עכשיו את נהית לי מדוכאת?! נו מה נסגר איתכם?! מה זה?? קומונת המדוכאים!?
A AeroSlash New member 6/8/04 #145 עכשיו את נהית לי מדוכאת?! נו מה נסגר איתכם?! מה זה?? קומונת המדוכאים!?
T the freaky girl New member 6/8/04 #148 יש לי מצבי רוח משתנים.. שכחת? אני בהריון מעצמי.. :| <לא, זה לא מצחיק.. להזכיר לעצמי לקנות חבל בדרך הבייתה..>
יש לי מצבי רוח משתנים.. שכחת? אני בהריון מעצמי.. :| <לא, זה לא מצחיק.. להזכיר לעצמי לקנות חבל בדרך הבייתה..>
O ORANGE HAIR girl New member 6/8/04 #59 וואי!!!!!! אני כבר מתה לנסוע לזברה, ואף פעם אין הזדמנות אוף!!! איזה מזמן לא יצאתי לשם!!!!!! מתה לרקוד כבר!
וואי!!!!!! אני כבר מתה לנסוע לזברה, ואף פעם אין הזדמנות אוף!!! איזה מזמן לא יצאתי לשם!!!!!! מתה לרקוד כבר!
A AeroSlash New member 6/8/04 #82 אני אישית לא מתלהבת מהמוזיקה.. של זברה, אבל כל עוד את נהנת שיהיה לך בסבבה... ותהני בניעסתך הקרובה [או הלא כל כך קרובה] לזברה...
אני אישית לא מתלהבת מהמוזיקה.. של זברה, אבל כל עוד את נהנת שיהיה לך בסבבה... ותהני בניעסתך הקרובה [או הלא כל כך קרובה] לזברה...
E eMiFrEaK New member 7/8/04 #154 חחחח אם ממש רוצים------- נוסעים!! יאללה תמצאי זמן ותסעי לשם!! אולי ניפגש =)
O ORANGE HAIR girl New member 6/8/04 #60 וואי!!!!!! אני כבר מתה לנסוע לזברה, ואף פעם אין הזדמנות אוף!!! איזה מזמן לא יצאתי לשם!!!!!! מתה לרקוד כבר!
וואי!!!!!! אני כבר מתה לנסוע לזברה, ואף פעם אין הזדמנות אוף!!! איזה מזמן לא יצאתי לשם!!!!!! מתה לרקוד כבר!
O ORANGE HAIR girl New member 6/8/04 #143 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. זה היה בטעות
T the freaky girl New member 6/8/04 #146 אני יודעת.. אבל אין כמונו, אנשים ישראליים להודות בטעות של אחרים, לא?