מה עושים?!?
הודעה שכתבתי בפורום תפוז- משוב להנהלת הפורמים ורציתי את עצת המומחים........... היום עקב רגשות שעלו לי שיניתי את הכינוי שלי מהשם Y A E LY לשמי זה- יעלי של אף אחד. בשעות הערב הועלתה בפורום "אמנות שימושית"- שאני בהחלט לא מתכוונת להשמיץ אותו כאן, כי הוא נהדר- הודעה ע"י מנהלת הפורום אביבה, שמודיעה על החרמתי. אמנם זה נראה לי קצת לא לעניין להחרים אותי עקב השם שלי, שהוא כידוע לכולנו חוקי במערכת תפוז כי הוא לא פוגע באיש- אבל לקחתי את העסק בבדיחות הדעת- וגם ראיתי בו מעין תשומת
ודרך להביע דאגה אלי. כתגובה לתשובתי להודעת החרם- קיבלתי מסר ממנהלת הפורום- והרי התכתות המסרים ביננו: *מאת: av_i_va אל: יעלי של אף אחד נושא: יעל - אני רצינית! שעה: 1:00:24 תאריך: 26/07/02 אם תחילה זה נתפס כבדיחה - כעת אני רצינית לחלוטין תחזרי בבקשה לכינוי הקודם שלך! אביבה *הודעה מ: יעלי של אף אחד אל: av_i_va תאריך: 26/07/02, שעה: 1:07:17 אולי בעוד עמה ימים, אני הולכת אם הלב- וכרגע אני לא מסוגלת לעזוב את הכינוי מקווה שעוד כמה ימם הרוחות ירגעו ואז אני אחזור לכינוי שלי. בכל מקרה החרם הזה נגע לליבי- זה בערך הדבר הכי גדול שנעשה כרגע בשביל לעזור לי........ מצטערת שאני לא יכולה לקבל כרגע את העזרה. *מאת: av_i_va אל: יעלי של אף אחד נושא: תגובה: תגובה: יעל - אני רצינית! שעה: 1:18:27 מצטערת שאת עוברת קתופה קשה. לא אשלה אותך ... יהיו עוד כאלה בחיים יחד עם זאת, אני באמת מנסה לנהל פורום רציני. מקווה שכבר נוכחת לדעת, שבדיחות הדעת בריאה ורצויה. אני מבקשת ממך לחזור לכינוי הקודם או לא להיכנס בכלל עד שיעבור לך מצב הרוח לא ארשה הודעות בכינוי החדש שבחרת. לא אשגע את כל משתתפי הפורום!!!! לילה טוב * *כתגובה למסר זה שלחתי שני מסרים: הראשון שאין לי העתק שלו- ועסק בזה שזה לא חוקי לאסור עלי לכתוב בפורום מסוים בגלל הכינוי שלי (ולצערי אין לי העתק שלו) *הודעה מ: יעלי של אף אחד אל: av_i_va תאריך: 26/07/02, שעה: 1:31:26 בנוסף- פורום זה לא רק העניין בו הוא עוסק, אלא קצת יותר מה זה קהילה של בני אדם- כמו שכשפיטרו את מלי מהעבודה היא באה וכתבה על זה כך גם במצבי. אם פורום לא מוכן לקבל אותי אליו כי כואב לי הלב- זו לא קהילה!!!(של הפורום אמנות שימושית) *מאת: av_i_va אל: יעלי של אף אחד נושא: תגובה: תגובה: תגובה: תגובה: יעל - אני רצינית! שעה: 1:37:09 תאריך: 26/07/2002 בגלל זה היא לא שינתה כינוי אולי זה לא חוקי בתפוז אבל את הכללים לפורום הזה אני קובעת - עם כל הכבוד לך. לא אתן לך לעשות צחוק לא ממני ולא ממשתתפי הפורום לאחר שהעלתי לאויר את הפינה של יעלי אין לי כל כוונה להתחיל בהסברים (למשתתפים שיבואו... מי זו יעלי ולמה לא רואים אותי אז בבקשה! קחי את עצמך בידיים אנחנו לא בגן ילדים! ההחלטה בידך. או הכינוי הקודם - או ככל שתחליטי.... אבל לא כאן! עכשיו לאחר שלצערי הרב נאלצתי להעלות את התכתבות המסרים הזו שהייתי מעדיפה לא לעשות זאת- רצית לשאול: האם מותר למנהלת לאסור עלי לכתוב הודעות בפורום מסים בגלל הכינוי שלי? האם כאשר מעלים לי פינה קבועה במאמרי הפורום זה אומר שאני חותמת קבע על כינוי מסוים ונאסר עלי לשנות אותו? האם אכן כאן הכללים הם אך ורק הכללים של אביבה, ולא הכללים של תפוז?!? האם אני בכלל עושה צחוק כשאני משנ את הכינוי שלי?!? תודה ומצטערת על ההפרעה- יעלי!