זה סיד וישס?

eb182

New member
זה הכל הגדרות הרי

אם אומרים שסקינהדס הם גזעים, נאצים עם שיער מגולח ומעיל עור אז כן כולם כאלה אבל אם אומרים שסקינהדס זה רק לפי מראה(שיער מגולח וכל זה) אז אולי לא

a fire inside

New member
איזה שטויות!

מה אתה ילד קטן מה זה ההודעה הזאת תתבייש בעצמך "שימותו כולם!" חח

xero1

New member
אה.. כן..

ואם אתה שונא אותם, אז אתה שונא קבוצה של אנשים, יענו גם אתה גזעני לא פחות.. לפחות לאיזו קבוצה מסוימת, תתבייש לך!

OPERATi0N_iVY

New member
זה לא בדיוק ככה...

סקינהד זה לא גזע, ואני בטוח שרובם אפילו פתוחים לאנשים מכל מיני גזעים ככה שזה לא מקרה של גזענות. אבל, מה שכן, זה בהחלט מקרה לא נעים בכלל של הדבקת תוויות מפגרות, ועוד מחוסר ידע. במה אתה נבדל עכשיו מכתב טיפש ולא אובייקטיבי שכותב בעיתון שלו ביקורת על קהילת הפאנק, בה הוא כותב (בד"כ בעקבות צפייה שטחית על המתרחש בהופעת פאנק או קריאה מהירה והבנה שטחית של מילים של להקות) שפאנקיסטים הם לא יותר מקבוצה של אנשים בלי מטרה בחיים, שכל חייהם אלכוהול, ונדליזם ובורות, כאשר מאחדת אותם מוזיקה רועשת ופרימיטיבית שהטקסטים שלה בדרך כלל קוראים להרוג שוטרים ולהפיל את הממשלה, ושצריך להרחיק את הנוער מזה. הסקינהדס הם אולי לא התופעה הכי מועילה לחברה, אבל הם גם לא מזיקים לך בשום דבר, חוץ מקבוצה גזענית ושלילית בתוכה, שבה הרבה פעמים אפילו החברים האחרים מסרבים להכיר כחלק מהתופעה, ומגנים את מעשיה. אני מציע שתקרא יותר לפני שאתה ככה "רוצח" קבוצות של אנשים שהן טיפה יותר מהמיינסטרים (ועוד מתרץ את זה ברגשות ה *כביכול* אנטי-גזעניים שלך.

פחחחח

נכון יש הרבה סקינהדים שהם לא גזענים, אולי אפילו רובם. אבל מה שכן כולם (לפחות כמעט כולם, חוץ מאלה שהם בסדר אבל אין להם בכלל שום קשר אמיתי לתנועה הזאת חוץ מזה שהם קוראים לעצמם משום מה סקינהדים) זה פטריוטים-לאומנים-אלימים, ככה שהם לא ממש יותר טובים מהסקינים הנאצים... כששארפ סקינז מכניסים לחדר מיון פאנקיסטים ששורפים דגלים, אני קצת מבולבל בקשר להבדל הגדול ביניהם לנאצים. בקיצור, זין על סקינהדים, אני הולך על פאנק!

OPERATi0N_iVY

New member
לא

כולם כאלה בני זונות, אפילו שלהרבה מהם באמת יש רגשות פטריוטיים חזקים. יש כאלה שפועלים למטרות חיוביות, ואלה לאו דווקא אנשים יחידם, אלא קבוצות. ופאנקיסטים הם גם לא בדיוק צדיקים.. בכל מקום (וגם פה) תקבל מכות רצח אם תגיד במקום הלא נכון את הדבר הלא נכון על המדינה, הדעות שלך ועוד.

איזה מטרות חיוביות

אני משתין עליהם. על מה את מדבר? שארפ נגיד? מה זה שווה שהם נלחמים בנאצים, אם הם עושים את זה רק באלימות ואם הם בעצמם לאומנים מלוכלכים?! ברור שאני אקבל מכות רצח אם אני אגיד דברים לא נכונים, אני אקבל מכות רצח מאנשים דפוקים, פועל יוצא מזה זה שסקינים הם דפוקים. ופאנקיסטים לא צריכים להיות צדיקים, זה מספיק שהם פאנקיסטים...

ברור לגמרי

שאין לך שום מושג מה זה סקינהד. אז אני מציע לך לסתום וללכת לקרוא על כל דבר לפני שאתה מתלהב. מצד שני אתה יכול ללכת לנסות להגיד את זה לסקינהד, ולראות מה תיהיה התגובה שלו...
אגב "...גם עם יש..." כותבים אם. "...אז על תפרסם..." כותבים אל.

פלאש... ../images/Emo13.gif

נראה לי שעכשיו אני אתחיל מנהג כזה...
אני אצרף כזה גיף לחלק מההודעות

lithium1914

New member
חחחחח, למה ייצאת אותו כגיף?

swf ו-fla הם קבצים הרבה, הרבה יותר קטנים!

Expl oi ted

New member
יא חתיכת סקייטר מטומטם.........

רואים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך............. פגשת פעם סקין שאתה מדבר כך עליהם??? אם אתה מדבר על וואנאבי תסתכל קודם על עצמך יא סקייטר פאג

pikitup

New member
יש גם SHARPS

skinhead against racial prejudice שלא רק שהם לא נאצים הם נגד נאציזם וגזעות..

למעלה