זה פשוט אומר הכל,

זה פשוט אומר הכל,

יש לכם כלב?
ה<a href=http://gizmodo.com/gadgets/gadgets/hotdoll-the-sex-doll-for-dogs-253334.php target=_blank><font color=blue>קישור</font></a> בשבילכם.

אה כן, מומלץ להציץ יותר בטוקבק&#39;ס.

Seidman

New member
L../images/Emo6.gifL התגובות שם שוות הכל

כמה מהתגובות הנבחרות לעצלנים (בלי תרגום, לפחות תתאמצו בזה): 1. @nzruss: you want to wash it in the same spot you wash your dishes? better questions: 1. is it disposable in an environmentally safe manner? 2. is it flammable? *** 2. 1. is it disposable in an environmentally safe manner? Yes, if your dog pounds on it enough. 2. is it flammable? Yes, (see above) *** 3. I'm getting one for my pooch. I have a 4lb chihuahua who has tried to mate with a full grown rottie and a mastif. Needless to say his life may have been @ risk. I think these things could actually save his life!!! *** 4. "Oh look mommy, a sqeaky toy!" NONONO HONEYDON'T SQUEEZE IT!!! Oh dear. *** 5. Next up: Doggy condoms... Doggy dildos... Doggies-gone-wild videos... (Hump-a-thon edition) with a bunch of these Hotdolls plastered in ads from Purina Puppy-Chow, Nutro, etc... like Nascar style cars... There's always a market for something... regardless of how weird it is.... ויאללה כמה אפשר לקרוא תגובות כל היום.

atypique

New member
לא יודע מה עם הכלב שלך,

אבל אני חושב שהבובה הזאת יותר גדולה פיזית מהכלב שלי. קינקי.

לול! ../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

וואי זה מנהל פורום סוף העולם!!! אפשר חתימההההההה?

אני דווקא מאוד מוטרד ממה שראיתי שם הינה תראו את התמונה המצורפת .. תראו איך מעודדים את הכלבים האשכנזים לדפוק את השחורים ..... זה לא הולך ככה ...

omerlh

New member
../images/Emo32.gifאיך? איך?

איך זה שאין בדיחות שחורות שמתקשרות ליום הזכרון לחללי צה"ל?

nsr

New member
כייייייייייי

לפי חוקי ההומור השחור - משהו טרגי הופך למצחיק לאחר 22 ושליש שנים. ומכיוון שבמדינתנו החייל האחרון שנהרג הוא, במקסימום, לפני חודשיים - זה לא תופס. וברצינות, אני צוחק על הכל. על הנושא הזה לא. ייהרג ובל יעבור!

Cobe Anan

New member
זה באמת קצת לא נעים.

וזה מוזר, כי היה לי חבר שקראו לו נעים, והוא נהרג.
מה, אחרי שהוא נהרג אני אפסיק להגיד את זה
ססססעמק, משפט טוב, חבל לוותר עליו..

למעלה