מה שבאמת הכעיס אותי היה שהוא ראה אותה נחנקת והמשיך לעשן קצת מוסר והליכות בלי קשר לבריאות מיכל:)

דז

New member
לאדם הזה

הייתי צריכה לבקש לזוז . או אם זה כול כך הפריע לך לזוז את . ואפשר להעביר תסיגריה צד . בכלל בכביש את מקבלת ומריחה יותר זבל מבסיגריה ופה אין תלונות , אולי כי רוב האנשים משתמשים בכביש ? .

דז

New member
מן הסתם

אני מזדהה איתו אחרת לא הייתי מגנה עליו . בכול מצב אז יצא לך לעמוד בתור ליד סיגריה , אם את תהפכי מעשנת עוד כמה שנים לא יפריע לך הסיגריה . ויש דברים הרבה יותר מגעילים שיצא לך לעמוד לידם . זה כמו שאני אגיד שאם תלבשי חולצה אדומה אני לא רוצה לראות אותך בשום מצב , סיגריה זה דבר רגיל לגמרי וממוצע והרוב נהנה לעשן אותו מנגעל ממנו , - כמובן דמוקרטיה... . ועוד מוזר שלמלא אנשים זה פשוט לא מזיז . ואם זה היה מפריע לך את צרייכה להגיד לאיש הזה על החוק , ולהגיד לא רמז כמו השתעלות

פשוט לא היה נעים לי ...אדם מבוגר

אני יודעת בן איזה 70 . ואני פשוט לא אוהבת את זה שאנשים יכולים להינות על חשבון אחרים. ולא רק בגלל הדמוקרטיה ....... ודווקא הולם אותי אדום:) מיכל

דז

New member
אם לא אומרים לו

למה שיפסיק ? . ואם לא נעים לך למה ?

דז

New member
זה היה נורמלי

לגמרי מצידו כי שוב לרוב האנשים זה לא מפריע . ואם זה הפריע לך עד כדי כך למה לא אמרת ? מאיפה לו לדעת ? נויה

more

New member
החופש להכל כל עוד אינך פוגע באחר

במשפט הזה מסתיים הויכוח. אני לא אומרת לאנשים שלא יעשנו - אבל במקומות ציבוריים - שלא יעשו זאת. בדיוק כמו שבאוטובוס לא מעשנים - תתארו לכם את הדחס בחום, או החנק ביום קר - ומזגן - עם ריח הסיגריות?! העובדה היא - שאנשים מנומסים שואלים אותך לפני שמתחילים - "זה מפריע לך?" ואלה ששקועים רק בעצמם - ולא מנומסים - לא שואלים אף אחד. והטענה שהכביש גם גורם לי לסרטן כמו הסיגריות היא נדושה ולא מצדיקה כלום. זה לא חד משמעי, כי אם זה כן היה, אז גם שרפה ביער מזיקה לנו - וכולנו יודעים שלא כך הדבר. סיגריות - לא תורם כלום!!! רק מזיק!!! לעומת זאת לכביש יש ייעוד. זהו בינתיים.

למעלה