זה עוד פעם אני

OFERM

New member
זה עוד פעם אני

כמו שאמרתי אני כבר מעל לחצי שנה בחדר כושר ואני רוצה להישאר רזה אך לעלות ב6-7 ק"ג.כרגע משך כל אימון הוא למעלה משעה וחצי הכולל עבודה על שתי קבוצות שריר (גדולה וקטנה) כאשר לכל קבוצת שריר 4 תרגילים ובכל תרגיל 4 סטים של 10 חזרות. האם לדעתך יש לשנות את האמון במטרה לעלות במשקל?

לעלות במשקל

לא שכחנו אותך... אני מסכים עם דורון תוספים זה לא הפתרון לעליה במשקל. המלצות: 1. אימון משקולות של עד שעה. 2. תוכנית אימון של 3 מחזורים: חזה+יד קדמית רגלים+כתפיים גב+יד אחורית 3. שילוב תרגילי בטן לסירוגין. 4. עבודה של 3 ימים+יום מנוחה+3 ימים+יומיים מנוחה. 5. על מנת לשמור על יכולת ארובית ניתן לרוץ בנוסף פעמים בשבוע על קצב של 60% מדופק מרבי עד 30 דקות. 6. קבוצת שרירים גדולה 3-4 סטים של 8-10 חזרות 7. קבוצת שרירים קטנה 3 סטים של 10 חזרות 8. להקפיד לעבוד עם משקל שיהווה התנגדות ורמת קושי מספקת 9. תוצאות !!! - עליך להשתפר ולעלות במשקלים. 10. עבודה איטית ומבוקרת, חשוב על התרגיל/שריר ולא על המשקל. 11. זמן ביצוע של התוכנית - 8 שבועות בנוגע לתזונה הקפד לאכול כל 3-4 שעות (אל תיתן לגוף שלך להיות רעב). חזור אלי בסוף התוכנית ונתקדם הלאה. רמי

למעלה