זה עבר...

זה עבר...

לעיתים נדמה לי שכמה טוב שיש במשפחות שלנו ילדים שאוחזים בנו ונאחזים בנו ועושים עבודה כ"כ טובה-מושכים את תשומת הלב.. אי אפשר לעצור רגע..לחשוב...להזכר...להזיל דמעה...כאילו...כאילו החיים ממשיכים. והם כן. הם ממשיכים. בליל הסדר,אתמול,היו על השולחן צלחות,קעריות וקעאת הפסח של אמא שלנו....ועדיין -הרגשתי את אחייניי,בניה של אפרתו'ש מושכים הכל אליהם. הם רצו בזאת,ואנחנו כנראה שגם....בעיקר שהקטן שלה,עדיין לא בן 3 אמר שהוא...אדוניי....תארו לכם...אפרת'וש כמעט התעלפה מצחוק....ואני נתקעתי עם הקניידלך בפה....אז זהו.זה מה שהם עושים לנו. מקווה שאצל כולכן עבר ליל הסדר באופן כזה שיכולתן להזכר,להתגעגע ועדיין לחייך. אם אתן בחופש,טיילו ותהנו וחיזרו הביתה בשלום.

דודה של גיא חג שמח

אני שמחה שהחג עבר בשמחה ולא בכאב אני עושה כל חג מאז שהתחתנתי את פסח אצל ההורים של בעלי חג ראש השנה היה אצל ההורים אצלי באופן קבוע ופסח אצלהם אתמול אחיות שלי עשו איתנו ונזכרתי בכל מיני רגעים שהיו לנו כשהיינו ילדים קטנים. אמא שלי ז"ל היתה אישה מיוחדת במינה היא היתה דואגת שכל חג כגון ראש השנה וחג פסח לקנות לכל הילדים שלה בגדים חדשים לחג ואני מדברת על שבעה ילדים לכל ילד מצעים חדשים, נעלים חדשות, תחתונים סרטים וכל הנלווה ועוד כאשר לי עצמי נולדו שתי בנות מקסימות ביותר ולאחים ואחיות שלי גם היא דאגה לקנות להם אין מצב שהיה חג שלא יהיה הכול חדש ולכן כאשר אמא שלי ז"ל נפטרה אני המשכתי את המסורת שלה וכל חג ראש השנה או פסח אני קונה לבנות שלי הכול חדש וזה למה כדי שיהייה המשכיות לדבר הנפלא שהיא חינכה אותי על פיו

efratushb

New member
אודליה יקירתי...

התגעגעתי אלייך, תיארתי לעצמי שכולכן עסוקות בניקיונות... הרעיון של ההמשכיות מקסים... גם אני אימצתי עיניין אחד קטן וטעים מאמא שלי וזה החרוסת.... נהנתי מכל ביס וניזכרתי בה בהנאה ולא בכאב... ואיך עבר עליכם החג? ועוד שאלה... מה שלום שירוש המקסימה מיסרי לה את אהבתי.

אין כמוך מתוקה עבר בסדר גמור היה לי

השנה חיזוק משני כיוונים כיוון אחד שירוש המאמי אחותי המקסימה וכיוון שני אדווה המאמי אחותי הקטנה המקסימה כששתיהן איתי אני יכולה להתגבר על הכולללללללללללללללללללללל

efratushb

New member
אחות שלי חמודה...

אני שמחה שעבר לך בקלות ושהקטנטנים הצחיקו והשכיחו ממך את הצער. וגם.... מקווה שהיה לך טעים....

כוונתך אלי...??? ((-:

שהרי הבנתי כי עוד אחות לנו,קטנה,בפורום הזה. (איפה היא???) אני מתה עליהם,על הקטנים האילה. גם רוב הקשישים בסדר..... דור הביניים-את,אישך ואני...אחלה...(-:

למעלה