+ כוכב אדום...
T the freaky girl New member 6/8/04 #30 אההמ.. אתה תמיד כזה אופטימי? מה עם כל הכיף והאנרגטיות שלנו, הריקודים עם הבנות, השתיה הטעימה שנשפכת כמו מים... יהיה סבבה..
אההמ.. אתה תמיד כזה אופטימי? מה עם כל הכיף והאנרגטיות שלנו, הריקודים עם הבנות, השתיה הטעימה שנשפכת כמו מים... יהיה סבבה..
W wasted years New member 6/8/04 #31 כן. איזה כייף(??? אילו בנות((??? איזו שתייה(((((((((((((((( מיץ תפוזים דביק
W wasted years New member 6/8/04 #36 ../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif מה את הולכת לזברה יא ז'ירנייה? את אוהבת מטאל
T the freaky girl New member 6/8/04 #38 אני לא הולכת... ../images/Emo10.gif אני רציתי כי רצינו לחגוג למישהי יומולדת..
T the freaky girl New member 6/8/04 #44 בדרך כלל.. אני מטיילת, או במסיבות רוק/האבי.. אבל נמאס כבר מחדרה.. היא כ"כ שוממת, בימי שישי כשאני יוצאת לטייל עם אלה, אין נפש חיה ברחוב.. אפילו החתולים עזבו כבר את חדרה.. נשארו רק הכלבים לרדוף אחריהם..
בדרך כלל.. אני מטיילת, או במסיבות רוק/האבי.. אבל נמאס כבר מחדרה.. היא כ"כ שוממת, בימי שישי כשאני יוצאת לטייל עם אלה, אין נפש חיה ברחוב.. אפילו החתולים עזבו כבר את חדרה.. נשארו רק הכלבים לרדוף אחריהם..
J Janem New member 6/8/04 #43 תסבירו לי פעם אחת בחיים איפה בדיוק אני מוצא פה בארץ מטאל שווה? מי? סאלם? בצפר??