זה עבר כל גבול

זה עבר כל גבול

ואני יכול להביא אנשים שיתמכו בי פול מואדדיב חסם אותי מפורום כלי נגינה מכיוון שהתווכחתי איתו בקשר לנושא מסויים, אני דורש מהנהלת תפוז לבדוק ולראות את ההודעה האחרונה שלי שהוא מחק לפני שהוא חסם אותי. זאת לא הפעם הראשונה שהוא משתמש בכוח שלו כדי למחוק הודעות של משתמשים שמתווכחים איתו, הנהלת תפוז צריכה להסביר לו מה פירוש מנהל (בטוח שלא דיקטטור). בנוסף הוא נכנס כמנהל לפורום רוק ומשתלט על העבודה של EPITAPH וקארל, ואני יודע שזה מפריע להם כי אני בקשר איתם. אני דורש שהעניין יבדק. ומיד.

להנהלת הפורומים

ובהמשך לדבריו של קליבר. מדוע הינכם מאפשרים למנהלי פורומים לנהוג בשתלטנות ובשחצנות כלפי כותבים? אני הבעתי דעתי בפורום 40 פלוס, ללא ניבולי פה ולא בגסות, אם כי הביקורת כלפי אחד הכותבים לא היתה מין הסתם נעימה, היתה זו תגובה לשיר שכתב. מן הראוי לציין שכותב זה, מרקי קקטוס, לעתים קרובות משתמש בביטויים בוטים ביותר כלפי כותבים אחרים כאלו שהינם ניבולי פה של ממש ולא אתקשה לצטט. ודבריו לא נמחקים בד"כ. תגובתי נמחקה ע"י צאר - מנהל הפורום, אם כי היתה לגיטימית ועמדה בהחלט בקריטריונים של כתיבה בציבור ואחריה נמחק הויכוח שהפך לשירשור בעקבות המחיקה. זוהי חוצפה ממדרגה ראשונה. כיצד אתם מסכימים שפורום של אנשים בוגרים, בני 40 ומעלה ינוהל כגנון, בו המנהל משתמש בכוחו בחוצפה מעליבה כשהמגמה לשמור על אוירה טובה ויצירתית - תמיד. ומי שאינו משלב ידיים לשביעות רצון המנהל מסולק בשרירות לב בוטה ומכוערת. הפורום הוא כלי ביטוי, לכל מיני סוגים של כותבים, ולאו דווקא לאלו שכתיבתם הינה לרוחו של מנהל הפורום. ביקורת, גם צולבת, זכותה וחובתה להישמע. לא יתכן שהמנהל יסתום פה לאחד ויתן אפשרות ביטוי לאחר. מדיניות, אם יש כזו יש ליישם בעקביות ולא איפה ואיפה. אם ברצונכם לעודד גולשים להשתמש בכלי הביטוי שהעמדתם לרשותו, מן הראוי שתעמידו מנהלים כמו צאר על מקומם. עליו לדעת היכן נגמרות זכויותיו ועד היכן מותר לו להשתמש בשרביט הניהול. עליו להבין שבדמוקרטיה יש לקבל גם תגובות שאינן מתיישבות בדיוק עם ה"אוירה" שהוא מבקש ליצור, זה אינו הפורום הפרטי של צאר, או של כמותו. ואין זו זכות לעשות בו כבשלו. ויש אנשים שהם תמיד נגד (נגיד) אז מה???????? פנייתי הינה ביטוי לתרעומת של חברים אחרים שנתקלו בתופעה זו בפורום זה. אינני מפרסם כתובת דואר אלקטרוני בכוונה ומבקש תגובה בפומבי.

ניהול הפורום כגנון

מתחייב לצערנו לעיתים בשל התנהגות הגולשים. מנהלי הפורום עושים כל מאמץ לשמר את רוח הפורום ולהמנע מחילוקי דיעות וריבים בין גולשים. מנהלי הפורומים נבחרים בדרך כלל מתוך מספר מועמדים, ומנהלים את הפורום בצורה הטובה ביותר, וכך גם צאר. להערכתנו הוא אינו מתייחס לפורום כאל הפרוום הפרטי שלו, אלא דואג לגולשים הקבועים והחדשים שבו. ייתכן שעלו חילוקי דיעות בעניין זה או אחר, ואנו בטוחים שניתן יהיה לפתור אותם.

למעלה