זה עודמלא זמן, אבל.. רוצים מפגש בחנוכה?
O omni96 New member 8/11/05 #5 זה לא הגישה שלי זה האנשים פה שלא באים או מבטלים ולא מוכנים לעשות מאמץ קטן ולבוא
G Green mnm New member 8/11/05 #6 כולכם נאדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באתי בהכי גישה של חוסר חיים ושלא יזיק לעשות קצת צחוקים ואתם מילאתם את המקום בזנות. ולא, אסור לקטינות לבוא.
כולכם נאדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באתי בהכי גישה של חוסר חיים ושלא יזיק לעשות קצת צחוקים ואתם מילאתם את המקום בזנות. ולא, אסור לקטינות לבוא.
N NeverDream New member 9/11/05 #10 לא... אני כאן כי אני נהנה לראות אנשים כותבים על דברים שלא קשורים אליי בשום צורה...
N NeverDream New member 11/11/05 #13 אם אני אוכל להגיע אני אגיע. זה בטוח... ואם כשאני אגיע אני לא אסכים לעשות ג'אקאס איתכם יש לך רשות מלאה לזרוק עליי כיסאות עד שאני אסכים. ההודעה הקודמת נכתבה בציניות... כאילו דההההה!!
אם אני אוכל להגיע אני אגיע. זה בטוח... ואם כשאני אגיע אני לא אסכים לעשות ג'אקאס איתכם יש לך רשות מלאה לזרוק עליי כיסאות עד שאני אסכים. ההודעה הקודמת נכתבה בציניות... כאילו דההההה!!
N N o v o c a i n e New member 12/11/05 #14 תלוי מתי זה חנוכה. וגם תלוי עד כמה זמין ללהסתובב בצורה חופשית על אזרחי אני יהיה...