זה פשוט לא ייאמן

brotos

New member
זה פשוט לא ייאמן

יש פורומים של מוזיקה איכותית שבקושי באים אליהם אנשים אבל דווקא בפורום של הלהקה הדי מפגרת הזאת יש המון אנשים. מה לעזאזאל גורם לכם לאהוב להקה שכל מה שהמנהל שלהם רוצה זה להרוויח כסף על ילדות קטנות שקונות מוצרים של להקה שמוזיקה בא במקום האחרון אצלה. אלוהים, תתבגרו כבר. זה לא מוזיקה זה פשוט פופ הכי ממוסחר בעולם. אתם בטח מתרגשות שאיזה אחת מהלהקה חותמת לכם על פוסטר שקיבלתם ממעריב לנוער. הם לא ממש שמות עליכם וגם אין סיכוי שהם אוהבות מוזיקה בסגנון הזה. זה פשוט מרתיח את הדם שיש להקות מצויינות שאין להם קשרים בm.t.v אז הם לא מצליחות אבל דווקא להקות מאוד לא איכותיות כמו הלהקה הזאת מצליחות. נבחרתם כבעלות הטעם הכי גרוע בחצי הצפוני של כדור הארץ.

AKitten

New member
קודם כל אתה ממש טועה

ואם מותר לי אז גם טיפש. אטומיק קיטן היא להקה מאוד איכותית ומאוד נחשבת בעולם, מכירים אותה כמעט בכל העולם (גם חלק בארצות הברית). ואולי מה שגורם לנו לאהוב את הלהקה הזאת זה השירים שלהם?? חשבת על זה אולי? אני לא חושבת ואפילו אם כן זכותך לא לאהוב את השירים שלהן אין מה להתווכח על זה. את הקטע של המנהל ממש לא הבנתי - אטומיק שרות וגם כותבות את השירים שלהן - נהנות - מקבלות כסף. מה קשור למתרגשות בקשר לפוסטר? טוב עזוב לא נכנס לזה...אתה ממש בעע. חחחחחחחח הן לא שמות עליכם מה אתה רוצה שיבואו אלינו ויגידו לנו תודה שאתן מעריצות אותנו??? ובקשר לטעם שלנו.... תנוח! אטומיק קיטן רולז :)

brotos

New member
תגובה

בבקשה תקראי הכל ותגיבי. זה מאוד חשוב. 1. אני לא טיפש 2."אטומיק קיטן היא להקה מאוד איכותית"- הם לא איכותיות, זה ברור. כדי להיות להקה איכותית צריך להתמקד במוזיקה עצמה ולא בכל מיני צילומים מטופשים. יכול להיות שאת חושבת שהם איכותיים כי את פשוט לא מכירה כלום. אם תצאי קצת מהעולם של עיתוני הנוער וm.t.v תביני שהלהקות האיכותיות פשוט לא מגיעות למקומות האלה. למה? כי בשביל לאהוב אותם צריך להאזין למוזיקה שלהם בכובד ראש, לא בדיוק משהו שמתאים לרוח של הדברים האלה- רוח של שירים קליטים וזמרים/ות שהם גם דוגמנים/ות. 3. "מכירים אותם כמעט בכל העולם"- זה שלהקה פופולרית לא מראה על כך שהיא טובה. להיפך- זה בדרך כלל מראה על כך שהיא מסחרית מספיק ושיחסי הציבור שלהם טובים מספיק. זוהי בדיוק "אטומיק קיטן"- מכונה משומנת של יחסי ציבור שבראשה עומדים מנהלים ובתחתית נמצאות הזמרות שהם בסך הכל משכירות את גופן המושלם וקולם היפה למען המכונה הזאת. 4. "מה שגורם לנו לאהוב את הלהקה הזאת זה השירים שלה"- טעם מוזיקלי הוא טעם נרכש. כלומר אם תחפשי מוזיקה איכותית יותר תמצאי שהיא טובה הרבה יותר משירי הפופ הקליטים והזולים שאת אוהבת (כרגע). צריך לזכור שאחד האינטרסים של m.t.v ושל עיתונים כמו "מעריב לנוער" הוא שלהקות כמו "אטומיק קיטן" יצליחו, פשוט משום שהם מוכרות מצויין- לא מוזיקה אלא חולצות, פוסטרים, ראיונות וקליפים מטופשים וכו'. 5. "אין מה להתווכח על זה"- מוזיקה זה נושא מצויין להתווכח עליו. תלכי פעם לפורומים אחרים ותראי שיש שם המון וויכוחים. להתווכח זה לא רע, זה קצת אתגר למוח. על להקה כמו "אטומיק קיטן" באמת אין הרבה על מה להתווכח כי המוזיקה שלהם כל-כך שיטחית ולא חשובה לעומת להקות איכותיות יותר (לדוגמא להקה כמו led zeppelin). 6. "את הקטע של המנהל ממש לא הבנתי"- ה"קטע" הזה שאני מדבר עליו הוא כזה: אטומיק קיטן זוהי לא להקה שקמה לבדה מתוך אהבת המוזיקה אלא פשוט הוקמה (אחרי אודישנים) ע"י מנהלים שרצו להרוויח כסף. כל מהותה של הלהקה הזאת זה להרוויח כסף. לא לעשות מוזיקה. 7. "אטומיק שרות וגם כותבות את השירים שלהן"- אני לא ממש יודע אם הם ממש כותבות את השירים שלהם אבל אם כן אז יש להן יכולת הבעה כל-כך מוגבלת. אולי בתגובה שלך תגידי לי למה כל להקות הבנים/בנות שרות רק על אהבה? מה, אין נושאים אחרים בעולם? אולי יש אבל הם קשים מידי לעיכול עבור ילדות בנות 11 שורצות הורמונים. דרך אגב הן לא מלחינות את המוזיקה שלהן- הוכחה ברורה לכך שהם לא מוזיקאיות אמיתיות אלא רק פה וגוף להשכרה. 8. "נהנות"- איך החלטת שהן נהנות- אולי כי זה מה שראית בסרטי התדמית שבנו להם אנשי יחסי הציבור שפשוט ביקשו מהן להראות שהן נהנות. הרי אתם לא תאהבו אותם אם הם יסבלו. 9. "מה קשור למתרגשות בקשר לפוסטר?"- יש הרבה ילדות שנורא מתרגשות מכך, שלמשל, איזושהי כוכבת נוער כותבת מכתב בסגנון "אני נורא אוהבת להיות בישראל, נשיקות, ____"- הם מרגישות שהכוכבות האלה האלה ממש אוהבות אותם באופן אישי וממש מחוברות לקהל. אצל הלהקות האיכותיות יותר לא צריך גימיקים כאלה בשביל לשמור על קשר עם הקהל. לדוגמא ברי סחרוף שהקשר שלו עם המערצים שלו הוא מדהים, למרות שהוא לא מרבה להתראיין- הוא והמעריצים שלו פשוט מגלים יחסי-כבוד אחד עם השני- הם קונים דיסקים שלו באים להופעות שלו, מכבדים את האומנות שלו. מה יקרה לדוגמא אם "אטומיק" יוציאו דיסק טיפה יותר מורכב? כמובן, הפופולריות שלהן תרד. 10. "בקשר לטעם שלנו"- סליחה, לא הייתי צריך להגיד את זה. חשוב לשמור על רמה נאותה של דיון. 11. לסיכום- "אטומיק קיטן" היא לא להקה אמיתית אלא חבורה של יפיופיות שלא עושות צעד אחד בלי אישור מכל האנשים שאחראים עליהם. אני מצפה ממך, שהרעפת עלי מחמאות כמו "טיפש" ו"בעע" (מה זה בעע?) שתצאי מעולם ה-teenpop המטופש ותתחילי לשמוע מוזיקה איכותית. בבקשה תגיבי!

AKitten

New member
קודם כל אני חושבת

שזה יפה שאתה מביע את הדעה שלך למרות שאני עדיין לא מבינה מה הבעיה שלך? תראה כמו שאתה יכול לאהוב רק שירים בעברית ואני רק באנגלית (דוגמא) כמה שאני אנסה לשכנע אותך לאהוב שירים באנגלית אני לא יצליח כי אתה שונה בסגנון מנגינה מילים וכו... עכשיו למה אתה חושב שאם אנחנו שומעות שירים של אטומיק קיטן אז זה לא טוב. - אם להקה מוכרת בכל העולם ויש לה מעריצים בכל העולם זה אומר משהו לא? הרי להקה גרועה לא צפוי לה עתיד. בקשר לעניין של המנהל וכל זה עדיין לא הבנתי מה זה קשור אלינו? המעריצים? העיקר שיש להן מוזיקה טובה בכל מיני סגנונות אה וגם אתה בקושי מכיר שירים שלהן יש לנו את האלבומים ותאמין לי שאם הראשון לא היה מוצא חן בעיני לא הייתי קונה את השני והשלישי... חחחחח מה זאת אומרת איך החלטתי שהן נהנות?! אם הן לא היו נהנות תאמין לי שהן לא היו ממשיכות לשיר. בקשר לפוסטרים זה ממש לא אני. ואני לא מאמינה שיש כאלה נסחפות פה... אממ בקשר לזה שהן כותבות את השירים זה בדוק...בשני הדיסקים האחרונים הן כתבו מלא שירים לבד וביחד. תראה זכותינו לשמוע ולאהוב את אטומיק קיטן לדעתנו הן ממש חמודות והשירים שלהן מאוד יפים חלקם מרגשים ושקטים חלקם רועשין ומאוד יפים ועובדה שאטומיק קיטן מצליחות מאוד במצעדים וכן אוהבים אותם. הרבה יותר מלהקות אחרות. (וזה לא נושא לויכוח). טוב הדיון הזה חסר תכלית כלשהי אז בפעם הבאה תשאל את השאלה שאתה רוצה להבין במשפט אחד ואני ינסה לענות לך. ובקשר לשירים אני שוב אומרת זה לא עיניין לויכוח כל אחד ישמע את השירים שהוא אוהב . נ.ב : מצטערת על המילים שאמרתי לך פשוט דיי הרגיז אותי שמישהו יגיד לי אם המוזיקה שאני שומעת היא טובה או לא.

brotos

New member
תגובה#2

טוב אני לא יכתוב תגובה ארוכה ומקיפה כמו קודם אלא אאיר כמה נקודות חשובות מבחינתי: * מוזיקה זה בהחלט עניין להתווכח עליו * טעם במוזיקה זה משהו שיכול להתפתח * יכול להיות שהן כותבות את השירים אבל זו לא גאווה גדולה (לא ענית לי למה הן שרות רק על אהבה- בכלל, נראה שלא קראת ברצינות את תגובתי) * ערוץ 2 הוא פופולרי מאוד- זה אומר שהוא טוב? לא. הוא פשוט עממי מספיק. * זה די מפגר שאת אומרת שהן חמודות- הרי זו בדיוק הטענה שלי: הן חמודות ותו לא. * אני שומע בעיקר לועזי- led zeppelin הם אמריקניים. * אני חושב שצריך להיות איכפתיים בנושא הזה ולא רק לאהוב מוזיקה כי היא נעימה לאוזן. * תשמעי מה שאת רוצה.

Boo9ie

New member
אני לא נוהגת לתקן שגיאות

[למה מי אני בכלל?] לאיזו צומת את מתכוונת? צומת גולני, אולי? ---*צינזור עצמי*--- אבל צומת ליבי עושה לי עוול, כך שלהבא תשומת* ותפנימי אגב, כולי תמיכה במאבק שלכן למען מוזיקה מחורבנת! אל תקשיבו לאנשים שבאים ומנסים לעשות לכן הסבה ללד זפלין, סתם חולירות! ________________________ למען היעדר הספק, השורה האחרונה נכתבה מתוך ציניות מוחלטת בהתחשב בכך שזאת אחת הלהקות האהובות עלי

Hellen

New member
אתה טיפש

אתה פשוט טיפש אח. אתה רוצה לאהוב רוק? סבבה, תאהב רוק, אל תאהב פופ. הכרחנו אותך לאהוב פופ? אמרנו לך "עכשיו תיכנס לפורום אטומיק קיטן"? לא. אתה בוכה שיש להקות שלא נכנסות ל-MTV ולא מצליחות כי אין להן קשרים. אז בוא אני אגיד לך. אם באמת יש להקה טובה, היא כן תצליח, עם ובלי קשרים. זה שהמוח-הקטן-שלך-שחושב-שהוא-יודע-הכל לא מסוגל לעכל את זה זה משהו אחר. אני לא הולך להמשיך להתווכח, כי פשוט אין טעם (אתה טיפש, כמו שציינתי לעיל), רק שתדע שגם מוזיקת רוק נחשבת בעיני רבים (ואנשים מבינים, ידידי) כמוזיקה דיי טיפשית. אני לא שולל רוק, ואני לא אומר שזו מוזיקה טיפשית, רק תזכור שהכל בפרופורציה - יש דברים שהם יותר מתקדמים מהרוק שלך, שהם יכולים לבוא לפורום שלך ולהתחיל להתבכיין לך על כמה שרוק גרוע. וזה נכון. אני שומע מוזיקה אלקטרונית. מה שאני לא אעשה, ועד כמה שזה מעצבן אותי מוזיקה קלאסית יותר טובה ממוזיקה אלקטרונית. מה אני אעשה, זה ככה. אז תתפלא, אבל קלאסית גם יותר טובה מרוק. וזה לא העניין של הקלאסית - זה העניין שתמיד יהיה משהו יותר טוב, תמיד כשאתה צוחק עליי יהיה מישהו שיוכל לצחוק עליך. אל תבוא לפורומים של אחרים ותתחיל להתנשא. פשוט אל.

inbal287

New member
אוקיי......

לא הייתי פה שרשמת את ההודעה המטופשת שלך..........אבל עכשיו אני פה ואני חושבת שאתה בנאדם מפגר שלא מבין שומדבר מהחיים שלו! אני אוהבת את אטומיק כי יש להן מוזיקה נחמדה ונעימה לאוזן. אני לא חושבת שאין אנשים יותר מוכשרים מהן כי בטוח שיש! לא אכפת לי מי שר מה כל עוד השיר טוב אני אשמע אותו כמה שבא לי. אני אדם נורא פתוח בכל נושא כולל במוזיקה ואני אוהבת המון אומנים כמו:בלו,אטומיק,באסטד,לינקין,מטאליקה,אבריל,אוונסנס,קורן,הביטלס,בון ג'ובי...........ועוד מלא <להמשיך?>. ות'אמת אני ממש לא חושבת שזה עניינך מה אנחנו אוהבים לשמוע. אם אתה לא אוהב את אטומיק קיטן.סבבה- אנחנו לא הכרחנו <או נכריח> אותך לשמוע אותן. תשמע מה שבא לך ותעזוב אותנו בשקט. אם אתה לא אוהבת אותן אין סיבה שתכתוב בפורום שלהן........לא מעניין אף אחד פה שאתה לא אוהב אותן. ובקשר לזה שהן כותבות על אהבה.............חשבת על זה שאהבה היא חלק מאוד חשוב מהחיים?הן כותבות מה שהן מרגישות, אז אם הן מרגישות מאושרות למה שהן יכתבו שירים על התאבדות או משהו כזה...........זה כל הקטע שבנאדם כותב את השירים שלו בעצמו הוא כותב מה שהוא מרגיש או מה שהוא חושב ולא מנסה לכתוב על דברים שהם לא רלוונטים אליו. בכלל קראת את המילים של השירים שלהן <אני מניחה שלא!> אז תקרא, כי הן שוות קריאה. ושלא תחשוב שאני חושבת שהן הבנות הכי מוכשרות בעולם, יש טובים מהן אבל גם הן טובות <לא סתם מחשיבים אותן ללהקת הבנות הכי טובה באירופה ובשאר מקומות בעולם.>. ודרך אגב, הן עושות מה שהן רוצות לעשות, הן שרות כבר מגיל צעיר והן אוהבות להיות על הבמה או באולפן ולשיר........אחרת הן לא הייו שם. <אתה בכלל לא מכיר את הסיפור שלהן>. אתה חושב שהכל בא להן בקלות?!-ממש לא.........הן עבדו קשה מאוד כדי להיות מה שהן היום..ולא מגיע להן או לנו המעריצים שלהן לשמוע ממך ביקורת מטופשת ובכלל לא נכונה עליהן......... לא נאה לך לשמוע עליהן.......סבבה תקשיב למי שבא לך אבל תעזוב אותנו במנוחה כי נמאס לשמוע את הזיבולים שלך!

AKitten

New member
עזבו כנראה ממש שיעמם לו

אז הוא התחיל לדבר שטויות...

necky

New member
תעזבו אותו...

הוא מדבר שטויות כי אין לו חיים, אז אם לא תתיחסו אליו הוא יברח

brotos

New member
שימו לב! הטיפש מגיב

קודם כל באופן כללי אני חושב שאתן מגיבות קצת בהיסטריה. אני הרי לא אסרתי עליכם לשמוע את להקת הפופ הסופר-איכותית "אטומיק קיטן", אבל ברור לי דבר אחד: אדם שאוהב להקות בנים ובנות סובל מחוסר ידע בסיסי במוזיקה. אחת פה אמרה שהיא לא אוהבת רק את "אטומיק" היא אוהבת גם בון-ג'ובי- אבל זה בדיוק אותו חרא. אחר טען כי רוק זה מוזיקה טיפשית. כמובן שהוא לא מודע לז'אנרים סופר-מתוחכמים כמו רוק מתקדם (ששילב מוזיקה קלאסית עם רוק), הוא לא מודע לחשיבות התרבותית העצומה לתקליטי פסיכודליה ולא הזכרתי את הכל. כלומר, בשביל אדם זה רוק הוא פופ רק עם דיסטורשן. ההבדל הגדול בין פופ לרוק הוא שרוק זה יצירה אישית ששמה את המוזיקה במרכז ולא את יחסי הציבור. בקשר לפופולריות: האם פופולריות היא טובה? אני טוען שלא. לרוב המוצרים האיכותיים יש קהל קטן בדרך-כלל (למשל ערוץ 2 הזבלי פופלרי יותר מחינוכית 23 האיכותית). אחזור על זה שוב, מוזיקה היא נושא חשוב על דיון. מוזיקה היא לא רק צליל: היא סממן תרבות, סטטוס, מושא להזדהות וחיבור בין אנשים מכל העולם. עוד תגובה בהמשך... לא להיכנס לפאניקה!

Miss Kitty

New member
אוהו..

אוקיי, סתם שאלה.. מפריע לך שאנחנו אוהבים לשמוע אותן? קשה לך לדעת את העובדה שיש אנשים שפשוט אוהבים מוזיקה שעושה להם טוב? מה משך אותך להיכנס לפורום הזה, ולהתחיל להטיף לנו אם אטומיק קיטן טובות או לא? אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך, אתה מוזמן לשנוא אותן ואת המוזיקה שלהן, אבל אתה לא יכול לבוא לפורום שלהן ולהתחיל לרדת עליהן.. זה פשוט מראה לנו שאתה משועמם.. שאין לך משהו טוב לעשות עם הזמן שלך, אז אתה בא להטיף לנו.. לא חבל על הזמן של כולנו?

brotos

New member
שני דברים

1.כן, יש לי בעיה שאתם שומעים אותם- אם רק היתם קוראים ברצינות את מה שכתבתי לא היית שואלת. 2. אני טוען שוב- מוזיקה זה נושא לגיטימי לגמרי להתדיין עליו: אני פשוט לא מבין מה הבעיה שלכם לתת תשובות עניניות (חלקכם דווקא נתן). אולי תנסי לתת לי פעם אחת תשובה עניינית במקום להיכנס להיסטריה.

GlitterKitten

New member
טוב....

רק בגלל שזה מפריע לך שאנחנו שומעים אטומיק קיטן נפסיק, רק בגלל שאתה ביקשת

inbal287

New member
אויש נו באמתתתתתתתתתת..............

תעשה טובה ולך תחפש חיים! ודרך אגב ל"אחת" הזאתי שאמרה שאוהבת את בון ג'ובי יש שם <ענבל-שזאת אני דרך אגב>. לא נאה לך לשמוע את התגובות שלנו אז אל תסתכל ואל תכתוב פה מהתחלה. ולא, לא הגבנו בהיסטריה הגבנו כמו שאנחנו מגיבים לכל הודעה...אם כבר אתה זה שנמצא בהיסטריה..........כי אתה נכנס לכאן ומנסה להשפיע עלינו לא לשמוע אותן. ודרך אגב בפורום הזה יש גם בנים אז אל תעשה הכללות ותגיד " אתן מגיבות קצת בהיסטריה". זכותנו לאהוב איזה להקה שבא לנו ואיזה מוזיקה שעושה לנו טוב על הנשמה. ואני ממש לא חושבת שרוק זה מוזיקה מטופשת.ממש לא אני אוהבת לשמוע רוק....כמו שאמרתי אין לי בעיה לשמוע שיר של כל בנאדם כל עוד השיר טוב ועושה לי טוב כשאני שומעת אותו. אז תעשה טובה ועוף לנו מהפורום, לאף אחד כאן אין כוח לשמוע את השטויות המטומטמות שלך, תקשיב למה שבא לך ואנחנו נקשיב למה שבא לך. ודרך אגב, אם היית קורא את המילים של להקות הבנים והבנות <למשל בלו>.......היית רואה שיש בהם מסר, הם כתבו את כל השירים באלבום האחרון שלהם...........ואני לא חושבת שהם עשו את זה בגלל כסף <אתה בטח לא מכיר את הסיפור שלהם אז עזוב אני לא אתחיל לספר לך!>. בקיצור תתעופף ותעזוב אותנו............אתה ממש לא לרמה שלי <אתה חושב שרק להקה אחת היא להקה אמיתית- אויש באמת!!!!!!!!!!!!!!!>.

C honey

New member
כדאי לי לענות לך??!.. ../images/Emo79.gif

טוב נו..., קבל: אני לא רוצה לריב ולהיכנס לדיון כל כך עמוק אבל בהחלט יש לי מה להגיב!, אני עונה לך על הראשון!: למה אתה בא אלינו ואומר שיש פורומים שאין בהם אנשים?, תכנס אליהם אתה! ותזמין לשם אפילו עוד אנשים.., מה אתה רוצה מאיתנו?, זה בא על חשבון הפורום שלנו?, כאילו בגלל שלא נכנסים לפורומים שלך אנחנו אשמות(ואשמים..)? למה לנו לשמוע מוזיקה שאנחנו לא רוצים לשמוע?, אנחנו חייבים לשמוע את הלהקות האלה כדי שיעלו?, תשמע אותם אתה! ולמה כל כך אכפת לך מאטומיק קיטן אם אתה לא אוהב אותן?, או שמא אתה אוהב?, ומה אכפת לך מאיתנו בכלל?, תן לנו לשמוע בשקט את מה שאנחנו אוהבים לשמוע ולך!, למה נכנסת לפה בכלל?, כדי להטיף לנו שאנחנו שומעים "מוזיקה לא נחשבת, גרועה, אוהבים להקה של בנות ממוסחרות, מכוערות ובלה בלה בלה...", ולא יודעת מה אמרת עוד! אנחנו לא צריכים ולא רוצים את ההטפות שלך פה!, נחיה בלעדיהן-תאמין לי! והמנהל?, מה הקשר אליו?, ולמה נראה לך שאנחנו בני 11?, אנחנו בכלל בני 13ויותר! (נראה לי.., או שאני טועה?) ואני טועה או שאתה גם מנס להעליב אותנו(ואת להקתנו!)?! אתה תשמע את מה שאתה אוהב ואנחנו-את מה שאנחנו אוהבים!, וכל אחד יהיה שמח..., אבל למה אתה צריך להעליב את הלהקה על חשבוננו?, מצדי תשנא אותה-אבל אתה לא צריך לספר לנו את זה... ואל תגיד לי שאני מתחמקת מתשובות-כי אני פשוט תוהה, ושואלת שאלות!(אז אל תתחמק אתה מתשובות!). אם אתה כבר לא כאן-לא נורא!, אני אמרתי את שלי(לבינתיים)... (סורי שלא הייתי הרבה זמן..., הייתי בטיול השבת-בגלל זה!)

למעלה