זה עובר טסט???

זה עובר טסט???

שלום אנשים אגזוזי פרי פלו ו פילטרים פתוחים עוברים טסט?? תודה מראש

zed3

New member
אפשר לבדוק בטסט

טסט באנגלית זה מבחן, בדיקה.

Alfa156 GTA

New member
כן האמת שכן

כל עוד הממיר עדין ברכב, ואין פליטה זיהומית, אז כן.

Ferret

New member
לי עברה טסט בלי בעיות קליאו RSI

בלי ממיר, עם K&N וצ´יפ. כמובן שלא מזיק להגיע למכון ביון שישי בצהריים בשיא העומס
.

kompy

New member
מבחינה חוקית-אז לא

אגזוזי פרי פלו עוברים על התקנות למניעת מפגעי רעש-כן יש סיבה כזו לפסילה בטסט. מסנני אויר פתוחים עוברים על התקנה למניעת זיהום האויר מאחר וצינור הנשם אמור להיות מחובר לבית המסנן ולמחזר את אדי השמן הנפלטים. תקנות לחוד ומציאות לחוד,ב-99% מהטסטים תעבור ללא פסילה.

בגלל הממיר הקתילטי?

ואם אני לא מוציא אותו? אז אין בעיה לא? בעיתון הגה מספר 22 יש כתבה נרחבת על שיפורים וכו

momi2004

New member
יש רשימה של מה שבודקים בטסט ?

נמאס לי להגיע לשם וליפול על איזו נורית לוחית רישוי ולהתקע שם בגלל זה חצי יום ועוד לשלם עליה מחיר מופקע. למישהו יש איזו רשימה מסודרת כדי שאני אוכל לוודא שבאמת הכל תקין לפני שאני מגיע לשם ?

kompy

New member
טסטים ופסילות

רוני 1.כאשר רכב נפסל בטסט על הליקויים הנ"ל עליו להחזיר את הרכב לקדמותו ולעבור בדיקה נוספת בתשלום. מומי 1.רשימה של בדיקת הרכב במסלול הרישוי ארוכה ומייגעת (מצטער אין לי סורק) 2.גש לאחד ממכוני הרישוי ובקש ר.ש. של רכב פרטי(כחול) במידה ויקשו עליך ויתחילו עם קושיות(פסח בפתח) תמציא תירוץ שנחוץ לך בשביל רכב חברה בכדי להטביע עליו חותמת.

sronis

New member
כלומר אם אני מגיע עם הרכב שלי

שהוא סטנדרטי לגמרי, רק יש לו פילטר משופר ואגזוז רמוס די מרעיש, אני בטוח נפסל וצריך להחליף לאגזוז רגיל בשביל לעבור? כי אני לא לוקח סיכונים כאלה... רוני

kompy

New member
הפסילות לא נעשות אוטומטיות...

לבוחן יש אפשרות של הפעלת שיקול דעת בנושא רעש הנפלט ממע´ הפליטה. לגבי מסנן האויר הפתוח הבוחנים בדר"כ אינם נתפסים בו ואינם פוסלים כל עוד פליה הגזים בנשם אינה חזקה ואין נזילות שמן חזקות המתלוות לכך. כמובן שישנם בוחנים אשר כל פסיק ותג בודקים. בדוק עם מכרים וחברים איך מתנהל אותו מכון ואיך בוצע בהם הבדיקה, במיוחד בדוק כאלו בעלי רכבים ישנים אשר אינם נראים מי יודע כמה.

למעלה