זה סימן

זה סימן

יוצאת כהרגלי, בשעה הקבועה, בדרך הידועה. חוצה את הכביש, רכב עומד בחניה, מביטה, לא מזהה.

הרכב מתקרב. פותח חלון והחיוך שלו נשפך כולו החוצה. יש לו חיוך מתוק, השפתיים הדקות שלו מגרות ומפתות אותי בכל יום מחדש.

מחייכת בחזרה ונכנסת לרכב. נסיעה קצרה ושיחת בוקר חביבה. המבטים האלה שלי עליו, שלו עלי...

גם כשאנחנו מדברים על הוצאות והכנסות ועבודה וצרות וטובות. השפתיים שלו מתנועעות ויש בהן משהו שגורם לי לרצות להשתיק אותו,

אבל לא לשקט אני מתכוונת. להשתיק אותו בהצמדת השפתיים שלי לשלו. להדביק אותן ולא לעזוב.

יושבת רגל על רגל, חושפת במעט את הירכון, פיסת התחרה מציצה ולא משאירה סימני שאלה. הקיפול של הזין שלו בתוך הג'ינס גם הוא

לא מותיר סימני שאלה.

אני רוצה להושיט את ידי ולחוש, אבל מונית שירות נעמדת לידינו ברמזור, הסיכון מדגדג לי באצבעות אבל מתאפקת, בכל זאת - שכנים, מכירים, לא רוצה צרות מיותרות.

מפליגים בדרכנו וסקסיות הבוקר מנעימה את הזמן. החניון ריק, הבנין עוד חשוך. עובדי המשמרות ספונים במעבדות, אין נפש חיה בחוץ.

ממתינה במשרדו, מרתיחה את המים ומכינה לנו את הקפה.

את צריכה הזמנה מיוחדת? שומעת אותו מהחדר הסמוך.

מורידה את הסוודר, משאירה את התיק על השידה, מתקרבת לאט ובשקט והוא עומד שם ליד הכוננית, ממתין בפוזה ועם החיוך המרוח על שפתיו.

סקסית אחת...איך שראיתי אותך יוצאת מהבנין נעמד לי. והגרביונים האלה, השתגעת על הבוקר? מה את עושה לי?

מה אני כבר עושה? מתממת לי ומחייכת בגאווה מסויימת.

ידיו פולשות אל מתחת לשמלה, מרגישות את התחתון הספוג.

מה חשבת? לך נעמד...לי נרטב... כל הדרך ראיתי את הזין שלך זקור ומקופל.

מרים את השמלה, חושף את הישבן וחופן אותו בשתי ידיו, אוחחחח הישבן המוצק הזה שלך, שמתנדנד כל כך יפה כשאת הולכת.

השמלה מורמת מעלה, השדיים ניבטים מתוך החזיה השחורה, שולף פטמה ומוצץ אותה בקולות יניקה שמשגעים אותי.

יד בכוס ופטמה בפה - מי צריך יותר מזה?

אני. אני צריכה יותר מזה. מתנדנדת על ידו האחת ולוחשת לו באוזן, רוצה את הזין שלך.

פותחת את המכנס ומפשילה אותו, נהנית לראות את הבוקסר הצמוד מלא בזקיפות הבוקר, מלטפת אותו בקצה אצבעותיי ומכוונת היישר לכוס. מנגנת איתו על המיתר הזקוף אצלי.

רוקדים ריקוד צמוד איברים. גופו נצמד אליי, אני מצמידה אותו יותר, היד עוטפת את צווארו ומקרבת את פיו עוד, מורידה את ראשי

ומלקקת את אוזנו.

הוא מלטף את הגוף ויורד לאטו אל הכוס, מחדיר אצבע וחופר בתוכי, מוציא את כל הרטיבות שהצטברה. ידו חלקלקה מהמיצים והרחשים נשמעים בבירור.

תחזיר את הזין שלך! אני אומרת בתקיפות. זה המקום שלו. מכוונת אותו שוב לפתח הכוס שלי, לדגדגן הנפוח שמחכה למגע.

הכוס שלך מתאים את עצמו לזין שלי, הוא אומר.

כן כן, יש תיאום מושלם. הוא נוגע בנקודות הנכונות, הוא נע בקצב הנכון, הוא מגרה אותי ומתגרה בעצמו.

כוס וזין חמים רטובים ומגורים, במחול משלהם, כשאנחנו המנצחים ממעל.

משחק אתי כמו שהוא יודע שהורג אותי. משחק עם הזין ויוצא, משחק עם היד ויוצא, עד שאני משאירה את ידו ודוחפת אותה מעט פנימה.

אני יודע, הגיע הרגע, הוא אומר. דוחף, מפשפש, מחטט ונוגע בדיוק באותם המקומות שמטריפים אותי, שמכניסים אותי ללופ של גניחות ורעידות.

תופסת אותו ביד אחת בחוזקה, נצמדת אליו ובידי השניה נאחזת בשידה. הרעידות הולכות ומתגברות. הזין שלו ביד שלי, חזק מאין כמוהו, מבריק מהטיפות הראשונות שנמרחות עליו,

רטוב מהרטיבות שלי. הנוזלים מתערבבים.

הוא מתחיל לרעוד בעצמו, אני כבר יודעת, זה סימן.

מותק...הוא אומר לי...גם זה סימן, אני כבר מכירה את המותק הזה והאורגזמה מתפשטת עליו ומושפרצת לכל עבר.

ריח הקפה מגיע לאפי, צינת הבוקר, ברכות הבוקר טוב מכל עבר, מחזירות אותי מההזיה הנעימה ששקעתי בה על הספסל הקריר.

yaron599

New member
סימני דרך..

כל הדרך אל העונג הזה המשכר..אפילו בפנטזיה...

אוהב (כרגיל) את כתיבך יקירה

למעלה