זה סופסוף הגיע....

זה סופסוף הגיע....

הפרק הראשון של הפאנפיקון המבוסס על דה ביג ברות´ר.....זה יהיה לאתר שלי, אז אל תקחו לשומקום, טוב? ואני חייבת לציין שהיה ממש קשה לתרגם את זה וזה גם לא יצא ממש טוב....תנסו להבליג.... -ליאת-

הא?!

זה גובי! גו-ביייייייייי! (וכרגע חשפתי את זהותי הסודית ועכשיו אנשים יכולים להגיע לבית שלי ולסקול אותי באבנים! ארג!) בכל מקרה, תודה...פירסמתי פה פעם את המקור, לא? -ליאת-

S.tal

New member
לא נראה לי...

לא נראה לי שפעם פירסמת את המקור פה... טל, t@l

Blackice

New member
איפה יש את המקור באנגלית?

אין לי כוח להתחיל לקרוא בעיברית

voila-

הפרק הראשון...משם יש קישור לפרקים הבאים...זה ממש ממש גדול ושייך לי! שלי! שלי! שלי! הא! =אהמ= בכל מקרה...לא למסור לאתרים אחרים ובעלי אתרים אחרים-לא לקחת! כבר הסברתי שאני מנסה להגן על הכבוד האבוד של האתר שלי...! לא הולך, אבל...אהההה....לא נורא....^_~ -ליאת-

מצטער!

פשוט יש לי איזה בעיה במחשב והכול נראה מטושטש כזה אז ב´ ו-כ´ וגם ר´ ו-ד´ נראים אותו דבר... s@me @ne

S.tal

New member
חמוד!

פאנפיק ממש נחמד! וגם התירגום שלך ממש טוב! טל, t@l ומישהו משהו- השם משפחה של ליאת הוא לא גוכי..., היא כנראה התבלבלה...

S.tal

New member
אני יודעת....!

ההודעה שלה לא הייתה כשכתבתי את זה..., בגלל שלא עשיתי מספיק ריפרשים! אוף..., אני כבר יוצאת מדעתי! (לא שזה לא כבר קרה...) טל, t@l

העצלנית

New member
זה אחד הדברים

הכי מופרעים שאיי פעם קראתי. אבל הוא ממש טוב וגם התרגום שלך טוב מאוד(דרך אגאני לא קוראת באנגלית בכלל). בקיצר טוב מאוד.

למעלה