זה עפר

שלום לכולם!!!ותודה!

שלום חברל'ך! למרות השם המטעה , זה עפר... תודה על כל הברכות ששלחתם לי.... אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון... לא ידעתי שיש פה פורום... אז מגניב ותודה. ומי שהתאכזב שלא ירדתי למטה אז אני מתנצל... פשוט הייתי עסוק בלעבוד על כולם שאנ עוזב..... אנא סילחו לי באהבה עפר

שוב תודה וקצת הוכחות.....

אתמול השארתי הודעת תודה ואף אחד לא האמין לי שאני זה אני....אבל אל דאגה זה קרה לי גם בפורום נענע..... אז אני שוב אגיד תודה הפעם עם שמות פרטיים....אז תודה ללירון, קרן ויעל על המזל-טוב ....ולמיכאל וירדן(שכתוב שהם המנהלים....) על הברכה במעטפה הקטנה והחמודה וכמובן לכל שאר הפורום.... אני מקווה שהפעם אתם מאמינים לי וא לא אז אני נכנע!, אין לי דרך נוספת להוכיח לכם.... אוהב מאוד עפר שכטר

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifאל תגיבו לו

הוא רוצה תשומת לב אבל לא ניתן לו אתה אם נגיב אז ניתן לו תשומת לב , אז בבקשה לא להגיב .

אתה יודע שבכיתי בגללך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אז ככה למה בכיתי
~~לכולם!!~~ אני יעל ולירון גרות בעיר שרחוקה מתל אביב אז קמתי מוקדם עם רגל צולעת
ונסעתי לאולפנים
אז כשנשברו לי הרגליים בעזריאלי נסענו לאולפנים ואז צעקו עלינו ולא נתנו לנו להיכנס
ואז ילדה נורא נורא נחמדה הכניסה אותנו פנימה(חלי) ואז חיכינו לך
אבל לא ירדת

KiShKooSh

New member
אני יאמין רק עם

תצתלם שאתה עושה ויקטורי עם האצבות ויושב ישבה מזרחית ביניים עצומות

מאאאאגניב זה עפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה זוכר שילדה אחת הסתכלה בשימשה ואז נדבקת לשימשה ופתחת ת'דלת?!?!?! זאת בופרית לנצח!! (קרן
)
כפרה עלי(נו)!

מצטער שלא ירדתי...

בנות אני ממש מצטער שלא ירדתי.... פשוט הייתיח עסוק בלהסביר לכולם למה אני עוזב.... היה הרבה בלאגן... ואחי זה היתה לי פגישה שלא יכולתי להפסיד אז הייתי חייב ללכת... אז סורי.... אולי פעם הבאה ואת שנדבקת לחלון...זוכר אותך...

B a M b i 1

New member
חח..מסכן עפר! לא מאמינים לו..

בשום מקום! למרות שהשם קצת מעטה אותנו... עפר,רציתי להגיד שנראת ממש רציני כשאמרת שאתה עוזב,אני מציעה לך לעבור לתחום המשחק הדרמטי..חחח :):) שיט,פיספסתי את עפררר בפעם ה-758937393 בחיי...

B a M b i 1

New member
למרות שלא היייתי באולפנים...

אמרתי לכם שפר לא ירד בגלל כל מה שהיה עם 1 באפריל!

מפגרות שכמותכן כולם מפגרים!!!!!!!!

איך לא האמנתם שזה עפר וכן זה קרה לו בנענע וזה עצוב שהוא מנסה לשמח פה אנשים ולהכנס ולא מאמינים לו פה! זה עצוב! אז מה שאני יכולה להגיד לכן פה שהפסדתן הזדמנות!!!!! לדבר איתו.. -עפר אני מאמינה לך ואתה פשוט זהב-

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifזה לא היה בכוונה , את יודעת כמה

מחקים אותו ??? וגם השם שלו הטעה מאד ....... אז בגלל שחשבתי שזה עוד חסר חיים אני מפגרת ?! אם היית אומרת את זה יותר יפה ומסבירה לנו למה את מאמינה לו וכו כו לא היתה לי בעיה ! אבל לא אמרת את זה ככה ! אוי לא , עפר המיסכן ... לא האמינו לו , רק שלא יתאבד לנו ....... את ממש הגזמת ... הוא לא נעלב ולקח את זה אישי ... מה בכלל אכפת לו ומה שאמרתי ( לא להתייחס אליו כי הוא רוצה תשומת לב ) היה מופנה אל מי שחיקה אותו , לא אל עפר ... זה לא היה ברור לך ?!?! קשת קליטה ... אז הינה הסברתי לך ! תדעי לפעם הבאה ... !!! ואני לא אשמור לך טינה , סלחתי וחג שמח ....

SofyTofy

New member
עפר!!!!!!../images/Emo103.gif

זה אתה
קיבלת במקרה מתנה - חמסה כזאת? מה דעתך עליה? תשמור אותה? אני וחברות קנינו לך אותה במיוחד ובסוף לא הספקנו לראות אותך
היינו ממש מבואסות שלא ירדת והיינו צריכות ללכת (היינו שם מהבוקר ועד 2 וחצי בצהריים)

SofyTofy

New member
דרך אגב עפר../images/Emo103.gif

שלחתי לך כרגע מסר מאוד חשוב.. אם אתה רוצה לבדוק את המסרים שלך תלחץ כאן..

למעלה