זה עבד!!!

i l i

New member
זה עבד!!!

אני רושמת הודעה מה זה מהירה... כי נכנסתי רק בשביל להגיד תודה ושאני מתה עליכם ומה זה עזרתם לי... אקיצר זה העדכון... אני וחבר שלו עכשיו בקשר... כאילו ביחד והוא סיפר לו את זה (לזה שאני אוהבת מההתחלה..) והוא בא אליי להגיד כאילו מזל"ט ונדבק אליי כל ההפסקה... אקיצר אחר כך הוא אמר לי שהוא מקנא וזה.. ודיבר עם חבר שלו אז הוא אמר לו שירד ממני... זה כזה מצחיק... וכשחבר שלו נישק אותי בהפסקה הוא הסתכל עלינו... חברה שלי שמה לב... אקיצר הוא בא אליי היום בצהריים וזה היה מה זה מצחיק... הוא מה זה התחיל לקנא אבל דיי כואב לי עליו כי אני עדיין אוהבת אותו... אני בכל זאת אשאר עם חבר שלו... הוא גם חמוד ומצחיק והכל... אולי אם הזמן הוא ממש ממש יתאהב בי ואז אני כבר אראה מה לעשות בנתיים זה המצב.... אההה שכחתי....!!! האקסית השנואה ביותר של חבר שלי התחילה לריב איתי היום על זה שאני כלבה והכל ותוך שנייה שניהם באו והתחילו לצרוח עליה... היה מה זה קטעים היום... אקיצר היה לי יום מה זה מעולה הכל תודות לכם!!! הפורום הזה הכי אחלה שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יופי

תארתי לעצמי שככה יהיה. הבנים הם מה זה קנאים. אבל אל תוותרי ! אם את מרגישה נוח עם זה שאת עכשיו ביחד איתו תמשיכי איתו.

ODana

New member
אילי, את מלכה!../images/Emo23.gif

ידעתי שזה יעבוד
... הבנים האלה - כאלה צפויים
. טוב, את חייבת לעדכן אותנו מלא מלא
. ואולי בעצם את בכלל כבר אוהבת את החבר שלך? טוב, אין לי סבלנות, את חייבת לספר הכל. הכל. הכל. הכל.

למעלה