זה סימן שזה מתחיל

shahar615

New member
זה סימן שזה מתחיל

הפרומואים!!!! אני לא מתכוונת לפרט מה היה, כי אין לי באמת מושג מה היה ראיתי רק פעם אחת וכל כך נבהלתי מהעובדה שסוף סוף הספקתי לתפוס את זה (מ9:30 עד 11:30!) אחרי הפרומו ישבתי במיטה שלי וכל הזמן מלמלתי וואו.. מומלץ!

courtney2

New member
פרומואים

בבקשה אני מתה פה, אני שנה מחפשת פרומואים להאוס ועוד בישראל שיהיה הכרה כלשהיא להאוס זה נדיר, תוכלי לפרט מה ראית? please!!!!

shahar615

New member
אני כמעט ולא זוכרת מה ראיתי

אמרתי לכם זו הייתה הפתעה גדולה ולא הספקתי לשנן דברים. פשוט תפתחונ ערוץ שלוש ותחפשו. הדברים שאני כן זוכרת זה שבסוף שאומרים בקרוב יש קלוז אפ מטורף על העיניים שלו, שהפרומו הוא סוג של "בואו נספר לכולם מה רע בתכונות של האוס ובסוף נאמר שזו סדרה מדהימה. אחרון+ספויילר לא גדול. (סתם מילה שהוא אמר) האוס צווח אטיקה המון פעמים, כאחת שלא ראתה שום ספויילר פרט לזה (איי אני גאה בעצמי) זה אומר ממש מעט.

YaEl 15

New member
אני לא מאמינה!!

ראית את הפרומואים?? בערוץ הוט3?? תהיתי מתי הם יתחילו...

li1609

New member
אנה בננה הייתה עה למאורע...

השמועה מספרת, שרק שליחיו האמיתיים של יו לאורי עליי אדמות, זכו לחזות במאורע הפרומואי, משל היה התגלות אלוהית בסנה הבוער! אנה- מומחית פורום-בננה ממושקפת, ספרי לעם את אשר ראית... ואם כבר אני כאן... אני רוצה להביע מורת רוח כבירה אל מול ההתעלמות הארצית של הסדרה המהוללת שלנו.. כאילו מה?? ארץ נהדרת? האלופה? בחייכם... מה ביקשנו? קצת יותר מאיזה דקה בנוסח "הרופא הכי חולה בטלויזיה"? ומה עם ביקורות בעיתונים? המלצות?? השם יודע, וגם אנחנו שסדרות כמו אבןדיםם, עקרות בית נואשות, סופרנוס, ואפילו, רחמנא ליצלן- האנטומיה של גריי, מפומפמות בתקשורת כאילו הן בשורת האכות של ערוץ 3!!!! אני קוראת לכם להתחיל ולשתול את הסדרה בקרב מקורבכם.. אני לדוגמא, מכריחה אנשים לראות את פרק 1, 4, 11 של העונה הראשונה אז הם לא יכולים לעזוב... ואז, תנו להם את" 3 סיפורים" והכנתם תבשיל בדוק למתמכר ההאוסי החדש!! מישהו אמר ויקודין?

YaEl 15

New member
גם אני. אבל באיחור ../images/Emo4.gif

לפי התגובה שלכן, כנראה שגם אתן שמתן לב שהפרומו מכניס אותך לאופוריה רצינית!!
פשוט צחקתי בצורה מופרזת ומוזרה אחר כך... אממ... אבל לדעתי, הם יכלו להשקיע בפרומו יותר... בכל אופן, נחמד סוף סוף לראות אותו...

כן, אני הייתי עדה../images/Emo70.gif

אולי לא הראשונה. פרטי האירוע ההיסטורי: אחרי צפייתי בגיא פינס, אני יושבת לי על הכורסא בנחת, ופתאום התגלה לעייני, עייניו של האוס. אני מקפצצת! צורחת! מצייצת! עפה עד התיקרה! - וכל זה - תווך כדי צפייה הפרומו - הפשוט מעולה לדעתי. וכרגע אומר משהו בוטה: "לעזעזל עם הפרומואים המפגרים של האלופה! נשבר לי מהם! וכאחת ששונאת בכללי פרומואים. סוף, סוף, ואני חוזרת, סוף סוף, יש פרומו שאני יכולה לראות בלי הפסקה, ועוד של, האוס, בכבודו ובעצמו. אין לכם מושג באיזו אקסטזה הייתי (אני עדיין בתוכה קצת). אמא: אנה, תירגעי, מה יש לך? אני: ווווויייייי איייייי ייייייאיייי יייייאאאאאאאאאאייייי אמא: טוב, מצב קשה. (וזה קרה כמה פעמים כבר) ושוב, אני חייבת לומר עוד משהו, זה בהחלט לא ספוילר כי לא מבינים ממנו אפילו פרט אחד על העלילה: אתיקה! אתיקה! אתיקה! אתיקה! אתיקה?

YaEl 15

New member
רוצה לראות!!!!

חייבת!! אבל אני לא צופה כ"כ הרבה בהוט 3 לאחרונה.... זה באמת לא פייר, פשוט לא נותנים לתוכנית את הכבוד המגיע לה... כחו לדוגמא את האלופה -- להיט קיטשי לילדות פאקצות, גרוע מכל הבחינות -- כמה תשומת לב מיותרת, כמה בזבוז זמן... אחח... אנשים פשוט לא יודעים להעריך את הדברים האיכותיים באמת... אני הולכת לראות טלוויזיה, בתקווה שאזכה לראות את הפרומו...

פרומו ממש טוב =]

עשו את הפרומו מעניין בלי להראות ספוליירים.. תמיד הפרומואים להאוס טובים :)

hadarydar

New member
ממה שאני זוכרת...../images/Emo29.gif

כל פעם אומרים על האוס "יותר מצחיק"/"יותר סרקסטי" ומראים סצנה שקשורה לזה.. יש סצנה שהאוס מתכופף לילד קטן ואומר לו "נכון שאמא שלך שמנה ומתומטמת?" והאמא מסתכלת על האוס בפליאה והילד מהנהן והאוס אומר כזה "well what do you know". יש קטע שהאוס נותן אגרוף ממש חזק לדעתי לצ'ייס >< וגם קטע שהאוס וקמרון מתחבקים. וכמובן הקטע עם האטיקה, שהוא צורח, אחרי שהיה רשום "לגאונות יש גם תופעות לוואי". אני מוצאת את עצמי מחפשת את הפרומו הזה

o r t a l i t

New member
ואע !!!

פרומו מעולה לטעמי. מספיילר בטירוף גם XD אבל אהבתי, לשם שינוי יש להגיד תודה להוט3 :)

למעלה