זה נראה לכם אמין

אםדניאל

New member
זה נראה לכם אמין

בספר השני ג'יים (השבוי) אומר לקייטלין שהוא היה נאמן סיירסי ומעולם לא שכב עם אישה אחרת.

איך שהוא זה נראה לי לא אמין.

מה דעתכם?

CallMeCavanaugh

New member
אולי הכוונה היא לאחריה

הוא היה עם כל מיני נשים, ואז היה עם סרסיי, ומאז לא היה עם אף אחת אחרת.

ניר4819

New member
למה לא?

זה דווקא נשמע לי אמין מאד וקונסיסטנטי ביותר עם הדמות שלו. ממש אין לי בעיה עם ההצהרה הזו.

Summer Savory

New member
נראה די אמין ועקבי

ג'יים מעולם לא הוצג כרודף שמלות גדול, ואחרי הכול הוא הצטרף למשמר המלך כדי להיות קרוב לסרסיי, למרות שהיה ברור ששבועת ההתנזרות שהוא יצטרך להישבע תחסל את חיי המין שלו מכל בחינה אחרת.

אםדניאל

New member
ג'ים הצטרף למשמר המלך לפני שסרייסי

היתה מלכה. בגלל זה הוא קוטל מלך , הוא הרג את המלך הקודם למרות שהיה ממשמר המלך.

הוא גם אומר שהיא היתה היחדה שלו והראשונה שלו.

לא נראה לי כ"כ סביר שאיש עם כל כך הרבה כח שהיה בנפרד זמן רב בסייריסי - גם במלחמות וגם בכלל, לא יודעת... זה לא שהוא איזה טיפוס מוסרי במיוחד . (והיא הרי לא שמרה לו אמונים)

ניר4819

New member
היא לא...

הוא כן. ג'יימי אוהב את סרסיי באמת ובתמים ובכל ליבו, ואין סיכוי שהוא היה שוכב עם אישה אחרת ובכך בוגד בה. פשוט אין מצב.

Summer Savory

New member
יכול להיות שאני מתבלבלת, אבל

דווקא כן זכור לי שג'יימי הצטרף למשמר כדי להיות קרוב לסרסיי. נדמה לי שהתכנית הייתה להצטרף למשמר כדי לחמוק מהנישואים ללייסה טולי (או לייזה? איך כותבים את זה בעברית?) שתוכננו בשבילו, וגם להישאר קרוב לסרסיי, שאמורה הייתה לשהות בחצר המלוכה משום שאביה הוא ימין המלך. התכנית לא עבדה להם, מפני שזמן קצר לאחר מכן טיווין ויתר על תפקיד הימין - אבל לא אפשר להבין, זה לא כאילו שיתר התכניות של סרסיי הוכתרו בהצלחה מסחררת.

אםדניאל

New member
אוקיי, התקדמתי בספר השלישי

והחכמתי

אני רוצה להוסיף ולומר שג'יים לא הטיפוס השקרן

הוא לא הטיפוס שיצא בהצהרת שקר גלויה. הוא יקרא תיגר על כולם וישאר עם האמת שלו כפי שהוא רואה אותה.
ג'יים אומר את ההצהרה הזו כדי להשוות את הכבוד המפורסם של אדארד סטארק לחוסר הכבוד הידוע והמושמץ שלו.
לא נראה שהוא ישקר כדי לתקוע איזו יציאה. זה לא הרמה שלו.

למעלה