זה סתם נדמה לי...

Dor K

New member
זה סתם נדמה לי...

או שרונית היתה אפילו פחות ממני בפורום בזמן תפקידה???

דן צ

New member
בגלל שינאת חינם

נחרב בית המקדש
חוץ מזה שהיא לפחות ההיתה בזמן ההכתרה שלה וידעה מזה ולא כמו אותו ראש גדול שלא ידע שהוכתר , אלה רק לאחר 3 ימים

Dor K

New member
שנאת חינם?

אני בסך הכל זעקתי השמיימה הכצעקתה? איה ראיישנו? איה ויכוחינו ודילמותינו? איה רונית?? המוצא הישר מתבקש להחזירה לארכיון. וחוץ מזה, הייתי חייב להרפות את גופי הענוג במימיה של הכנרת, אשר בצפונה של ארץ ישראל השלמה והארכיאולוגית, ואני מוחה בתוקף על ההאשמות שהוטחו בפני, שידעתי שזה יהיה תפקידי. אומנם האגו שלי כבר דיבר בשם עצמו יומיים קודם, אך זה היה ניחוש פרוע, ואני מכחיש את זה שהייתי אצל אפי יום לפני ועשיתי לה ציפורניים. וחוץ מזה, מה זה קשור בכלל! זכותי!
!!!!

Elain

New member
אולי...

זה בגלל האחריות הכבדה (מידי) שאפי הטילה על הראש הגדול להכין נאום...

רוניתRRR

New member
לא לדאוג עדיין לא נעלמתי

השבוע האחרון היה בין הקשים בחיי. בגילי הקשיש התחלתי ללמוד לשחות, קורדינציה טובה אף פעם לא הייתה לי ועכשיו שאני צריכה לזכור ידים רגלים וגם לנשום לפעמים זה די קשה. רוב הפעמים אני נושמת את המים ושמתי לב שאני לא דג ויש עם זה בעיה. לדעתי יש לי הרעלה חמורה של כלור, אני בקושי זוכרת מה אני צריכה לעשות ולאן אני הולכת. חוץ מזה אני אף פעם לא הייתי טובה בנאומים...... אז בנימה אופטימית אני מקווה שבשבוע הבא אצליח סוף סוף לנשום אויר ולא מים ואהייה צלולה יותר. רונית

jahnon

New member
לימודי שחיה בהתכתבות

הדבר הכי חשוב בלימודי שחיה זה לא להשתין בבריכה.

Idan91

New member
*ה*כנסו!!! ../images/Emo178.gif

לא מסוגלת יותר תראות את ה"כנסו/כנס/כנסי" הזה...!

מה עושים?!?

הודעה שכתבתי בפורום תפוז- משוב להנהלת הפורמים ורציתי את עצת המומחים........... היום עקב רגשות שעלו לי שיניתי את הכינוי שלי מהשם Y A E LY לשמי זה- יעלי של אף אחד. בשעות הערב הועלתה בפורום "אמנות שימושית"- שאני בהחלט לא מתכוונת להשמיץ אותו כאן, כי הוא נהדר- הודעה ע"י מנהלת הפורום אביבה, שמודיעה על החרמתי. אמנם זה נראה לי קצת לא לעניין להחרים אותי עקב השם שלי, שהוא כידוע לכולנו חוקי במערכת תפוז כי הוא לא פוגע באיש- אבל לקחתי את העסק בבדיחות הדעת- וגם ראיתי בו מעין תשומת
ודרך להביע דאגה אלי. כתגובה לתשובתי להודעת החרם- קיבלתי מסר ממנהלת הפורום- והרי התכתות המסרים ביננו: *מאת: av_i_va אל: יעלי של אף אחד נושא: יעל - אני רצינית! שעה: 1:00:24 תאריך: 26/07/02 אם תחילה זה נתפס כבדיחה - כעת אני רצינית לחלוטין תחזרי בבקשה לכינוי הקודם שלך! אביבה *הודעה מ: יעלי של אף אחד אל: av_i_va תאריך: 26/07/02, שעה: 1:07:17 אולי בעוד עמה ימים, אני הולכת אם הלב- וכרגע אני לא מסוגלת לעזוב את הכינוי מקווה שעוד כמה ימם הרוחות ירגעו ואז אני אחזור לכינוי שלי. בכל מקרה החרם הזה נגע לליבי- זה בערך הדבר הכי גדול שנעשה כרגע בשביל לעזור לי........ מצטערת שאני לא יכולה לקבל כרגע את העזרה. *מאת: av_i_va אל: יעלי של אף אחד נושא: תגובה: תגובה: יעל - אני רצינית! שעה: 1:18:27 מצטערת שאת עוברת קתופה קשה. לא אשלה אותך ... יהיו עוד כאלה בחיים יחד עם זאת, אני באמת מנסה לנהל פורום רציני. מקווה שכבר נוכחת לדעת, שבדיחות הדעת בריאה ורצויה. אני מבקשת ממך לחזור לכינוי הקודם או לא להיכנס בכלל עד שיעבור לך מצב הרוח לא ארשה הודעות בכינוי החדש שבחרת. לא אשגע את כל משתתפי הפורום!!!! לילה טוב * *כתגובה למסר זה שלחתי שני מסרים: הראשון שאין לי העתק שלו- ועסק בזה שזה לא חוקי לאסור עלי לכתוב בפורום מסוים בגלל הכינוי שלי (ולצערי אין לי העתק שלו) *הודעה מ: יעלי של אף אחד אל: av_i_va תאריך: 26/07/02, שעה: 1:31:26 בנוסף- פורום זה לא רק העניין בו הוא עוסק, אלא קצת יותר מה זה קהילה של בני אדם- כמו שכשפיטרו את מלי מהעבודה היא באה וכתבה על זה כך גם במצבי. אם פורום לא מוכן לקבל אותי אליו כי כואב לי הלב- זו לא קהילה!!!(של הפורום אמנות שימושית) *מאת: av_i_va אל: יעלי של אף אחד נושא: תגובה: תגובה: תגובה: תגובה: יעל - אני רצינית! שעה: 1:37:09 תאריך: 26/07/2002 בגלל זה היא לא שינתה כינוי אולי זה לא חוקי בתפוז אבל את הכללים לפורום הזה אני קובעת - עם כל הכבוד לך. לא אתן לך לעשות צחוק לא ממני ולא ממשתתפי הפורום לאחר שהעלתי לאויר את הפינה של יעלי אין לי כל כוונה להתחיל בהסברים (למשתתפים שיבואו... מי זו יעלי ולמה לא רואים אותי אז בבקשה! קחי את עצמך בידיים אנחנו לא בגן ילדים! ההחלטה בידך. או הכינוי הקודם - או ככל שתחליטי.... אבל לא כאן! עכשיו לאחר שלצערי הרב נאלצתי להעלות את התכתבות המסרים הזו שהייתי מעדיפה לא לעשות זאת- רצית לשאול: האם מותר למנהלת לאסור עלי לכתוב הודעות בפורום מסים בגלל הכינוי שלי? האם כאשר מעלים לי פינה קבועה במאמרי הפורום זה אומר שאני חותמת קבע על כינוי מסוים ונאסר עלי לשנות אותו? האם אכן כאן הכללים הם אך ורק הכללים של אביבה, ולא הכללים של תפוז?!? האם אני בכלל עושה צחוק כשאני משנ את הכינוי שלי?!? תודה ומצטערת על ההפרעה- יעלי!

De-Panther

New member
אני דיי מבין אותך ללכת עם ההרגשה...

האמת גם אני עושה ככה רוב הזמן אומנם לא עם הכינוי כי חס וחסיסה אני ישנה אותו אלא עם החתימה והכרטיסישי שלי גם אני משנה כלמיני דברים לפי הרגשתי אני לא חושב שהכינוי שלך צריך להפריע למישהו ואני לא מבין למה המנהלת מתרגזת אבל היא רוצה שתרגישי טוב אולי ככה היא חושבת שהיא תזרז אותך מלזוז מהרגשתך לדעתי מוטב שתחזרי לכינוי הקודם שלך ותשני את החתימה שלך למה שאת רוצה במקום סתם לריב עם מנהלי פורום

a white swan

New member
אני לא מבינה משהו..

מה הבעיה שלה עם הכינוי החדש שלך?? ואני לא חושבת שבגלל כינוי אפשר לחסום אותך מפורום זו פשוט דיקטטורה לשמה! ד"א-היי..אני חדשה פה..קראתי את הפורום מאז פתיחתו וזהו בעצם. אני פשוט שונאת את ההודעות של "היי אני חדש בסביבה" אז החלטתי לא להתחיל שירשור חדש אלא להכניס את זה באיזושהי תגובה למישהו.

Elain

New member
גם אני לא מבינה משהו

יש לך בעיה עם מנהלת הפורום, את תוהה אם מה שהיא עשתה לא נועד את חוקי הפורומים בתפוז - למה את לא פונה להנהלת הפורומים? ועוד יותר לא ברור לי באיזו זכות את מעלה את המסרים האישיים שהוחלפו ביניכן, האם קיבלת אישור של אביבה לפרסם אותם?

De-Panther

New member
לפעמים אין ברירה למרות שכאן היא....

יכלה לאמר מה נאמר במסרים או לסכם במקום להראות את הכל

adidas^

New member
היא לא צריכה לקבל ממנה רשות!!

למה, האם את, כשאת מתכתבת עם מישהו בעניין רשמי ומעוניינת להפוך את העניין לציבורי האם את שואלת את הצד השני אם זה מפריע לו!? וודאי שלא, אחרת לא היינו יודעים כלום במדינה הזאת- כולם היו מסרבים לפרסם. עצם העובד שהמסרים הגיעו אליה, נותן לה את כל הזכויות לעשות בהם כרצונה.

adidas^

New member
רתחתי מזעם כשקראתי את ההודעה שלך

יעלי!! המנהלת הזאת ממש חוצפנית! אין לה שום זכות לעשות לך את זה ול"החרים" אותך על סמן הכינוי שלך! ואין קשר להחלפת הכינוי לבין המאמרים שלך. וכמו בכל אתר גדול ומכובד כמו תפוז יש מנהלים מלמעלה שמחליטים על הכללים ולא אביבה המלכה, עם כל הכבוד. אנא פני לממונים עליה! אשמח לעזור לך בעניין, אם נחוץ!! עדי ועוד שאלה: האם היא חסמה אותך?

למעלה