זה עד אור הבוקר?

זה עד אור הבוקר?

סגרו לנו את המסיבה ב1! (עד כאן ביקורת, כי הפולניות מחייבת... ומכאן ---) איזה כיף היה! מזמן לא היה כזאת מסיבת פורים! אחלה הופעה, אחלה מסיבה, אחלה אווירה. תודה איילת, סחתיין על ההשקעה בתפאורה לאחיות צימרמן לדורותיהן, שלומי - כפרה עליך (כרגיל), ונתי - יאללה הבטחת תמונות. ועכשיו נחכה עד פורים הבא.... (או שאולי יארגנו למג'וננים איזה מסיבת קיץ?)

רותי777ח

New member
אוי לא יהיו תמונות?!

לא מספיק שהיו דרינקים?? עכשיו זה גם מתועד??? היה אחלה!!

אלי202

New member
אני מבקש להצטרף לברכות.............

ברכות לאיילת וועדת חברה וקהילה על אחלה מסיבה - יישר כח. נחמד היה לראות את חגי מנסה להערים עליי עם דרינקים מאוד תמימים כפי שציין בפעם הקודמת - והנה דקות לאחר שהבין כי הפעם, הוא לא יצליח להערים עליי . נצפה עם קורבן חדש . לאחר כ - 10 דקות , נצפה הקורבן כאשר הוא מהלך על 4 באמצע רחבת הריקודים - חגי, כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.

ק ח ת ן

New member
יופי, אני שמחה

טוב שנהנתם. לא פשוט להביא בדרן מבחוץ. זה עושה פרפרים בבטן. תודה על הפירגון, זה נעים. תודות לעוסקים במלאכה בדף המידע הקרוב... איילת

ויסקאש

New member
גם אני גם אני..סחתיין עליך איילת !

אם אפשר רק 2 המלצות לשנה הבאה : 1.אין כניסה בלי תחפושת ! מה קרה לכם אנשים ? זה פורים ! אל תהיו כאלה רצינים,שמעתם מה דנה אמרה !? 2.לא לסגור את הבסתא ב-1 ,רצינו רק "עוד קצת" מהאלקטרוני הזה...

אוף, הפסדתי...../images/Emo151.gif

מי רקד על ארבע
מסיבה של כיף, סטנדפיסטית מעולה!!!! אחד מהרגעים שכיף להיות שייך ולהרגיש שפה זה הבית ושהשכנים הם המשפחה. האחיות אטינגר- עבודה מעולה - כיף וחגיגה לעיניים.
אתן אלופות.
איילת- כל הכבוד! יישר כח!
ולמי שלא הבין - התחפושת של אסף לא היתה סתם צו אצן... המשמעות היתה הנושא הכי חם, בוער ומעיק שקיים כרגע בכפר-אדומים - "צו האלוף". ולמי שלא מכיר - סימן שכבר בניתם. מי ייתן ונשמח כל השנה...

שפרים

New member
כך מסיבה צריכה להיות

מופע הסטנדאפ היה מעולה והמסיבה....בכלל כיף לא נורמלי. כל הכבוד ל: איילת,ועדת תרבות, האחיות לבית כהן (שרית ואפרת)- איזה כישרון ומקוריות
, כל מי שסידר את המועדון לפני ואחרי. ולכל הרוקדים והמשתוללים- היה כיף איתכם. דיברנו עם שלומי, יש מסיבת פול-מון בקיץ...

g i t t i t

New member
מסיבה מאוד מוצלחת

אכן המסיבה היתה מאוד מוצלחת!! המסיבה התאימה ל'כלל ישראל', כיאה לכפר אדומים. אכן לא פשוט לחשוב על התאמה כזו לאוכלוסיה כל כך מגוונת ועל כן התודות והקרדיט לכל העוסקים במלאכה. (ותודה לענבל על הבהרת "צו האלוף"). הלוואי שתהיינה עוד מסיבות כאלו. גתית פלג

gite

New member
מצטרפת לברכות, אבל...

מצטרפת לברכות, היה מאד כיף. תודה לכל המארגנות, היה נראה מושקע ביותר. לצערי, הגעתי רק לחלקה האחרון של ההופעה, שהייתה מצחיקה ושנונה. אבל, לפי החלק ששמעתי בעצמי ומה ששמעתי מחברים נוספים, ההופעה לא התאימה לחלק מהאוכלוסיה... ישנם אנשים שכבר שנים לא באים למסיבות פורים בגלל שהם לא מרגישים נוח באווירה שנוצרת, אבל אני חושבת שלטובת כל אלו שכן באים צריך לנסות ולהתאים את האווירה לאמונות השונות. באופן כללי, אני לא חושבת שכל אירוע בכפר צריך להתאים ל כ- ו- ל -ם, אבל האירועים המרכזיים (פורים, יום העצמאות, יום הישוב וכדומה) לדעתי צריכים לנסות ולהיות על בסיס מכנה משותף.מה דעתכם?

g i t t i t

New member
בחזרה לגיתית

בתור בת של מורה לאנגלית אני אפילו לא מתווכחת. ואם כבר אז למה גיתית ולא גתית?! יום טוב, גתית

gite

New member
אוקי, את צודקת

אבל אז חושבים שאני סוג של גת...

רותי777ח

New member
באופן כללי אני מסכימה איתך, אבל

במקרה של המופע אני חושבת שהוא היה מאד מעודן. לא היו בדיחות גסות, אולי רמיזות פה ושם ובאופן כללי היה בטעם טוב. קשה מאד למצוא פעילות שתתאים במאת האחוזים לכלל התושבים, למשל מנגל ביום העצמאות - מה עם כאלה שאוכלים גלאט? אז יביאו בשר חלק כדי שכולם יוכלו לאכול ומה עם צימחונים? אולי נעשה שיפודי ירקות? צריך לקבוע את הקו היכן שעובר רוב הציבור ובאופן אישי ראיתי הרבה דתיים מפזזים על רחבת הריקודים כך שאני לא בטוחה שהדעות מייצגות את כולם... אולי, אם מחליטים לעשות מסיבת ריקודים או קריוקי צריך במקביל לערוך פעילות שקטה יותר (הרצאה, סרט, מופע אחר וכו' וכו') לכל אותם אנשים שלא אוהבים לרקוד או לשיר ואין זה משנה אם הם דתיים או חילוניים..

ויסקאש

New member
אני לא מסכים איתך כי :

האווירה פנתה לרוב הציבור,ואני אומר רוב מפני שבלתי אפשרי ליצור אווירה שתספק את כולם ! וכתבת ש "ההופעה לא התאימה לחלק מהאוכלוסיה..." אז אומר לך ש "הריקודים/מוסיקה לא התאימו לחלק מהאוכלוסיה..." אותי הריקודים בהתחלה ביאסו,אבל מה לעשות יש עוד אנשים בקהילה.. אז ניסיתי לרקוד..וחיכיתי למוסיקה שאני מעדיף.. (רק חבל שעד שזה הגיע זה ניגמר תוך שעה..) אבל יש לי הצעה: שהאנשים שלא באים כבר שנים למסיבות,וזה ממש חבל,ישבו עם המזכירה החברתית כדי לגבש פיתרונות.

מכנה משותף

אני חושבת שהמסיבה דווקא כן היתה למכנה המשותף. לא היה שם שום דבר קיצוני. אבל גם צריך לבוא מוכנים לכך שזה עסק מורכב ולא בטוח שהכל ימצא חן בעיני. אני למשל לא רקדתי חצי ערב כי היו ריקודי מעגל וריקודי "חתונה" שלא דיברו אלי בכלל. אבל מתוך ההבנה שצריך לרצות קהל מורכב, ישבתי בשקט וחיכיתי לתור שלי. כנ"ל גם בשנים קודמות שהתוכנית היתה ממש ממש לא לטעמי (שירה בציבור? בפורים? איה!!), עדיין ניסיתי לקחת ממנה את הטוב, להנות מהמפגש עצמו, ולחכות לראות מה כן ידבר אלי.

רותי777ח

New member
אני מבחנה אני צריכה להגן על עצמי

מה בסך הכל אמרתי? שיכול להיות שצריך לשקול לעשות פעילויות מקבילות שביחד יספקו מענה לכלל האוכלוסיה??? אם עשרים איש, טוב חמישים איש על רחבת הריקודים זה רוב היישוב אז כנראה שאני ביישוב הלא נכון. ריקודים ושירה הם תחומים שלא כולם מרגישים בנוח איתם במיוחד כשהם נעשים בציבור. האם לא צריך להתחשב גם באנשים שזאת לא הפעילות האהובה עליהם? ואין כאן כל קשר לחילונים ודתיים - לפני שנתיים לא הייתם תופסים אותי רוקדת במועדון היישוב גם לא תמורת מליון דולר. אני כן חושבת שהפעם היה שילוב נכון. סטנד-אפ ולאחריו ריקודים איפשרו למי שלא רצה לרקוד לבלות יחד וזה היה יפה וגם כתבתי שלדעתי המופע היה בטוב טעם. זהו מציתי.

להגן על עצמך ממה?

סליחה אם משהו נתפס כהתקפה, לא זו הכוונה בכלל. (וחוץ מזה התשובה היתה לביקורת של גיתית, ולא להצעה שלך). ברור שצריך להתחשב כמה שאפשר. ואני גם חושבת שמשקיעים די הרבה מחשבה איך לעשות את זה נכון. ניסוי וטעיה, כל פעם משהו אחר ורואים איך זה נתפס. אני אוהבת לרקוד אבל לא מצפה שמסיבת פורים בכפר תהיה מסיבת מועדונים תל אביבית, במקביל הייתי רוצה לקוות שגם לאחרים תהיה נכונות להתפשר, ולא ישר לעקם אף כי המסיבה לא תפורה בול למידות שלהם.

אלי202

New member
עוד על מסיבת פורים.............

אני חושב שלא קיים הקוסם שיכול להעמיד אירוע שיתאים במלואו לכלל האוכלוסיה - 300 משפחות ביישוב מעורב כמו שלנו . חשוב לי לציין כי בשנים עברו חלק לא מבוטל מהאירועים התקיימו ע"י תושבי הכפר , ועדיין תושבים בחרו להישאר בביתם כך שאני לא ממש חושב שתושבים נשארים צפונים בביתם רק בגלל שהאירועים לא תמיד מתאימים לרוחם או אמונתם . האירוע האחרון לטעמי היה אחד הטובים מיני רבים שמתקיימים בכפר בשנים האחרונות - באירוע- נכחו במקום תושבים רבים, ואך טבעי שלא ניתן לרצות את כולם. (אגב, נראה היה לאורך - כל הופעת האומן - כי האומנית קיבלה הכנה מרובה לפני שעלתה לבמה ע"מ שהופעתה תהייה מעודנת ככל שניתן ולא תפגע ברוח הכפר ובטח לא בתושבים שהגיעו למקום ואכן כך היה) . בהחלט ניתן להבחין שנעשית מחשבה מרובה בנושא ע"מ לאפשר לכמה שיותר תושבים להנות ולקחת חלק מהחוויה - זאת ,ניתן לראות רק אם אנו בוחנים את כלל האירועים הפזורים לאורך השנה. לטעמי, כאן נמצא המכנה המשותף. לעולם לא ימצא מכנה משותף באירוע נקודתי (באוכלוסיה מגוונת כמו שקיימת בכפר אדומים) אפילו אם הוא אירוע מרכזי. תודה רבה רבה לכל העוסקים במלאכה - המשיכו כך.

קצת באיחור...

תודה רבה על הפרגון, בשמי ובשם אפרת. עבדנו קשה אבל היה שווה, עזרו לנו מאוד: נעם ועומר לבית אטינגר, צימרמן וכהן... (המבין יבין). המסיבה הייתה נהדרת וכל הכבוד לאיילת שנותנת הכל ומכל הלב (גם בשעות הקטנות של הלילה)!!

והנה התמונות ../images/Emo65.gif

תודה לנתי! אם למישהו יש תמונות נוספות - מוזמן להעלות לאלבום (פתחתי גם אלבום כפר אדומים כללי, למעוניינים). גישה לאלבומים מהתפריט כאן למעלה. אם מישהו מרגיש לא בנוח עם פרסום תמונתו - מסר אלי (קליק על השם שלי ושליחת מסר) והתמונה תרד. תהנו!

למעלה