זה פורום משעמם...

OFIRB9

New member
נצ''לש!

למה חסמתם את דורון? מסכן! הוא הבין שהוא מציף והוא הפסיק! באמת הייתם רעים אליו, זה יותר מדי פורום מנגה ואנימה מה שהולך כאן!

5 0 6

New member
מי זה? יו אסקורה?

סתם מציפן מעצבן. טוב שהלך.

spongebob rules

New member
הוא נחסם?../images/Emo181.gif|ספוג|

מתי?

nickˆˆ

New member
חח אין לי מושג../images/Emo181.gif|ספוג|

זה כבר החמישי0.0

nickˆˆ

New member
מה חשבת?../images/Emo6.gif../images/Emo181.gif|ספוג|

ל-99% מהמשתמשים יש יותר משם אחד!

אפשר עזרה?

בסידרה הצהובה אני יודע איפה מסיגים מזיז אבנים אבל הוא לא נותן לי את ה-TM למה?????????????????????????

amitasafzabida

New member
בוא אני אלמד אותך משהו.

במקום להגיב לתגובה ולכתוב בכותרת "אפשר עזרה?". אז תגיב להודעה הראשית ותכתוב בכותרת נצל"ש(=ניצול שירשור). אבל לא לעשות את זה לשירשורי חדשים, פיקים (=סיפור מעריצים שמתבסס על סדרה) ולא על שירשורי יומלדת. מקווה שהבנת.

יש ויש!

אני אתן לך דוגמא: בפורום של כלבים וחתולים (כל פורום בנפרד) יש לפחות 150 אנשים. כנראה שכאן יש מעט אנשים כי לא כולם אוהבים פוקימונים. מצתערת על ההודעה שכתבתי... יש אנשים שרוצים לגלוש פה והם אוהבים פוקימונים, ויש כאלה שלא.אם ההודעה הייתה מעליבה אז סליחה.
תמשיכו לגלוש בפורום הזה, ואני אמשיך בפורום של החתולים סליחה שוב ותיהנו מהפורום הזה
אה, ומי שרוצה פורום על חתולים מוזמן. זה פורום נחמד לכל אוהבי החתולים

Houndour

New member
יש פורום לאוהבי חתולים?! ../images/Emo79.gif

אני כ"כ אוהב את היצורים החמודים האלה!! *זורק חתול על מאוורר התקרה* אופס, לא שמתי לב שהוא פועל ^^; בכולופן.. יש את מון-צ'אן *-* והיא באמת אוהבת חתולים
והיא גם אוהבת את וויז.. קיו?

moon flower

New member
../images/Emo41.gif חתולים? *-* איפה?

אכן, אני סוגדת להם ^^; חיות מושלמות *-* ויש גם את וויז *-* קאוואיייי ^-^ יחד עם ביאקו-צ'אן ומוקונה כמובן ^^ (=> מוקונה, הארנב הזה מרייארת'.. שאוהב לחרפן את יומי ^^;) וכמובן יש את האנדי-קוו שהוא הכי האגבל (=> ניתן לחיבוק) מכולם פה ^^

למעלה