זה עובד ?

מצב
הנושא נעול.

פולניה1

New member
זה עובד ?

זה עובד ?
שלום לכם , אני קוראת פה ושמחה מאוד על קיום הפורום הזה אשר ממש הציל אותי עד כה. אני טופלתי ברומניה לאחרונה ללא הצלחה . ברצוני לשאול האם מבין הקוראים והכותבים יש מי שהיה בנובמבר ברומניה וקיבל תוצאה חיובית ? שאלה נוספת לי האם מבין הקוראים והכותבים יש מטופלות מעל גיל 47 אשר הצליחו ללדת ? תודות רבות,

Fantasy3

New member
../images/Emo24.gif

זה עובד ?
שלום לכם , אני קוראת פה ושמחה מאוד על קיום הפורום הזה אשר ממש הציל אותי עד כה. אני טופלתי ברומניה לאחרונה ללא הצלחה . ברצוני לשאול האם מבין הקוראים והכותבים יש מי שהיה בנובמבר ברומניה וקיבל תוצאה חיובית ? שאלה נוספת לי האם מבין הקוראים והכותבים יש מטופלות מעל גיל 47 אשר הצליחו ללדת ? תודות רבות,

לא הייתי ברומניה, אולם מחזקת את ידיך , בתקווה להצלחה בפעם הבאה. לגבי הגיל....הרופא פעם אמר לי שכול עוד יש לאישה רחם..היא יכולה ללדת!! בתרומת ביצית הגיל אינו משמעותי..שכן הביציות הן צעירות יותר מהגיל הכרונולוגי של היולדת.
על הנחישות
על ההצלחה בפעם הבאה !

אין לי תשובות אך מאחלת ../images/Emo50.gif !

זה עובד ?
אין לי תשובות אך מאחלת
!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

זה עובד ?
ברוכה הבאה
ו

לא יכולה לעזור לגבי רומניה (אגב- יש כמה מסלולים ברומניה- בני ציון, ואסף הרופא וגם מדיקל- שאני לא יודעת כמה הם פעילים כרגע, אני לא יודעת איפה טופלת). בכל מקרה- חשוב לחזור ולהדגיש שאין מסלול עם 100% הצלחה- במקרה הטוב יש 50% וגם אם מהפורום עולה משהו אחר- זה מקרי ובטח לא המצב (והלוואי הלוואי שזה היה ויהיה המצב...). זה שלא הצלחת בטיפול הראשון לא אומר שמשהו לא בסדר אצלך (נו, ואני הרי ממועדון הנסיון השני...)ויש כאן גם כאלה שהרו בנסיון שלישי, רביעי ו... חמישי. אז מחזיקה
שתצטרפי למועדון "שלי" ולא יותר מזה...
לגבי הגיל- אני אומנם לא משם, אבל מקווה שכאלה ששם או כמעט שם יענו לך כאן- או במסרים ויעודדו אותך
המון המון

kayde

New member
גם לי אמרו.. את שוב צעירה מאוד

זה עובד ?
כמו שפנטזי כתבה, גם לי אמר הרופא שמי שמטופל בתרומת ביצית, צעירה שוב! ז"א הגיל לא משמעותי.

בריזה1

New member
בתנאי שהרחם והרירית תקינים

כמו שפנטזי כתבה, גם לי אמר הרופא שמי שמטופל בתרומת ביצית, צעירה שוב! ז"א הגיל לא משמעותי.
וכדאי לזכור שבסטטיסטיקה כמו בסטטיסטיקה יש אחוזי הצלחה ואחוזי כישלון וליתר דיוק45-50% הצלחה ו-50-55 אחוזי כישלון. בהצלחה בריזה

kayde

New member
מזל כולם צריכים

וכדאי לזכור שבסטטיסטיקה כמו בסטטיסטיקה יש אחוזי הצלחה ואחוזי כישלון וליתר דיוק45-50% הצלחה ו-50-55 אחוזי כישלון. בהצלחה בריזה
מזל כולם צריכים
אבל אני חושבת שאין הבדל על סמך גיל בעניין של תרומה אצל מבוגרות וצעירות הערך אותם סיכויי הצלחה- האם אני צודקת?

Fantasy3

New member
../images/Emo45.gif בהנחה ששאר הפרמטרים תקינים

מזל כולם צריכים
אבל אני חושבת שאין הבדל על סמך גיל בעניין של תרומה אצל מבוגרות וצעירות הערך אותם סיכויי הצלחה- האם אני צודקת?
בהנחה ששאר הפרמטרים תקינים

בריזה1

New member
כן ,זה עובד וההוכחה היא הפורום הזה

זה עובד ?
כן ,זה עובד וההוכחה היא הפורום הזה
על הצלחותיו הרבות, זה לא שאין כישלונות אבל יש גם הרבה הצלחות. ולשאלתך גם בגיל 47 נשים ילדו מתרומת ביצית וגם בגילאים יותר מאוחרים. בנוסף לרחם תקין, צריך גם המון סבלנות ומזל אף פעם לא מזיק. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה