זה פורום פאנק פה?

Amorphous

New member
זה פורום פאנק פה?

אני חייב להודות שאני קצת מאוכזב... בשביל מעריצי פאנק, כמו שאתם חושבים את עצמכם, אתם די שקועים בלהקות מיינסטרים, ומתעלמים לגמרי מהלהקות/אמנים המשפיעים ביותר מהז´אנר הזה. דווקא ציפיתי למצוא כאן חבר´ה שמעדיפים את הקלאסיקות החברתיות שהפכו את הפאנק למה שהוא היום, כמו Minor Threat, Fugazi, Dag Nasty, Down By Law, ALL, Descendents, Black Flag, Circle Jerks או אפילו הפאנק היותר ממוסחר, Bad Religion. ולא, NoFX לא מרשימים אותי במיוחד. כל החומר שלהם עד ל-"Ribbed" היה מבולגן ולא יציב, בתקופה שאחריו הם יצרו מוזיקת פאנק לילדים, מה שמשאיר אותנו עם האלבום שהיווה את השיא של הלהקה, אבל חוץ ממנו שום דבר שלהם לא מעניין אותי. אני אפילו לא מתכוון לדבר על להקות כמו Offspring, Blink 182, Sum 41 וכו´, שכיום לכנות אותם פאנק/רוק נחשב בדיחה גרועה, והרמה שלהם בכלל לא מתקרבת לרמה של המודלים לחיקוי שלהם. אם יש כאן מישהו שכן מתעניין או אוהב את הלהקות שהזכרתי, אני אשמח לדעת.

badphish

New member
אני אישית

מת על פוגזי ומינור טרט n.p: fugazi waiting room

badphish

New member
כן

זה כתוב עם phishבגלל הלהקה בשם הזה זה מין משחק מילים מטורף של שתיים מלהקות שאני הכי אוהב

Sham 69

New member
אתה קצת מזיין את השכל..

כי אתה דיי מגזים.. לפעמים מדברים פה על הלהקות שהזכרת.. אבל באמת אין פה הרבה שיחות על כל מיני להקות אוי ואולדסקול.. חבל מה אתה שומע?

Amorphous

New member
מזיין את השכל?

איזו דרך מעניינת להגיד שאתה לא מסכים איתי. והקטע המצחיק הוא שאחרי הדיבורים על "זיוני השכל" שלי אתה מסכים איתם. אני שומע את רוב סוגי הפאנק (בעיקר הישן), את הרוק הפרוגרסיבי שהשפיע על סצנת הפאנק (Marillion, X וכו´) והרבה, הרבה מטאל.

Sham 69

New member
מסכים?

לא.. אמרתי אתה מזיין את השכל בגלל שכתבת "ומתעלמים לגמרי מהלהקות/אמנים המשפיעים ביותר מהז´אנר הזה" לא מתעלמים פה לגמריי.. והתכוונתי איזה להקות פאנק אתה שומע.. בהרחבה יותר מההודעה הראשונה שלך..

Amorphous

New member
מה שתגיד...

להקות פאנק שאני מקשיב להן: Fugazi Misfits Ramones Minor Threat Dag Nasty Embrace Exploited Cro-Mags The Fartz Black Flag Agnostic Frost Bad Brains Down By Law Circle Jerks Dwarves NoMeansNo Agent Orange GWAR Bad Religion X Clash Sex Pistols Agent 51 Husker Du Good Riddance Rancid ALL NoFX (בתקופת Ribbed)

Amorphous

New member
ולא לשכוח את..

The Offspring (בתקופה של Ignition, לפני שהם נתקעו עמוק במיינסטרים) Dropkick Murphys Operation Ivy

X זה לא רוק פרוגרסיבי

אלא פוסט פאנק או משהו דומה וחוץ מזה, בסך הכל, יש לך טעם די טוב

Amorphous

New member
X

כן, הם ניגנו פאנק באלבומים הישנים שלהם (כמו Los Angeles ו-More Fun in the New World) אבל מאוחר יותר הסגנון שלהם נשמע קרוב יותר ללהקות כמו Marillion. וחוץ מזה, הסגנון של בילי זום נשמע כמו רוק´נ´רול\פרוג-רוק והסאונד הזה דוקא די מתאים לסגנון המאוחר של הלהקה.

badphish

New member
פוגאזי מצויינים

וחוץ מזה פול ריספקט על העובדה שהם מוצאים דיסקים ומכורים כרטיסים להופעות ב5 דולר...

OPERATi0N_iVY

New member
הם לא היחידים...

בד"כ להקות אימו מוכרות דיסקים וכרטיסים להופעות ממש בזול...

badphish

New member
אימו?

אימו זה לא וויזר ושטויות כאלה? את מתכוון אולי לאינדי?

audiofreak

New member
כי אם הם היו מוכרים ב10 דולר

אף אחד לא היה בא
ראיתי אותם בניו יורק והם אדירים ! ד"א, יש המלצות למשהו טוב בסיגנון? אני לא חזק בפאנק, יש לי הרבה אלבומים שלהם מתקופת הסקייטבורד, ואשמח לעוד פאנק איכותי כמו הראשון של fugazi...

badphish

New member
אתה הגיבור שלי

גם אני רוצה לראות אותם ולשלם על זה 5 דולר כמו שכל הופעה צריכה לעלות...

thepunk

New member
תראה ...

קודם כל אל תשים באותו משפט את Offspring ולהקות כמו Blink או Sum 41 .... על מה שאתה מדבר זה פאנק ישן, סגנון שונה. האנשים הצעירים, מה לעשות, אוהבים דברים טיפה יותר מודרנים ... חוץ מ-BAD RELIGION שלפי דעתי אחת מהלהקות הטובות ביותר בעולם, אפילו שהם ישנים, כי הם גם פעם לא ניגנו את הסגנון ה"ישן" אלא תמיד היו חדשניים, מה שהפך אותם לתותחים!!!

למעלה