זה עוד לא נגמר...

Yaniv-DC

New member
זה עוד לא נגמר...

היום אישרו משרדי ההגנה, החוץ, המשפטים והבית הלבן את הדברים הבאים: 1. ישנם על פי ההערכות כ-50 מחבלים על הקרקע שהוכנו לפעולות המשך 2. ישנם פרטים על 27 (!!!) מחבלים שהועברו במיוחד קורס טייס, לא כולם עברו אותו בארה"ב כך שעכשיו החשש הוא בינ"ל. 3. באופן סופי אושר שלא הפנטגון היה אמור להיות מותקף אלא הבית הלבן, אולם מהאוויר במהירות של 500 מייל לא היה ניתן לזהותו, ולכן הוחלף היעד. דבר לא נעים היה היום כאשר גיליתי שהמשרד שלי מהווה פוטנציאל להטמנת פצצה. זהו משרד בו שוכנים ערוצי טלוויזיה מכל העולם (מזה"ת, אירופה, ארה"ב), ומהווה בימים אלה את מרכז התקשורת הגדול ביותר (כל הצילומים של הרשתות השונות שאתם רואים מצולמות מגג עם הרקע של הבית הלבן והמונומנט זה מהגג שלי...) ולכן שמו לנו שוטרים מיוחדים שישמרו שם 24 שעות, טלוויזיה פנימית וכו´. אויש... שום מקום כבר לא בטוח.

DJNYC

New member
אומה בטרור

יניב.. יקח עוד זמן מה עד שהחיים באמריקה יחזרו לשיגרה, וגם אז זו תהיה מציאות חדשה. המטוסים האלה פגעו בכל אחד ואחד, כולם נפגעו בפיגוע הזה. מגדלי התאומים הוא אחד המקומות שבו הרגשתי הכי בטוח בעולם, ותמיד ידעתי שכשאני אראה אותם, תהיה להם פינה חמה בלב שלי.. והם אינם. והפנטגון, סמל הבטחון של ארה"ב נפגע. בניו יורק אנחנו עוד על קוצים, ביממה האחרונה, פינו את מידטאון, פינו את נמלי התעופה, ופינו עוד כמה בניינים.. אבל, האומה הזאת מאוחדת, והיא חזקה והיא תעמוד על רגליה שוב, חזקה מתמיד, ותמשיך להיות מנהיגת העולם החופשי!

Yaniv-DC

New member
כפי שציינתי בהודעה אחרת

הגדולה של ארה"ב זה האחדות והגב שהיא מעניקה לנשיא שככל הנראה יהייה השנוי ביותר במחלוקת של ההסטוריה האמריקנית, ולמרות זאת - זוכה לתמיכה הכי רחבה שיכולה להיות. לא עברו יומיים וכבר הוקצו 20 מליארד דולר לבניית האיזור מחדש. לגבי המציאות - כבר היום ניתן היה לראות את הבדיקות שערכו בכניסה לנמלי תעופה בבידוק (פתיחת מזוודת, סריקה ידנית וכו´). היום במטרו נעצרתי לשרוך את השרוכים והנחתי את התיק על הרצפה ואמרו לי לצאת מהתחנה ורק אז לעשות את זה, אסור היה להניח שם את התיק.. האומה אכן בטרור - היום נפל ברחוב לאיזה שיפוצניק כלי כבד מהסולם על הרצפה תוך השמעת רעש אדיר, כולם נכנסו להיסטריה והבן אדם התמים התחיל להתנצל... וזה גם למויה ששאלה איך מרגישים בארה"ב. סגרו נמלי תעופה בלוס אנג´לס, מיין, ניו המפשייר בגלל התרעות, פתחו, סגרו, פתחו שוב... היום מישהי ממנהטן נתנה את האנלוגיה הכי נכונה ועצובה על מנהטן, DJ בוודאי יסכים איתי: "זה כמו להסתכל על ילד בן 7 שנפלו לו שתי השניים הקדמיות ואי אפשר שלא לשים לב שמשהו חסר לו בפה"...

Yaniv-DC

New member
לא סתם לא נגמר... ראיתם ABC?

רשת ABC מדווחת כי עשרה חשודים נעצרו הלילה בשני שדות תעופה בניו יורק כשניסו לעלות לשני מטוסים וברשותם סכינים, תעודות זהות מזוייפות הדבר קרה הערב בשש ורבע בערב שעון החוף המזרחי.ורשיונות טייס מפלורידה. כחלק מצעדי האבטחה חסרי התקדים הננקטים בארה"ב הוצא סגן הנשיא מהבית הלבן. גורמי ביטחון אמריקניים חוששים שבוש וצ´ייני ישהו יחדיו, בשל האיומים הקיימים עדיין על הבית הלבן.

Yaniv-DC

New member
וזה יגיע לכל תחום קטן בחיים...

חברת הסרטים של תאגיד סוני הורידה מהאקרנים בארה"ב את סרטון הבקרוב של הסרט "ספיידרמן", שצפוי לצאת בחודש מאי 2002. בסרטון נראים שודדי בנק כשהם לכודים ברשת קורי-עכביש המתוחה בין שני מגדלי התאומים של מרכז הסחר העולמי בניו-יורק. במקביל הורתה סוני להוריד פוסטרים של הסרט בהם נראים המגדלים כשהם משתקפים בעיניו של גיבור חוברת הקומיקס עליו מבוסס הסרט.

למעלה